Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Ajax
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2014, 23:45

Sabinho je napisao/la:Raja ima li @zike aka Okuke-Krivine? :roll:
Jarane sta ti mislis o Magathu i Ciri ali ono najiskrenije bas me zanima ??

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 dec 2014, 23:52

kome je amar motivator bolan...nemora biti,i vjerovatno nece,ni segej,ali govoriti kako je amar iskusan trener,motivator i slicna je sranja je nevjerovatno..motivator poluamaterima,iz poluamaterske lige...
trofejan trener,jes jes...u sto i nekoj ligi svijeta..
i vidim poceli ga ljudi stavljati i ispred magatha,hadjibegica,ljudi pored kojih kada prodje moze samo nazvati dobar dan gospodine..magathu moze samo muda cistiti posle tusiranja.. :guz:
kada je tako nevjerovatan trener,i sposoban voditi svjetske zvijezde,poput djeke pjanica begovica,sto zelju ne odvede u grupnu fazu bilo cega,osim bajramskog turnira :rol:
ova tema je postala vlasnistvo klana osim,tako je svaka rasprava suvisna.
cuj amar prvi kandidat,iskusan covjek...ono svjetska klasa...**** ti drzavu i mentalitet,sa konja na slona u pm :facepalm:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 dec 2014, 23:58

manijakdv je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nisam par dana usao na ovu temu...jel ovo amav vodi...ahahahahahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ..o j e b e m ti inernet i ko ga izmisli :D :D .....ipak,nadam se da ce pobijediti glas razuma i da ce veliki strateg iz doline mumijevih konacno sjesti na uzarenu selektorsku klupu i odvesti nas na evropsko....ima ime,ima iskustvo...ne zaboravite da je covjek sa nekom kung fu ekipom uzeo japanski kup i da je najtrofejniji trener ove nase...hmmmm..hajmo je nazvat lige :urnebes: :urnebes: .....amava za selektora a ovi pacenici i ljubomorne duse mogu samo da se sagnu :guz: :guz:
Ti i takvi kao ti i ne zaslužuju bolju facu od Safetove teleće glave.Da ste svi inteligentni kao vaš najbolji igrač svih vremena,onda bi imali veliki problem.Ipak,srećom niste.Vidiš,moj prvi favorit je Amar,imam svoje mišljenje i razloge zbog kojih mislim da bi on bio pravi,drugi favorit mi je Meša a treći su mi nekako jednaki Hadžibegić i Meho Kodro kojeg mi je nekako najžalije jer smo čovjeka bezveze potrošili a ima šlifa za taj posao 100 %.Hoću da ti kažem da je razlika između mene Željovca i tebe pitara što ja za dobrobit reprezentacije nemam problem da na klupu sjedne Muzurović,Mušović,Safet ili Hadžija,svaki je imao moju podršku i imat će je ko god dođe(naravno dok ne zasere kao Pape) dok ti imaš kompleks prema svemu što dolazi sa Grbavice.Taj kompleks ti je nabio Amar Osim,znam da te boli ali probaj bar glumiti malo.
Ustvari,idealno rješenje je Ibraković,čovjek je napisao knjigu o napadačkom fudbalu,igrhttp://forum.sportsport.ba/posting.php?mode=quote&f=2&p=3888225#ao je finale kupa BiH sa Čelikom i svake sedmice dovede poznato igračko ime u FK Sarajevo,sasvim dovoljne reference da se i on nađe na listi.Po mogućnosti da mu desna ruka bude Dino Selimović pa da svake sedmice čitamo kako je sredio papire za nekog našeg igrača u dijaspori,kako se igrači iz liga petice raspituju da dobiju bh državljanstvo...
:wtf: :wtf: :? :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 dec 2014, 00:03

Sto Magath nije odveo Fulham u ligu prvaka, puno su bogatiji od Zeljeznicara, vlasnik im ja onaj milijarder.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la amorovski » 05 dec 2014, 00:03

Elegant je napisao/la:
Ammare je napisao/la:Onda najbolje nekog ko ima "Zlatnog ljiljana" imenovati za selektora.
Najbitnija referenca je da si patriot, a najveci minus je ako imas trofeje u BIH PL.
Moras biti jaran sa igracima !
Zato je susic osvajo bajramske turnire po turskoj sa sabansporom. Ne s.e.r.i m.a.t.e.r.e.t.i

