Ma zezam se ja znam da nije jacob nego mi naumpade dobra šala:) Nego ne reče ko ti je pulen?Lotus je napisao/la:ahahahaha,ne nije jacob pulen...vec pulen od milja,a jos je i bijelaczaboljisportuBiH je napisao/la:Lotus je napisao/la:Moj pulen je pozvan u juniore sledece godine
A jeko pulen? Onaj što je igrao za Gruziju crnjo:)?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Ma znam ja da se zezas...zato sam i napiso ovo gore tako

Ostalo je samo ime.....
Znaš vjerujem i ti kao i svi mi da to nemamo trenutno. na njegovoj poziciji on je "Najboljši" jbg tako je, ali šta ćeš mora se dalje, nadam se da će i mirzu ovako zbog nedisipline napenaliti nogom.Batko je napisao/la:Imamo li dostojnu zamjenu za Atica?
Mislim da ga Durak moze zamijeniti,a vjerovatno ce i Aleksic ici na dvicu..kim je napisao/la:Znaš vjerujem i ti kao i svi mi da to nemamo trenutno. na njegovoj poziciji on je "Najboljši" jbg tako je, ali šta ćeš mora se dalje, nadam se da će i mirzu ovako zbog nedisipline napenaliti nogom.Batko je napisao/la:Imamo li dostojnu zamjenu za Atica?
Mislim da ce to ovako ici:
1.Zadro,Gegic,Ivankovic
2.Durak,Aleksic
3.Djedovic,Jakupovic
4.Galic,Memic
5.Piric,Manjgafic,Ahmedic
Ja licno vjerujem da necemo primjetiti da nema Atica,Durak je predobar igrac zamijeniti ce ga u potpunostiLotus je napisao/la:Mislim da ga Durak moze zamijeniti,a vjerovatno ce i Aleksic ici na dvicu..kim je napisao/la:Znaš vjerujem i ti kao i svi mi da to nemamo trenutno. na njegovoj poziciji on je "Najboljši" jbg tako je, ali šta ćeš mora se dalje, nadam se da će i mirzu ovako zbog nedisipline napenaliti nogom.Batko je napisao/la:Imamo li dostojnu zamjenu za Atica?
Mislim da ce to ovako ici:
1.Zadro,Gegic,Ivankovic
2.Durak,Aleksic
3.Djedovic,Jakupovic
4.Galic,Memic
5.Piric,Manjgafic,Ahmedic
-
- Kontakt:
No Name Pos. Height Birth date Place of birth
4 Jasmin Jakupovic SF 1.90 01.04.1997 Tuzla (BIH)
5 Amin Sijercic PG 1.85 18.07.1997 Gorazde (BIH)
6 Damir Hadzic PF 2.05 13.05.1997 Sarajevo (BIH)
7 Atif Durak SF 1.85 20.03.1997 Zenica (BIH)
8 Dorde Aleksic PG 1.85 04.04.1997 Ried In Innkreis (AUT)
9 Amar Gegic SG 1.85 14.02.1998 Stuttgart (GER)
10 Nedim Dedovic SG 2.05 16.02.1997 Munich (GER)
11 Fahrudin Manjgafic C 2.08 21.01.1997 Bugojno (BIH)
12 Enis Memic PF 2.05 23.02.1997 Sarajevo (BIH)
13 Boze Galic PF 1.95 13.01.1997 Mostar (BIH)
14 Emir Ahmedic C 1.95 30.05.1997 Tuzla (BIH)
15 Alija Piric C 2.10 12.05.1997 Tuzla (BIH)
Hoces reci da je greeska ovo 1.95 da ima 2.05 ??Lotus je napisao/la:Ahmedicu i Galicu dodaj jos 10 cm i dobices pravu visinu njihovu...a zna li neko sto nije u rosteru Ljubo Zadro?Govorilo se da je dobar...da nije kakva povreda u pitanju ili je Halimic nesto drugo zamislio?
DaLloriS je napisao/la:Hoces reci da je greeska ovo 1.95 da ima 2.05 ??Lotus je napisao/la:Ahmedicu i Galicu dodaj jos 10 cm i dobices pravu visinu njihovu...a zna li neko sto nije u rosteru Ljubo Zadro?Govorilo se da je dobar...da nije kakva povreda u pitanju ili je Halimic nesto drugo zamislio?

SRETNO MOMCIMA VECERAS!!
Ostalo je samo ime.....
Tu sam janeno#4 je napisao/la:No dobro, da cujem ko veceras dolazi da gleda mladu reprezentaciju?

Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, 600, AdinTR, alemsa, AmirBvB, ANamelessGhoul, armin, Balorda, Bejker, BHFreak, bordobijeli, Celtic, Cwirek, dark44, DjaniTarik, Drum, ebi46, feniksptica, filip13, forgempp, Hrammm1921, invincible1921, Jakobsen91, jasmin10, JimmyPage, johntravolta123, Kaunas, L-Train, leo1946, lol89, maho_sa, marlostanf1eld, MElloo, mirsad993, moreno123, Muumii, napapijri1987, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, Shategabri, Slobodas, StevieG8, Stole, Suki46, Sveti, TheTruth34 i 409 gostiju.