djes' bio sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Fujjj, ko još to radi?Limuntos je napisao/la: idem pomilovat Desanku prije spavanja i u besu...see you

@lbj ev mahnula ti je

odo...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
djes' bio sutraOTNYS_YNWA je napisao/la:Fujjj, ko još to radi?Limuntos je napisao/la: idem pomilovat Desanku prije spavanja i u besu...see you
koji otvoreno priznaje da ne **** ništa"
Dylan Dog je napisao/la:Inace,evo dvije godine koristim sto sam "medicinar" pa sam sebi u domu zdravlja analiziram krv bez ikakvih konsultacija sa doktorima,i sve mi bude dobro osim bilirubina koji bude nekoliko puta veci od normalnog.
Nisam htio da pricam o tome niti da idem doktoru,ali cuo sam neke grozne stvari,odo u ponedeljak doktoru da mu kazem sve,drzite mi fige
Lbj,iz ceg si izvukao ovokoji otvoreno priznaje da ne **** ništa"
ma pusti toDylan Dog je napisao/la:Aa imena![]()
![]()
Ma strah me,kazu da to moze znaciti predpozicija za zuticu i jos mnoga oboljena jetre
U jbt,ma ne vjerujem da je to nešto opasno.Kako sam sebi analiziraš krv i što to radiš,ja mislim da je barem to u nas besplatno u bolniciDylan Dog je napisao/la:Aa imena![]()
![]()
Ma strah me,kazu da to moze znaciti predpozicija za zuticu i jos mnoga oboljena jetre
Ništa pogrešnu sam dijagnozu dao,burza sigurno ima dostatak sexadon_burza je napisao/la:ma pusti toDylan Dog je napisao/la:Aa imena![]()
![]()
nista opasno imam i ja tako da ta tvrdnja da je od nedostatka sexa pada u vodu![]()
Hvala Burza utjesio si me,jesi bio kod doktora,jel rekao da nije nista opasnodon_burza je napisao/la:ma pusti toDylan Dog je napisao/la:Aa imena![]()
![]()
nista opasno imam i ja tako da ta tvrdnja da je od nedostatka sexa pada u vodu![]()
Ma kakav doktor,ja sam naumio u BiH vojskuLBJ MVP je napisao/la:Aj nek si makar dobar sa sestrama biće doktor od tebe
Ma ja odoh u legiju stranaca ti kako hoćešDylan Dog je napisao/la:Ma kakav doktor,ja sam naumio u BiH vojskuLBJ MVP je napisao/la:Aj nek si makar dobar sa sestrama biće doktor od tebe![]()
Htio sam u legiju stranaca,ali koga god pitam kazu tamo idu samo beskucnici i olosi,a ja se nadao da ce me zapamtiti "kao posljedneg romanticara koji razocaran savremenim drustvom odlazi u legiju"
Pa od kako sam saznao tad sam se i zabrinuodon_burza je napisao/la:Ma bio sam dok sam skoro onako na kontroli iz cista mi ra samo da provjerim bilirubin jer mi je veliki uvjek bio![]()
Ma to je bar u mojoj porodici genetski djed , otac ja a evo sad i moj mali imamo povisen bilirubin
Uostalom nije nista opasno u tolikoj mjeri da se imam cega bojati samo mi je doktor objasnio da se jetra slabije obnavlja ako dodje do kakvog ostecenja i to je to
uostalom ti bi to trebo da znas
Ma hajde bolje umrijet mlad,nema ništa lijepo u starosti(barem tako meni kažu stariji ljudiDylan Dog je napisao/la:Pa od kako sam saznao tad sam se i zabrinuodon_burza je napisao/la:Ma bio sam dok sam skoro onako na kontroli iz cista mi ra samo da provjerim bilirubin jer mi je veliki uvjek bio![]()
Ma to je bar u mojoj porodici genetski djed , otac ja a evo sad i moj mali imamo povisen bilirubin
Uostalom nije nista opasno u tolikoj mjeri da se imam cega bojati samo mi je doktor objasnio da se jetra slabije obnavlja ako dodje do kakvog ostecenja i to je to
uostalom ti bi to trebo da znas![]()
Vidis taj dio me i pecka u vezi ostecenja jetre,nikad je nisam stedio,od zacinjene hrane,alkohola do bodybuilding suplementacije,droge
Jest,ljubavi iz mladosti ce se kajati sto nam nisu dale priliku,rodbina sto nas nije financijski pomagala,profesori stu su nas pretjerano mucili,jarani sto su nas zezali,ali sta mi imamo od toga,slaba satisfakcijaa i ako umremo mladi vise ljudi na dzenazi bude
a i ako umremo mladi vise ljudi na dzenazi bude
haha ja nisam nikad ni trazio priliku trazio sam nesto drugo a sto se tice jarana oni bi se i na mojoj dzenazi zezali kakva su mraka (ovo u pozitivnom smislu)Jest,ljubavi iz mladosti ce se kajati sto nam nisu dale priliku,rodbina sto nas nije financijski pomagala,profesori stu su nas pretjerano mucili,jarani sto su nas zezali,ali sta mi imamo od toga,slaba satisfakcija![]()
Vjerovatno do graficke , odnsosno do pixel shader-aMinistaR je napisao/la:Pomagajte..
Imam laptop e-machines, dosta rama, procesor je dobar i grafička: Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
eh sad, trza mi PRO EVOLUTION SOCCER 5 (2005 godina), a bogami i ranije verzie ove inačice. Poludiću...
Ima li neko rješenje? U čemu je problem? Laptop je noviji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.