NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Vidi Kovera vidi Clarksona,LeBron ce nekom **** mater hahaha
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Strasno, pokusavam se sjetiti losije ekipe u ovoj fazi playoffa.
Jbt, niko u ovim Cavsima ne zna nista kreirati. Otvorene suteve ne znaju pogodit. Kako li su oni u finalu conferencije u sedmoj utakmici, samo ptice znaju.
Jbt, niko u ovim Cavsima ne zna nista kreirati. Otvorene suteve ne znaju pogodit. Kako li su oni u finalu conferencije u sedmoj utakmici, samo ptice znaju.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Nakon 17 minuta prva izgubljena
James umro ni dodat ne moze
a ovi bogalji kosa ne mogu zabiti 
James umro ni dodat ne moze
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakva skupina invalida igra za ove Cavse
...nikad Jamesa nisam volio, al tacno mi ga je zao kad vidim s kim igra, sad koliko je i on sam imao utjecaja u onim trejdovima nezz, ali to sad na stranu, ovo je dno dna
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 maj 2018, 03:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sreca po Cavse pa i Boston ne moze dosta otvorenih suteva pogodit, tako da su i dalje u igri
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nije baš da su otvoreni šutevi osim 2x Korver, dobro Boston switcha sveL-Train je napisao/la:Vidi Kovera vidi Clarksona,LeBron ce nekom **** mater hahaha
Jer je Dipo promašio boga oca u prvoj rundi, eto kakowork je napisao/la:Strasno, pokusavam se sjetiti losije ekipe u ovoj fazi playoffa.
Ja mu to upravo htio napisat,gledat tolke godine NBA i ne znati sta je gather stepClutch je napisao/la:Kralju to prvo je gather step, nisu koraci
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledamo zadnju tekmu Jamesa u dresu CLE...
Kakvi imbecili, Allahu ti si kadar.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Moj Lebrone bjezi iz ove smijesne ekipe STO PRIJE, ne mora ni u Lakerse doci samo nek bjezi, zaista je jadno s kakvim poluigracima top 3 kosarkas svih vremena mora igrati
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Upravo Boston igra bolju odbranu ali fakat su u oni najmanje od 10 promašenih trica 7x bili otvoreni šuteviFk_zeljo_1921 je napisao/la:Sreca po Cavse pa i Boston ne moze dosta otvorenih suteva pogodit, tako da su i dalje u igri
- BernardBarnjak
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Gledamo zadnju tekmu Jamesa u dresu CLE...
Rano je, ima jos da se igra...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ovo dobija Klivlend, Boston umjesto da ode na 20 razlike na poluvremenu ono je trenutno 2, katastrofa nakon time outa Stevcensa, bespotrebnog !
JR ubo trojku.
Ovo može završiti samo na jedan način.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima,a evo i BOS se potrudi da vrati u igru grogiranog protivnika...BernardBarnjak je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Gledamo zadnju tekmu Jamesa u dresu CLE...
pa sve i da dobiju veceras, mislis da mogu dobiti Warriorse/Rocketse ? - nema sanse, a nije valjda toliko lud da i sljedece sezone igra u ovakvoj ekipiBernardBarnjak je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Gledamo zadnju tekmu Jamesa u dresu CLE...
edit: tek sad vidim da je @nezalaganje pisao o zadnjoj tekmi pa ova moja konstatacija nema smisla
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 maj 2018, 03:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.