Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

madridist
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la madridist » 24 nov 2013, 15:29

:lol: ,my man
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 nov 2013, 15:34

madridist je napisao/la::lol: ,my man

Evo ti tvoj Mourinho i njegovo misljenje o Ronaldu, Madridu itd..

" onclick="window.open(this.href);return false;
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 nov 2013, 15:36

Ja sam rista madridist ne mourinhist,onog momenta kad je dobio otkaz prestao me interesovati.
Don Alfredo Di Stefano

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 nov 2013, 15:37

madridist je napisao/la:Ja sam rista madridist ne mourinhist,onog momenta kad je dobio otkaz prestao me interesovati.
Ma de bolan uzivaj u pjesmi. :D
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 nov 2013, 15:38

Rickov fazon,dobra pjesma.
Don Alfredo Di Stefano

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 nov 2013, 15:41

madridist je napisao/la:Rickov fazon,dobra pjesma.
Moram loma. :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 nov 2013, 15:41

madridist je napisao/la:Mourinho je časovnik nogomet syebao više puta ,meni je posebno ostalo u sjećanju kad je spriječio i pored(naravno) crvenog kartona barselonu da igra finale lp na Santiagu ili recimo calma clasico gdje je uzeo titulu pored naaajjače barse ikad,znam da je arena proveo mnoge besane noći plačući i proklinjući Madrid i Mourinha ali tu je si sam kriv,izabrat secesioniste i drukat za njih a živjet u BiH i voljeti istu je jedan veliki autogol.
Ne gledam to uopste bolesno politicki. A i ako bi onda sam jos vise za te dole sto se izdvajaju i nisu prijatelji FRANKOVACA. Dole je to rotirano za razliku od nas. Pogledaj Paralele Mladena Marica pa ce ti sve biit jasno. Nemas ti pojma koja je strana autogol ali ti ponavljam ostavi se politike.... pokusajte vratiti titulu.... ako mozete ..... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 nov 2013, 16:01

Kakve sad veze Atletico kao klub generala franca ima sa ovim.
Istina je da je taj poluklub simbol secesionizma,i to stalno forsiraju ja s time nemam ništa.
Madrid sa francom nema ništa osim u glavama lažljivaca koji fabrikuju svoju istoriju..
Za titule se nemoj sikirat uvijek imali više i tako će i ostati bitno da su čiste i osvojene bez ičije pomoći.
Don Alfredo Di Stefano

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 24 nov 2013, 16:34

madridist je napisao/la:Ja sam rista madridist ne mourinhist,onog momenta kad je dobio otkaz prestao me interesovati.
Zvučiš pregrubo. Sporazumni raskid.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 nov 2013, 16:39

U pravu si ,i sam presidente je rekao da se radi o sporazumnom raskidu,moja greška.
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 nov 2013, 21:57

bparena je napisao/la:
madridist je napisao/la:Mourinho je časovnik nogomet syebao više puta ,meni je posebno ostalo u sjećanju kad je spriječio i pored(naravno) crvenog kartona barselonu da igra finale lp na Santiagu ili recimo calma clasico gdje je uzeo titulu pored naaajjače barse ikad,znam da je arena proveo mnoge besane noći plačući i proklinjući Madrid i Mourinha ali tu je si sam kriv,izabrat secesioniste i drukat za njih a živjet u BiH i voljeti istu je jedan veliki autogol.
Ne gledam to uopste bolesno politicki. A i ako bi onda sam jos vise za te dole sto se izdvajaju i nisu prijatelji FRANKOVACA. Dole je to rotirano za razliku od nas. Pogledaj Paralele Mladena Marica pa ce ti sve biit jasno. Nemas ti pojma koja je strana autogol ali ti ponavljam ostavi se politike.... pokusajte vratiti titulu.... ako mozete ..... ;)
zar postoji neko ko je ozbiljno shvatio onog idiota :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 25 nov 2013, 00:19

Mislim da bi bilo posteno da moderatori kazne osobu koja druge vrijedja na ideoloskoj osnovi proglasavajuci ih fasistima bez da pritom ima ikakvih osnova.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 25 nov 2013, 00:31