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 dec 2014, 00:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon poraza od Rumunije 3:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Sergej Barbarez je uz pomoć svojih pajdaša na aerodromu pokušao napraviti puč, odnosno sebe instalirati na selektorsku poziciju. Kada mu to nije uspjelo, najviše zahvaljujući Ivici Osimu, pokupi je prnje i napustio mjesto ambasadora Fudbalskog saveza BiH. Nikada više se nije javio niti jednom clanu IO, Bajevicu, Osimu, Hadzibegicu. Jednostavno, nije uspio u svojoj misiji i podvijena repa je napustio Savez, koji je tada grcao u dugovorima, koji je tada visio nad provalijom. Tada nije uspio i umjesto da se prihvatio posla, da je preuzeo neku ekipu, juniore, kadete, pionire, on je odlucio se posvetiti pokeru, a danas uz pomoc jedne navijacke grupe pozivajuci se na patriotizam pokusava doci na mjesto selektora. Vala, puno je pa neka je i od Sergeja...
Hopala......opet se mašina zahuktava, Džeko, Spaha,evo ga i Barba neprijatelji reprezentacije i ove države........

Sve više počinjem misliti da je stvarno mazohistički osjećati se bosancem i navijati za Bosnu i Hercegovinu......možda je ipak bolje društvo, Džekson, Spaha, Barba...ja ću sa njima, uništivačima reprezentacije, a vama sretni puti, koga god odabrali

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 dec 2014, 00:06

calcio je napisao/la:Sto Magath nije odveo Fulham u ligu prvaka, puno su bogatiji od Zeljeznicara, vlasnik im ja onaj milijarder.
Cekaj dok pusti brkove :lol: :lol: :lol:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 dec 2014, 00:06

calcio je napisao/la:Sto Magath nije odveo Fulham u ligu prvaka, puno su bogatiji od Zeljeznicara, vlasnik im ja onaj milijarder.
jes jes...lakse je do lige prvaka ili opstanka,kako hoces..pored mancestera,liverpola,njekastla,sitya,totenhama,sanderlanda i td.gdje svaki klub u ligi drzi milijarder,ili 99 posto njih,
i isto to,pored obarske,travnika,olimpika,borca,slavije,drine i td..
i ono engleska premjer liga,i nasa...ovo ti je vrh...divim ti se,majke mi :tokralju: :tokralju:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 05 dec 2014, 00:07

Goalgetter je napisao/la:Sutra sastanak sa Magathom. :hmmmmm:
Očekujemo informacije iz prve ruke :D E da...i Magathu svakako prenesi, ako razgovor bude iole pozitivan, da to odbije, nek se ne malteretira čovjek bezveze, jer ovdje na forumu trenutno i nije baš prvi izbor, šta ima veze što je osvojio titulu u jednoj Bundesligi i vodio Bayern :D Forumsko zasjedanje je zaključilo da ima i boljih od njega... :mrgreen:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 dec 2014, 00:08

Nemav nista protiv Amara,jedini kog stvarno ne bih zelio je Hadzibegic, tako da, ako Amara izaberu, po meni nije neki promasaj, cak mislim da je OK izbor.
S druge strane, stavljanje Amara ispred Magatha, Rajevca, Mese je smijesno..sve se moze retoricki odbraniti, sada mozemo nabrojati xy razloga zasto bi,npr, Jagodic bio dobar selektor...te poznaje situaciju u savezu, te zna kako reprezentacija funkcionise, te trenirao je ovog, izmislio onog, te bio na pragu baraza...na koncu , najnormalnije je da trener U21 preuzme A selekciju itd.
E kada bi neko predlozio Jagodica, ovdje bi bila bi revolucija, haos, a Amar se stavlja ispred Magatha, ne ide.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 05 dec 2014, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la amorovski » 05 dec 2014, 00:09

Bolestan si djecak. Zelim ti sve najbolje u lijecenju..
Ako Bog da Barbarez ili Ciro..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 dec 2014, 00:13

