Ma ne zelim ja vas da usporedjujem ako vec hoces vrati film malo vise unazad od prosle godine kad vas je na kosevu bio 200 sa redarima helem nije ni bitno ne zanima koliko vas je u ovom trenutku ono sto me zanima da **** U SKOKOVIMA SA OVE TEME!Hvalafaba je napisao/la:Ubi se zbog ove izjave.JoinUnion je napisao/la:Kojih ima na tribini protiv slobode koliko i manijaka u zenici
U BiH na brojnosti i na velicini kopa nam niko ne moze prigovarati.A tek vi.PA vama je na svakoj tekmi prosle sezone izuzev derbija i Zrinjskog kop bio sektor c, koji prima 400-500 ljudi.A znao je i sektor c biti nepopunjen ako me sjecanje dobro sluzi od prosle sezone.
A nas kop? Nikad ispod milje izuzev Posusja, u 29. kolu prosle sezone.
Za uporedjivanje, uporedi nase gostovanje u Zenicu prosle godine, isto prvo kolo.Slike
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... bf64769fde
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Toliko si pametan a neznas da napises BUDZETaakiica_sa je napisao/la: kako god bilo ovo je izaslo u novinama a ljudi su procitali,vjerujem da se mnogima nakon toga smucio ne samo fudbal vec i zemlja u kojoj zive!!A moj klub nema potrebe prodavati sezonske karte da bi poboljsao svoj budjet a isto tako i broj navijaca na tribinama!!!

daj prestanite vise sa ovim sranjem,covjek dodje da vidi ima li se sta novo procitati a ono djeca koja se svadjaju.
Tracy McGrady!!!
faba je napisao/la:Ubi se zbog ove izjave.JoinUnion je napisao/la:Kojih ima na tribini protiv slobode koliko i manijaka u zenici
U BiH na brojnosti i na velicini kopa nam niko ne moze prigovarati.A tek vi.PA vama je na svakoj tekmi prosle sezone izuzev derbija i Zrinjskog kop bio sektor c, koji prima 400-500 ljudi.A znao je i sektor c biti nepopunjen ako me sjecanje dobro sluzi od prosle sezone.
A nas kop? Nikad ispod milje izuzev Posusja, u 29. kolu prosle sezone.
Za uporedjivanje, uporedi nase gostovanje u Zenicu prosle godine, isto prvo kolo.Slike
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... bf64769fde
Za uporedjivanje,za nase gostovanje u zenici bio je obezdbedjen jedan autobus-svi ostali su isli ili privatnim automobilima ili kombijima,od kojih opet nekoliko nije doslo,tako da je bilo i navijaca koji nisu mogli doci u Ze.. Nas na jednu pripremnu utakmicu dođe 4-5 hiljada,nadji primjedbu tome?
Izvinjavam se svim korisnicima koji na ovu temu dolaze da procitaju nesto korisno o nasem klubu,ali ne mogu vise trpiti kompleksase cija je jedina zanimacija da prate sta Manijaci pisu
-
- Kontakt:
nema smisla dalje se svadjati!!!bolji stekinone je napisao/la:ok znaci uprava tvog kluba je pametnija od one realove, od liverpoola, arsenala................, jer ne prodaje godisnje ulaznice.aakiica_sa je napisao/la:
kako god bilo ovo je izaslo u novinama a ljudi su procitali,vjerujem da se mnogima nakon toga smucio ne samo fudbal vec i zemlja u kojoj zive!!A moj klub nema potrebe prodavati sezonske karte da bi poboljsao svoj budjet a isto tako i broj navijaca na tribinama!!!

Kategoricki odbijam vi ste boljiaakiica_sa je napisao/la:nema smisla dalje se svadjati!!!bolji stekinone je napisao/la:ok znaci uprava tvog kluba je pametnija od one realove, od liverpoola, arsenala................, jer ne prodaje godisnje ulaznice.aakiica_sa je napisao/la:
kako god bilo ovo je izaslo u novinama a ljudi su procitali,vjerujem da se mnogima nakon toga smucio ne samo fudbal vec i zemlja u kojoj zive!!A moj klub nema potrebe prodavati sezonske karte da bi poboljsao svoj budjet a isto tako i broj navijaca na tribinama!!!![]()

-
- Kontakt:
nema smisla dalje se svadjati!!!bolji ste
[/quote]
Kategoricki odbijam vi ste bolji
[/quote][/quote]
haha..
...i hoce li grbavica biti puna u nedjelju?? 

