Dobro je pa je i najbolji golman svih vremena u formi, trebat će nam.
Sad uz Božiju pomoć, slijedi uspješan finiš sezone i mnogo radosti za sve Juventine. Tempirala se forma za ono što nas čeka na kraju; 31. Scudetto aBd i aBd finale na Wembleyu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Njemci su jedni od najnadobudnijih nacija, djelom s pravom jer su uspjesni u mnogim poljima u zivotu al da pretjeruju to je i istorija pokazala, rasna arijevska politika, i slicno.Takvi su oni, znam drugove koji su tamo godinama i njihova iskustva medjutim uvijek ima ih i drugacijih.Pogba je napisao/la:Nadobudnost je nešto što sam uvijek povezivao sa Nijemcima, jer oni to i jesu, to čak vidim i na primjeru naših ljudi koji žive ili su živjeli tamo, poprime to nešto što ja ne podnosim, možda tu ima i respekta, ali to je unutar ekipe i struke, dalje ne ide, a i to je upitno.Omerbavarac je napisao/la: Ne znam kako je moguce da se ovako nesto pripise nekoj Njemackoj ekipi, pogotovo Bayernu koji je inace poznat kao tim koji uvijek pokaze ogromnu dozu respekta prema protivniku, ali hajde eto da vidimo da li je jedan od nas u pravu.![]()
Primjer toga je Dante i poređenje utakmice protiv Arsenala i težeg treninga Bayerna.
- malo me brine ova izjava"Idemo u Minhen puni samopouzdanja. Igramo protiv jednog jakog Bayerna ali nastavljamo sanjati. U Italiji smo na pravom putu i želimo da vidimo dokle možemo dogurati i u Ligi prvaka."
"Tužno je vidjeti određene članke u novinama. Napisali su ono što sam rekao ali je naslov učinio da sve to izgleda drugačije. Jednog dana bih mogao otići u inostranstvo ali je moja sadašnjost ovdje."
"Niko nije rotirao napadače na način na koji sam to ja uradio. Quagliarella je igrao neke važne mečeve i obično bi započinjao velike mečeve. Ja vjerujem pogledu u igračeve oči, on rijetko kad vara."
Samo bih ja rotirao njih dvojicu jer Marcha u zadnje vrijeme rijetko pokušava iz daljine, rijetko i šutira generalno, dok je Pogba konkretan, bolje bi spuštao lopte suigračima i generalno zadržavao loptu dok mu se neko ne priključi, te stvari on bolje radi od Marche.Col Bayern si va verso il 3-5-1-1. Dentro Pogba, Marchisio trequartista.
IlCapitano je napisao/la:Svim srcem uz ove momke, zabiti bar jedan gol u Minhenu, pa i ako se doživi minimalan poraz uz taj gol nije strašno.
Samo mi nije jasno sto se svi drzite tih svojih prijatelja, poznanika, jarana, ****, malina....AmiciDiNessuno je napisao/la: Njemci su jedni od najnadobudnijih nacija, djelom s pravom jer su uspjesni u mnogim poljima u zivotu al da pretjeruju to je i istorija pokazala, rasna arijevska politika, i slicno.Takvi su oni, znam drugove koji su tamo godinama i njihova iskustva medjutim uvijek ima ih i drugacijih.
Pa valjda zato sto Juve ima ubjedljivo najbolju odbranu u LP i ako neko moze igrati na cuvanje 0:0 to moze Juve.... Ne moze Bayern uzvratiti jer ima 2 ultra kloca u napadu Gomeza i Mandzukica, tipove napadaca koje Chiellini obozava, spore i lose sa kontrolom lopte......GAL je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Svim srcem uz ove momke, zabiti bar jedan gol u Minhenu, pa i ako se doživi minimalan poraz uz taj gol nije strašno.
hipoteticki i ako zabijete po meni realno tesko ali eto ,zasto mislite da bayern istom ako i ne boljom mjerom ne moze uzvratiti u torinu
Ne provaljuj se, sjecas li se slavlja Chelsea u Minhenu prosle godine? Pa lijepse se organizuje dizanje pehara na bajramskom turniru u Skenderiji nego ono, a zasto? Zato sto su Njemci vec bili upisali pobijedu Bayerna pa ni slavlje nisu organizovali kako treba jer nisu mogli da vjeruju, cak stovise iskazali su nepostovanje prema pobijedniku jer sumnjam da bi slavlje onako jadno, tacnije dodjela pehara izgledala da je Bayern osvojio.Kako rekoh vidjelo se to, ili recimo natpisi u poznatim njemackim novinama sa slikom aviona koji ide kuci sa reprezentativcima Italije, jer Njemci mislili da su vec pobijedili Italiju na EP i vec ih salju kuci, pa im se to obi o glavu.Nikad da nauce.Omerbavarac je napisao/la:Samo mi nije jasno sto se svi drzite tih svojih prijatelja, poznanika, jarana, ****, malina....AmiciDiNessuno je napisao/la: Njemci su jedni od najnadobudnijih nacija, djelom s pravom jer su uspjesni u mnogim poljima u zivotu al da pretjeruju to je i istorija pokazala, rasna arijevska politika, i slicno.Takvi su oni, znam drugove koji su tamo godinama i njihova iskustva medjutim uvijek ima ih i drugacijih.
Pricamo o sportu, o nadobudnosti na sportskim poljima kojeg kod Nijemaca nema, to garantujem.
Pustite se price tih dijasporasa, to je uvijek bila poznata cinjenica da po dolasku u svoju domovinu slijedi k..cenje i tako te stvari.
Jos jednom ponavljam, govorimo o sportu a ne o prijateljskim, porodicnim ili nekim slicnim odnosima.
Od mene dosta do utorka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.