http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=5&si=1" onclick="window.open(this.href);return false; evo da vidimo kakvi suGrdan je napisao/la:Levski danas od 17:30 igra protiv Metalurga iz Donetska,mogućeg protivnika Borca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima vecih pljuvaca,to je Istok sa Koseva,ujedno i pravi navijaci tog tima,koliko god vam to zvucalo bez veze.Zato su i pljuvaci,jer niste titulu uzeli sto godina.Pokrivanje ove ili one vlasti sa strane bilo kojih drugih navijaca,pravi navijaci sa koseva ne priznaju.Zato i pljuju.Takvi su i na Zeljinom sjeveru,a razlika je sto je ta masa smirena titulama.Uvijek ce toga biti od objektivne publike.Sad sto ti mislis da je jedino podrska ona koja je moguca da bi neko volio klub je druga stvar.Ljudi nisu slijepi i vide ko im vodi klub i ko igra u tom svetom dresu.To za tu raju nije dovljno.Mozda za tebe jeste.senci-071 je napisao/la:Prvo drug pogledaj svoju avliju ,pa onda nesto napisi. Ima li veci pljuvaca od sjevera na sugavici? Sjeti se samo Karica i spominjanja momku familije od sjevera,pa sprdancije sa Lazom. Adilovic kad je dosao tek iz Celika kad ga nije islo krisom isao na treninge ,strahujuci da ce ga neko prebiti itd,itd. :oops:Ljubomorne duse mogu da ga *....
![]()
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.
(

- tarikhordas
- Kontakt:
Nikad nije dobio sansu u Sarajevu. Napadac je. Nedavno zajedno su on i njegov brat Kenan raskinuli ugovore nezadovoljni minutazom. Amel Handzic je koliko ja znam odigrao samo 2 utakmice za Sarajevo i to u sezonu 2010/2011. Svoj debi je imao na Kosevu u mecu protiv Slavije, kada je usao sa klupe i postigao gol. Drugu utakmicu je usao protiv Olimpika i fulio prazan gol. Mislim da taj momak od tad vise nije dobijao priliku.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Valjao vam je Cizmic nemoj zezat,mozda bude i od Amela koristiSilaNebeska96 je napisao/la:Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.(
P.S. Jovic maloprije rece da Said uopste nije izjavio ono jucer o cemu se polemisalo i digla frka....ako je istina da je ono novinar sam od sebe napisao,onda doticnog treba hladno na sud i krivicno ganjati al fkt
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma lafo nije istina, pa i losiji i manje ugledni igraci pricaju slicne stvari, ja sam vec napisao u prethodnom postu, trenutno ekipu drzi "europa" da se odigra sto bolje i svi da se pokazu, a nakon europe ce svi poceti druge price koje vec polahko se kuhaju te vlastite interese gledati.miky_hz je napisao/la:Valjao vam je Cizmic nemoj zezat,mozda bude i od Amela koristiSilaNebeska96 je napisao/la:Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.(
P.S. Jovic maloprije rece da Said uopste nije izjavio ono jucer o cemu se polemisalo i digla frka....ako je istina da je ono novinar sam od sebe napisao,onda doticnog treba hladno na sud i krivicno ganjati al fkt
naravno,kao i u svakom BH klubu..sve si tacno rekao..tu i tamo je napisao/la:ma lafo nije istina, pa i losiji i manje ugledni igraci pricaju slicne stvari, ja sam vec napisao u prethodnom postu, trenutno ekipu drzi "europa" da se odigra sto bolje i svi da se pokazu, a nakon europe ce svi poceti druge price koje vec polahko se kuhaju te vlastite interese gledati.miky_hz je napisao/la:Valjao vam je Cizmic nemoj zezat,mozda bude i od Amela koristiSilaNebeska96 je napisao/la:Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.(

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Valjao vam je Cizmic nemoj zezat,mozda bude i od Amela koristiSilaNebeska96 je napisao/la:Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.(
Čizmić je još tu kod nas. On je jedan od boljih. Nadam se da će Amel moći u ovoj prvoj ligi igrati,nije nešto baš jaka. Pa valjda se dokaže. Jer evo i kod nas u Bihacu kontaju na Premier Ligu,pa provjeravam ovako igrace,jer ne vjerujem da cemo moci. ://
Znaci ono g...o od portala tj sport cent, i isto tako od novinara je kao i uvjek samo laz pisao i beze zakuhavaju situaciju u klubu i glavne igrace zele bjednici da bas ono ubiju u pojam,ali ipak pravda uvjek izadje na vidjelo, ovdje mozete vidjeti sta je sef rekao i toliko o tome,a ovog kenjca sto je napisao ovo pod hitno tuziti i otjerati u 3 pm....
http://video.tvsa.ba/pages/play/2662" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 27:47 do 27:57
http://video.tvsa.ba/pages/play/2662" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 27:47 do 27:57
I dobi ih bogami Levski 2-0,malo sam gledao bgm dobra ekipa..al haj dobili smo i mi te neke Ukrajince koje su tu mjesto iznad-ispod ovog MetalurgaGrdan je napisao/la:Levski danas od 17:30 igra protiv Metalurga iz Donetska,mogućeg protivnika Borca.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ovaj Kojasevic igrao u vas lani ,kakav se pokazao?
Sasvim dobar igrač, odličan sa tehnikom, isto tako kvalitetan izvođač prekida, samo nekad pretjera u soliranju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hvala druze!High je napisao/la:Sasvim dobar igrač, odličan sa tehnikom, isto tako kvalitetan izvođač prekida, samo nekad pretjera u soliranju.
Inace Jovic vas se raspitivao za Lazara Marjanovica,kad su mu ovi rekli cifru sir dragan rece-neka sacekat cu da mu ugovor istekne!

-
- Kontakt:
Eto nam pojacanja 

Zadnja izmjena: kenanSN1996, dana/u 01 jul 2012, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jel to u paketu sa Husejinovicem dolazibekicamir je napisao/la:Jel ovaj Kojasevic igrao u vas lani ,kakav se pokazao?

e kako bi volio njega vidjeti u nasem dresubekicamir je napisao/la:Hvala druze!High je napisao/la:Sasvim dobar igrač, odličan sa tehnikom, isto tako kvalitetan izvođač prekida, samo nekad pretjera u soliranju.
Inace Jovic vas se raspitivao za Lazara Marjanovica,kad su mu ovi rekli cifru sir dragan rece-neka sacekat cu da mu ugovor istekne!

to ti samo mislistu i tamo je napisao/la:ma lafo nije istina, pa i losiji i manje ugledni igraci pricaju slicne stvari, ja sam vec napisao u prethodnom postu, trenutno ekipu drzi "europa" da se odigra sto bolje i svi da se pokazu, a nakon europe ce svi poceti druge price koje vec polahko se kuhaju te vlastite interese gledati.miky_hz je napisao/la:Valjao vam je Cizmic nemoj zezat,mozda bude i od Amela koristiSilaNebeska96 je napisao/la:Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.(

cuj on samo misli,pa stavi se u poziciju i jasno je..
kakva ljubav ,lova ,valja vecerat i djecu skolovat...tesko da ce dobro zivit od bh lige..
kakva ljubav ,lova ,valja vecerat i djecu skolovat...tesko da ce dobro zivit od bh lige..
ima ko se brine o tome da nasi igraci i veceraju i djecu skoluju i to radi vrlo dobro. a vi samo nastavite mahalati, razocarat ce te se ubrzo.ahmic je napisao/la:cuj on samo misli,pa stavi se u poziciju i jasno je..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.