BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ide sad 2-2 i poraz u petom setu. Sigurnija stvar od zalaska sunca veceras.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajde Dzumi po preokret, mozes ti to, bolji si !
-
- Kontakt:
hajde digni se sada molim te 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gori sam ja sto ga uopste gledam nakon svega. Uvijek isto i uvijek isto gubi meceve. 

Kao i uvijek. Ne mora ni gledati covjek, vec zna kako ce zavrsit. Isto kao i sa rukometasima i kosarkasima 

Ne s.e.r.iUnofficialpage je napisao/la:Čestitke Bedene na pobjedu, 4. set će biti čista formalnost. Bravo Damire, genije si za prodati meč.
nije ovo još gotovo, ima šanse
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

-
- Kontakt:
ne vjerujem, u 3. setu poklanja pobjedu Aljažu i evo sada ponovo to potvrdjuje
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pa šta uradi na volej. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Jel moguce da je ovo promasio?Haj ti sine kuci,dosta je bilo.
Koja je to definicija normalnog navijaca ?Esport je napisao/la:Muka mi je od ovih strem navijaca, strucnjaka, PLJUVACA, zamoliti cu Vas, g.o.v.na.r.i postedite normalne navijace Vaših pametnih komentara
![]()
Pljulje on sam po sebi s ovim volejima što ih kuca tri metra pored linije

Glup.
Stvarno Damire prvo kod psihologa pa onda reket u ruke. 

-
- Kontakt:
gori sam ja što gledam ovaj tenis uopšte yebo me on
pa ne znam jesam li ikada gledao tenis a da nisam popizdio... samo džabe gubim vrijeme, kad sam glup
čestitke Aljažu i da ode što dalje, a Damir se borio, moglo je bolje, ali eto samo sebe na kraju pobjedi, nije da nismo navikli

čestitke Aljažu i da ode što dalje, a Damir se borio, moglo je bolje, ali eto samo sebe na kraju pobjedi, nije da nismo navikli
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jasno je bilo da je meč gotov bio u 3. setu, tu je imao šansu da meč preokrene u svoju korist, Bedene nije mogao ništa da pogodi ali tu na scenu stupa Damirova mentala snaga i pokloni i tu je kraj. Dok ne krene ozbiljno raditi na mentalnom planu ovo će se dešavati konstantno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Bio si bolji Damire, sudija te zafrk'o kad je svirao out a celendz pokazao da nije
Klasicno domacinsko sudjenje

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kao što reće komentator SK, neutralan poznaje tenis Klasicno domacinsko sudjenjeJohnCleese je napisao/la:Bio si bolji Damire, sudija te zafrk'o kad je svirao out a celendz pokazao da nije![]()
Ima i njegovih živaca, ali danas je bio u pravu

- hule_barca
- Kontakt:
VIše mi je smiješno postalo kad čitam po hiljaditi put komentare tipa "sam sebe pobijedio". Il' znaš il' ne znaš. Ja se danas sekunde nisam nervirao. Kad skontam bolje, ne bi on džaba bio na mjestu na kojem jeste da nema toliko oscilacija u igri. On je kao vremenska prognoza u Londonu, malo kiša malo sunce. Jasno je da servis nažalost ne može popraviti, ali izgleda da mu balkanski mentalitet ne može pomoći da savlada psihologiju svog mozda, zato će mu 60. mjesto biti i najbolji plasman u karijeri.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Mirza u 1/4 finalu Recanatija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.