Po ovom novom komentaru na Twiteru sad smo sigurni da je i ovo zaista on izjavio izjavio prijeAlmir1 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Po ovom novom komentaru na Twiteru sad smo sigurni da je i ovo zaista on izjavio izjavio prijeAlmir1 je napisao/la:
Naravno da je to izjavio. Nemoj da sada idemo u krajnost. Begovic je imao svojih trzavica i nije cvjecka, no treba nam i na obostrano zadovoljstvo ce da brani. Da nije bas najveci patriota u nasem taboru, to je svima jasno...szlaja je napisao/la:Po ovom novom komentaru na Twiteru sad smo sigurni da je i ovo zaista on izjavio izjavio prijeAlmir1 je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Samo jedan od dokaza da je sportista od glave do pete.Bar ne hoda po kafanama i rostiljima, kući sa gospodjom ladi jajca.
Aha to je sad modernoRKO je napisao/la:Joint_Union je napisao/la:Samo jedan od dokaza da je sportista od glave do pete.Bar ne hoda po kafanama i rostiljima, kući sa gospodjom ladi jajca.
Mozes twitat i iz kafane i sa bilo kog mjesta gdje ima signalznamo sigurno da nije bio na mjesecu,atomskom sklonistu ili koristio BHtelecom u Novom Naselju
![]()
![]()
![]()
![]()
Drago mi je sto se i ovo rjesilo na najbolji moguci nacin.
bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako mi je drago sto ih je Pape ovako javno izazvokoja je to bagra od "novinara"
.bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako mi je drago sto ih je Pape ovako javno izazvokoja je to bagra od "novinara"
Prvi put vidim ovaj video. Sta reci,osim, Bravo?! Nek ga je nalijepio i izveo situaciju na cistac. Da ne bude da i ja pljujem po havazu,ali oni odavno pokusavaju podici citanost dezinformacijama i nagadjanjima.bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jos od Cirinog vremena Avaz konstantno pljuje po repki i pokusava da je unisti. Nije samo Avaz, i druge novine, ali Avaz bas nekako predaci nad ostalima. Selektore svaka vam cast. Nek se zna ko igra koju ulogu u reprezentaciji, a ne da novinari kroje repku. Ovo je dobar potez i Safet je 100% upravu od rjeci do rjeci. Mozete zamisliti kako ce Asmiru biti kad dode ovdje i kako ce mu biti kad Kenana pogleda u oci. Mislim da bi i Kenan kao stariji iskusniji trebao nazvati Asmira da mu da podrsku. Ipak ovo je repka i trebaju biti svi ko jedan.floyd je napisao/la:.bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]