Sabinho je napisao/la:Raja ima li @zike aka Okuke-Krivine? :roll:
Zilhad vreba iza Kurvena kak bi Magath zagen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 dec 2014, 00:16

wienultras je napisao/la:
jes jes...lakse je do lige prvaka ili opstanka,kako hoces..pored mancestera,liverpola,njekastla,sitya,totenhama,sanderlanda i td.gdje svaki klub u ligi drzi milijarder,ili 99 posto njih,
i isto to,pored obarske,travnika,olimpika,borca,slavije,drine i td..
i ono engleska premjer liga,i nasa...ovo ti je vrh...divim ti se,majke mi :tokralju: :tokralju:
Odgovor na oba pitanja je: ne pravi se pita od govana.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 dec 2014, 00:25

isto tako je moru govana lakse biti najvece ****..
reko sam ti,bila pita od govana ili ne,kod mene si polozio,boriti se u engleskoj ligi,sa jednim fulhamom,protiv mancestera,celsija,i td i te iste nabijati ponekad nogom u dupe,i osvajati titule pored obarske slavije i td..reko sam ti kralj si..
engleska 3 iga je za nasu nesto nepojmljivo...ali toliko si ogranicen,i zaludjen osimom,da mi se iz ponizenja neda da ti ista pokusam objasnjavat.. :salut:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 dec 2014, 00:28

Ova tema se pretvorila u temu pljuvanja Tuzlaka po brki tu uskoci i poneki Zenicanin i pitar.
Mislim da bi trebalo i ime teme promjeniti :D
Amare srta im pocini ...

ps. MIRSADA DEDICA za selektora :rol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 dec 2014, 00:28

Ako vec ne moze Amar neka bude Jarni ili Uscuplic, nemam nista protiv :zviz:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 dec 2014, 00:30

Najjaci su mi ovi iz Tuzle sto zbog Amara ne spavaju nocima, eto nece pratit reprezentaciju ako on bude selektor.. mozes mislit stete. Svakako psuju glavni grad domovine, mrze iz dna duse..zasto bi se oni onda zanimali za selektora... Isto tako pricaju i oni i mnogi drugi o tome kako je Amar osvajao kukuruz ligu... njihovi timovi ne znaju sta znaci osvojit kukuruz ligu, ispadaju iz nje, a Amaru je to poslo za rukom vise puta...i sad je to mana, trofeji su minus u biografiji, Sta je sve covjek spreman reci kad kompleksi prorade... Sto se mene tice ako moze Magath odlicno, ako ne ili Osim ili Rajevac...nadam se da se o Barbarezu i ne razmislja...

Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 05 dec 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 dec 2014, 00:30

propuh je napisao/la:Ova tema se pretvorila u temu pljuvanja Tuzlaka po brki tu uskoci i poneki Zenicanin i pitar.
Mislim da bi trebalo i ime teme promjeniti :D
Amare srta im pocini ...

ps. MIRSADA DEDICA za selektora :rol:
Karo ih godinama, eto sta im pocini :zviz:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 dec 2014, 00:34

Zasto Amar nije, s obzirom da je najbolji trener u drzavi(po trofejima iz nase lige) nikada bio angazovan od strane nekog kluba zapadno od BiH, pa ni istocno!?
U ovu pricu ne ubrajam epizodu iz JEF-a, jer je nakon toga imao vecinu uspjeha u BiH.

Barbarezu koji je bio lider repke, koji je igrao velike utakmice i u klupskoj karijeri odbijamo dati podrsku jer je "neiskusan", a Amara trofejnog trenera sa BiH njiva dizemo u nebesa!?

Ciru ne gotivim iz vise razloga, ali je dobra opcija, nabrijao bi ekipu do maksimuma(to je ono sto nam jako treba), brzo bi djelovao, a i ima iskustva na pretek, i na kraju to bi mu bio zadnji angazman kojim bi htio jos jednom dokazati svoju vrijednost.

Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 05 dec 2014, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 dec 2014, 00:34

shvatite da od magata nema nista, ide se na sastanak cisto formalno jer se ne mogu ispuniti njegovi finansijski uslovi, upitno je cak i za rajevca bil se mogli ispunit, tako da ostaju mesa, amar i faruk i izmedju njih trojce ce vjerovatno past odluka ;)

shvatite da je novi trener = novi trosak i to ne planirani, haj da je pape dao otkaz, pa nastavit novog trenera placat 25hiljada €, ali ovako do kraja juna imas dva trenera na platnom spisku i taj drugi nece dobit platu po pape i samim tim otpada magat (koji bi trazio nekoliko puta vecu papetovu platu, a i rajevac koji nije toliko jeftin ko ostala trojca)...

po meni barbarez, ciro, glavas, sliskovic ne trebaju biti ni blizu konkurencije, hvala im svima sta su nekad ucinili za repku, al nemojte sad ponovo, isto tako nisam nikako za faruka ;)

i opet za ovu djecurliju iz austrije pogotovo, titula prve lige federacije je vaznija od WPT turnira kad se gleda poso fudbalskog trenera ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.