Onaj nas glupko Husein bi mogao zaigrat za Svabiju ako su im ovi reprezentativci.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2022/2023
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Romagnoli13
- Kontakt:
Muller savjetuje Tuchela
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Muller je Bavarski Arkan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Realno, nije City ni dobro odigrao koliko je lose Bajern. Pep opet izmislja toplu vodu, Grealish i Bernardo Silva ne mogu defanzivno odraditi role koje od njih ova formacija trazi, Bajern je par puta mogao kazniti njihovo ispadanje u odbrani
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bolji City tačno za taj jedan gol. Bayern bezopasan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Premalo se šuta po ovako brzom terenu, trebalo bi se pokušavati iz svake malo povoljnije pozicije.
Mi Cruyfisti nismo zadovoljni onim što vidimo. Štaviše ovo je veoma tanko poluvrijeme Citya.
Griliš je čudo, odbijaju se od njega igrači Bajerna, niko mu ne može lopte uzet.
Ake i Akanji za sada odlični, uštopali su totalno Bajernova krila. Gundogan je morao bolje sada na kraju u ovoj situaciji, a i ono šta mu Sommer skide... zrele su švabe za dva komada bile.
Inače Bajern tehnički uz City najbolja ekipa planete, preteško im je uzeti posjed.
Ake i Akanji za sada odlični, uštopali su totalno Bajernova krila. Gundogan je morao bolje sada na kraju u ovoj situaciji, a i ono šta mu Sommer skide... zrele su švabe za dva komada bile.
Inače Bajern tehnički uz City najbolja ekipa planete, preteško im je uzeti posjed.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nista posebno,gol Rodrija napravio razliku.
Bolji drugi dio sigurno.
Bayern tehnicki odlican
Bolji drugi dio sigurno.
Bayern tehnicki odlican
Pogotovo igraci Bayerna, ponasaju se ko da je Ederson dobar golman
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Inter i ovakav loš će proći ovu Benfiku. Kakav path do finala Porto-Benfika-Milan/Napoli. 
Ocajni vremenski uslovi ne odgovaraju tehnicki kvalitetnijoj ekipi Citya.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakva intervencija Sommera.
Prvih 15-ak minuta smor tekma, kasnije puno više tempa i direktnosti s obe strane.
Očekujem još kvalitetniji nogomet u nastavku.
Prvih 15-ak minuta smor tekma, kasnije puno više tempa i direktnosti s obe strane.
Očekujem još kvalitetniji nogomet u nastavku.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Dobar Bayern, vidi se manja igrača jer nemaju napadača. Greška je bila ući u sezonu bez dobrog napadača. Ekipa je odlična, vjerujem da je tu i prvi golman, drugačije bi bilo.
City standarno svaki propust kažnjava. Igrački ne toliko jaki kao nekad, ali tehnički se to uz Pepa dovelo do perfekcije.
Ovo su utakmice gdje svaka sitnica može bit pogubna za protivnike. Rodri u skoro 200 utakmica za City ima 15 golova i onda ga večeras postigne maestralno.
Nijanse dijele ekipe. Uz Real Madrid tri najjače svjetske ekipe, šteta pa nije polufinale.
City standarno svaki propust kažnjava. Igrački ne toliko jaki kao nekad, ali tehnički se to uz Pepa dovelo do perfekcije.
Ovo su utakmice gdje svaka sitnica može bit pogubna za protivnike. Rodri u skoro 200 utakmica za City ima 15 golova i onda ga večeras postigne maestralno.
Nijanse dijele ekipe. Uz Real Madrid tri najjače svjetske ekipe, šteta pa nije polufinale.
Neshvatljivo da se nije svirao faul nad Sommerom tu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zanimljivo je gledat kako se bore 2 ekipe od kojih ce jedna na kraju ispast od Reala uz kontre i sokantan preokret 
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 11 apr 2023, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ceka se neka glupost Edersona kad ga prenese, sto ce se desiti prije ili kasnije 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad igraju ovakve mega ekipe, onda ovakvi potezi kao ovaj Rodrijev pravi razliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.