Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
bgm Amer Bekic se pokazao pravoo...mali dobro igraaa trebalo bi njemu sad dati priliku u prvom timu pa nek pokusa ako vide da nije spreman jos uvijek nek trenira bit ce nekad spreman za prvi tim.....a posto ih je vodio denis karic ocekivala sam da ce izgubiti ha ja.....harry_90 je napisao/la:Juniori izgubili od Sarajeva 3:1,jedini strijelac za Slobodu bio je Amer Bekic.
Samir Efendic......sarajlija89 je napisao/la:samo samir vam je najaci kod juniora...ona 14![]()
![]()
nezz kako se preziva..al ga zovu samir
praticu gaajla je napisao/la:Samir Efendic......sarajlija89 je napisao/la:samo samir vam je najaci kod juniora...ona 14![]()
![]()
nezz kako se preziva..al ga zovu samir![]()
![]()
![]()
hahha sutiii jesamm...harry_90 je napisao/la:@ajla
Jesil ti ona cura sto je jednom pisalo na ovom portalu VATRENA NAVIJACICA TUZLANSKE SLOBODE,valjda tako je isao text ???
Haj dobro necuajla je napisao/la:hahha sutiii jesamm...harry_90 je napisao/la:@ajla
Jesil ti ona cura sto je jednom pisalo na ovom portalu VATRENA NAVIJACICA TUZLANSKE SLOBODE,valjda tako je isao text ???....nemoj dalje pricat ali ta sam...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
harry_90 je napisao/la:Haj dobro necuajla je napisao/la:hahha sutiii jesamm...harry_90 je napisao/la:@ajla
Jesil ti ona cura sto je jednom pisalo na ovom portalu VATRENA NAVIJACICA TUZLANSKE SLOBODE,valjda tako je isao text ???....nemoj dalje pricat ali ta sam...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma salio se ne mozemo mi osvojiti kup. U pitanju su sihre! Mozda kada se totalno obnovi Tusanj!Dialiba je napisao/la:de vi živi bili jednom kup osvojite pa tek onda počnite maštati od tituli prvaka![]()
![]()
A i brza prodaja ne pomažeharry_90 je napisao/la:SLoboda ima dosta dobrih igraca u svojoj skoli,al djaba kad nedaju im da igraju u prvom timu,vec ih posalju po Zivinicama,Kalesiji da igraju,i poslije kad taj igrac ode u drugu zemlju,onda se kajes,al jbg nasim klubovima je bolji kupit polovnjake iz susjednih zemalja,nego svoju djecu stavit da se bore za svoj klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.