RickBlaine je napisao/la:Mislim da bi bilo posteno da moderatori kazne osobu koja druge vrijedja na ideoloskoj osnovi proglasavajuci ih fasistima bez da pritom ima ikakvih osnova.
Dokaz da je Madrid fasisticki klub.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 25 nov 2013, 00:39

Dokaz da je Barcelona lobotomacki klub: " onclick="window.open(this.href);return false;
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 nov 2013, 00:39

RickBlaine je napisao/la:Mislim da bi bilo posteno da moderatori kazne osobu koja druge vrijedja na ideoloskoj osnovi proglasavajuci ih fasistima bez da pritom ima ikakvih osnova.
Ne kontam jel to o meni govoris... sta me se dovezo. :) ja postavim sliku portugalskog pacenika a meni se neko od vas nakaci s politikom... ja mu onda citiram M.Marica ... ti pozovi FTV i vidi s njima sta da uradite sa Maricem. :P
Usput cinjenice ....

[youtube][/youtube]
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 25 nov 2013, 00:47

bparena je napisao/la:Ne kontam jel to o meni govoris... sta me se dovezo. :) ja postavim sliku portugalskog pacenika a meni se neko od vas nakaci s politikom... ja mu onda citiram M.Marica ... ti pozovi FTV i vidi s njima sta da uradite sa Maricem. :P
Usput cinjenice ....
Tvoj mozak nije dovoljno bistar da bi shvatio pojedine stvari. Pokusao sam par puta objasniti cak i primjerima kako izgleda tvoj jednosmjerni pogled na zivot, ali nemas intelektualni kapacitet da bi shvatio odredjene stvari.

Ja sam ti se nakacio sa politikom jer smatram da je nazivanje nekoga "Frankovcem" vrijedjanje. Jer samim tim tog ili te sto si ih tako nazvao smatras fasistima bez da za to imas ikakve osnove.

I izdominirao si s time sto si postavio sliku Mourinha i video iz Paralela. Svaka cast.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 25 nov 2013, 00:50

RickBlaine je napisao/la:Dokaz da je Barcelona lobotomacki klub: " onclick="window.open(this.href);return false;
Nije lose.

@bparena Franco licno priznaje da je pomagao Madridu:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 nov 2013, 01:04

RickBlaine je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ne kontam jel to o meni govoris... sta me se dovezo. :) ja postavim sliku portugalskog pacenika a meni se neko od vas nakaci s politikom... ja mu onda citiram M.Marica ... ti pozovi FTV i vidi s njima sta da uradite sa Maricem. :P
Usput cinjenice ....
Tvoj mozak nije dovoljno bistar da bi shvatio pojedine stvari. Pokusao sam par puta objasniti cak i primjerima kako izgleda tvoj jednosmjerni pogled na zivot, ali nemas intelektualni kapacitet da bi shvatio odredjene stvari.

Ja sam ti se nakacio sa politikom jer smatram da je nazivanje nekoga "Frankovcem" vrijedjanje. Jer samim tim tog ili te sto si ih tako nazvao smatras fasistima bez da za to imas ikakve osnove.

I izdominirao si s time sto si postavio sliku Mourinha i video iz Paralela. Svaka cast.
Prije cu zmireci slozit Rubikovu kocku 7x7x7 nego sto cu posloziti tvoje pisanje da shvatim sta hoces da kazes.... :D

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 nov 2013, 10:26

bparena vladar nelogičnih postova :lol: :lol:

djedice tebi očigledno nije jasno da je marić zarad gledanosti kada je rivalitet bio nikad veći među ova dva kluba, žrtvovao historijsku istinu i plasirao neistinu da bi baš takvi mediokriteti poput tebe lijepili i dijelili link s isječkom iz paralela i pričali o marinu mariću.

ali jok, franko je pomogao real, a sputavao barcelonu :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 nov 2013, 11:11

Majstor u skretanju pažnje,pokušava zamaskirat fakat da druka za secesioniste :lol: autogol epskih proporcija .
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.