Kategoricki odbijam vi ste bolji

haha..

Kategoricki odbijam vi ste boljiaakiica_sa je napisao/la:nema smisla dalje se svadjati!!!bolji ste![]()

haha..

A kad nije bila idi snimaj Alajim u carstvu kukuruza 3 dio ostavi nas ipak ste vi evropski klub!
-
- Kontakt:
[/quote]JoinUnion je napisao/la:Kategoricki odbijam vi ste boljiaakiica_sa je napisao/la:nema smisla dalje se svadjati!!!bolji ste![]()
haha..

A kad nije bila idi snimaj Alajim u carstvu kukuruza 3 dio ostavi nas ipak ste vi evropski klub![/quote]
mi barem nesto radimo (navijaci) a vi se hvalite na kojekakav TV program koji vam je uprava osmislila,a nemate nikakve vze sa tim!!!!
Kategoricki odbijam vi ste boljiaakiica_sa je napisao/la:nema smisla dalje se svadjati!!!bolji ste![]()

haha..

hoceli vec neko ukloniti ovaj OPANAK sa foruma..

pa to i jeste posao kluba a ne navijaca zato i nas izgleda dobro a vas kao Alajim i djeca kukuruza!
-
- Kontakt:
ma vec sam rekao,nema se smisla raspravljati, bolji ste

Ne vi ste bolji!aakiica_sa je napisao/la:ma vec sam rekao,nema se smisla raspravljati, bolji ste![]()
ja neznam sta vi navijaci sarajeva hocete na ovom dijelu forumu koji je posvecen ZELJEZNICARU?
idi te tamo na svoj forum jer ipak ste vi "evropski klub", klub koji ja mislim jedini na svijetu ne prodaje godisnje utakmice(pa NK Ozren iz Semizovca ima polugodisnje ulaznice)....lijepo laganini ne pratite forum kluba koji igra sa Famosom a ipak ima SVOJ malo je reci SVOJ stadion i za razliku od vas trenira na glavnom terenu a ne kao vi u necijoj basti,ali ipak vi ste "evropski klub" pa je valjda modernu igrati u kukurski i krompirima.
idi te tamo na svoj forum jer ipak ste vi "evropski klub", klub koji ja mislim jedini na svijetu ne prodaje godisnje utakmice(pa NK Ozren iz Semizovca ima polugodisnje ulaznice)....lijepo laganini ne pratite forum kluba koji igra sa Famosom a ipak ima SVOJ malo je reci SVOJ stadion i za razliku od vas trenira na glavnom terenu a ne kao vi u necijoj basti,ali ipak vi ste "evropski klub" pa je valjda modernu igrati u kukurski i krompirima.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
joj saleta kompjutera,hahasasatm87 je napisao/la:ja neznam sta vi navijaci sarajeva hocete na ovom dijelu forumu koji je posvecen ZELJEZNICARU?

normalasasatm87 je napisao/la:ja neznam sta vi navijaci sarajeva hocete na ovom dijelu forumu koji je posvecen ZELJEZNICARU?

Zadnja izmjena: HordeZla, dana/u 05 avg 2009, 02:14, ukupno mijenjano 2 puta.
***** majku koliko im je drago sto su u evropiHordeZla je napisao/la:normalasasatm87 je napisao/la:ja neznam sta vi navijaci sarajeva hocete na ovom dijelu forumu koji je posvecen ZELJEZNICARU?
a bil volio da tvoj seljo ovako igra protiv helsinborga za prolaz??jocker123 je napisao/la:***** majku koliko im je drago sto su u evropiHordeZla je napisao/la:normalasasatm87 je napisao/la:ja neznam sta vi navijaci sarajeva hocete na ovom dijelu forumu koji je posvecen ZELJEZNICARU?
-
- Kontakt:
e hajmo jedan dogovor sklopit.ako se svi slazu da od sad nijedan navijac zelje i sarajeva ne napise niti jedan post na temi o tudjem timu!!nadam se da cete svi ovo prihvatiti!!