Samo cu ti reci, ROMALE ROMALI, mislim da ti je sada sve jasno.
Alles Tsonga, alles.
Delija igra delija dobija.
Neda se usranom do potoka veverice

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nema na cemuunavita je napisao/la:samo da se zahvalim likusi na info u vezi cibalije...prem.ponuda 2.30 na osijek 1,lagano bez sikiracije
vevericabimbereket je napisao/la:ionako nikad nista ne dobijem,veceras cu makar biti lud..
barselona-milan pvkX (poluvrijeme sa vise kornera) 7,00
barselona-milan tzX (tim sa vise zaleda) 5,50
koeficijent 38,50
uplata 4,00
eventualni dobitak 154,00
veliki , ma sta veliki, ogromni pozdrav za bimbrlicu,nadam se da ce me njegovi ukucani ispostovati i ispratiti sa ovom uplatom:D
vevericabimbereket je napisao/la:barselona -milan pm3 2.15
Burnley-Birmingham pm3 2.44
leyton-huddersfield pm3 2.44
da ne bude poslije,nisam htio podijeliti s vama dobitni,neka hrabri pokusaju:P
Svaka cast vevericevevericabimbereket je napisao/la:vevericabimbereket je napisao/la:barselona -milan pm3 2.15
LAAGANOO;SAMO LAAGANOOO:D:D
bimbrlica je napisao/la:Svaka cast vevericevevericabimbereket je napisao/la:vevericabimbereket je napisao/la:barselona -milan pm3 2.15
Jesi uplatio ovo ?
Pa mozgu jedan, mozda sam igrao nesto drugo s specijalne ponude i ajd sad cao prosao mi ovaj hendikep, ono lagano.crvenocrni je napisao/la:Imas 1.5 na Barcelonu u skoro svakoj kladionici na super ponudi i ti nama ovdje govoris kako je hcp na Barcu 1.6 itekako dobra kvota. Prvo odradi malo domacu zadacu pa onda pricaj sta je dobra kvota a sta nijemasteRofPoker je napisao/la:Ne vrijedi se raspravljati, ali bih volio da vidim uplate na taj milan bar jednu vecu od 5 km. Moze bilo sta kontra hendikep, prolaz, itd.
Slazem se da je smijesno staviti na Barcu 1.25 kvotu, ali isto tako se slazem da je u ovom omjeru snaga hendikep na Barcu 1.6 itekako dobra kvota.
Uglavnom cujemo se poslije tekme.
LP
je li mi moze neko samo objasniti sta znaci ovo pm3? ??vevericabimbereket je napisao/la:vevericabimbereket je napisao/la:barselona -milan pm3 2.15
oba daju gol iproFCB je napisao/la:je li mi moze neko samo objasniti sta znaci ovo pm3? ??vevericabimbereket je napisao/la:vevericabimbereket je napisao/la:barselona -milan pm3 2.15
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.