neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad se mali Deni rodio i to je za njega predstavljalo iznenadjenje...hogarstrasni je napisao/la:On je iznenadljiv, uvijek ga neko iznenadi...ili protivnik trkom i okretnoscu ili njegovi igraci nezalaganjem...nije mu lakomilekitic je napisao/la: Ma kakvi...nije Papke kriv ni za jedan poraz...a drugo je nesto kad ga se iznenadi taktikom,trkom....
"Nisam ocekivao ovako ubrzani porodjaj,ovo je za mene iznenadjenje"
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
Šta mislišGoalgetter je napisao/la:Hoce li se i sutra da proslavlja euforicno ostanak na klupi Safeta Susica kao kod produzenja ugovora

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad se Pape naljuti nakon otkaza i poruči sviju da nikad više neće biti selektor Bosne 

DD
- hogarstrasni
Sutra ce porodica Susic odnijeti jos jednu istorijsku pobjedu nad gradjanima BiH

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Cuj da mu se jos postavlja ultimatum
Otjerati g*vna sto dalje od reprezentacije. Trebalo je to uciniti vec davno. Razligu.

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sve osim njegove smjene je katastrofa za nasu repku i kraj nade da cemo se plasirat na EP!
Juka dijeli pljuske na facebook-u 

- Donnie Darko
- Kontakt:
- hogarstrasni
E taman nam je on mjera!bvb je napisao/la:Juka dijeli pljuske na facebook-u
Bas mi je drago procitati jedan intelektualan, analitican osvrt na situaciju u BH fudbalu, od strane profesora Becirbegovica, s ljubljanskog univerziteta!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- plavipatriota
- Kontakt:
juka na one profilne safeta i seada postavljo pitanje ko je bolji i sl..
Izgleda da su i Juku kupili, čovjek bio protiv Papeta do neki dan, ne mogu da vjerujem da on ovo piše
Jaku mašineriju očigledno Safet ima

Jaku mašineriju očigledno Safet ima
hogarstrasni je napisao/la:E taman nam je on mjera!bvb je napisao/la:Juka dijeli pljuske na facebook-u
Bas mi je drago procitati jedan intelektualan, analitican osvrt na situaciju u BH fudbalu, od strane profesora Becirbegovica, s ljubljanskog univerziteta!
Tacno tako. Ima i dosta onih koji komentarisu pozitivno, oni su problem, ali i mjera kao sto kazes.
- Goalgetter
- Kontakt:
Juka ga kritikovao do Slovacke, i od tada okrenuo plocu. 

-
- Kontakt:
bvb je napisao/la:Juka dijeli pljuske na facebook-u
Boze sacuvaj pa Pape je Albert Einstein za ovog. Kako nepismen covjek, ja sam odrastao u inostranstvu od malih noga, nikada nisam ucio bosanski pravilno gramaticki pisati nego pisem kako mislim da se treba pisati a i takav kakav sam sa jezikom vidim da je ovaj cova nepismen skroz. I sta on ima pametovati i raspravljati, on nema nikakav uticaj i ovlast, malo se ufurao ovaj Juka da je neko i nesta i da on daje nekakve lekcije a vidi se da blage veze nema o fudbalu, sigurno je veliki patriota i sve to i svaka mu cast na to sta je uradio ali brate ovo je previse

Je li ikako moguce da je Juka ustvari @harishp?
Ovakvu dozu glupoce mogu samo vidjeti kod njega.
Jok to je Kite Milic.milekitic je napisao/la:Je li ikako moguce da je Juka ustvari @harishp?
Haj sad natrag u stado.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evoooooooo gaaaaaaaaaaharishp je napisao/la:Jok to je Kite Milic.milekitic je napisao/la:Je li ikako moguce da je Juka ustvari @harishp?
Haj sad natrag u stado.

Gdje si Juka,patrioto stara?
- Magnitogorsk
- Kontakt:
Zasto je taj Juka neki faktor, koga on zanima? Lik je nepismen, bezobrazan i jednostavno glup. Ne zna recenicu napisat bez greske. Ako nam on bude "dovodio" igrace, samo ce ih otjerat. Niti je on koga doveo, niti ce dovest. Seljacki starohan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.