Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Serie A
Po ko zna koji put,prikljucivanje na aparate je neminovno za istrosenog chinija
Izborio mu Lazio bod na domacem terenu, slavi ko da brata zeni 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trebalo bit 3-0 za Lazio, al obično kad se ispromašuješ bivaš kažnjen. Inače više ne vjerujem da je u pitanju sreća ili slučajnost što Milan konstantno ovako bez igre upisuje bodove.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Grehota talenta sto propade u smijesnom klubu kao i mnogi prije njega, zna igrati fudbala al se ponasa ko Messi i bez lopte nece da potrci. Da je u ozbiljnijoj sredini mozda bi mu neko i istjerao te bube van.jelle je napisao/la:Ako sam vidio nesposobnije ekipe od ovog Lazia....a ovaj Anderson je kokos nevidjena
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kako je trebalo bit 3:0?
Jel hoces reci da Susov gol nije trebao biti priznat
Ako ćemo fantazirat onda je trebalo biti recimo 4:2 al realnost je da je Lacio jedini gol postigao iz nepostojećeg penala, tako da je realno trebalo biti 0:1
Jel hoces reci da Susov gol nije trebao biti priznat

Ako ćemo fantazirat onda je trebalo biti recimo 4:2 al realnost je da je Lacio jedini gol postigao iz nepostojećeg penala, tako da je realno trebalo biti 0:1

Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne trebas biti Capello da skontas da ovome Milanu fali mnogo kvalitete. Ima tu nekolicina kvalitetnih igraca a ono sto je u prijasnjim godinama falilo a sto je Montella ugradio je mentalitet da nema predaje bez obzira pa se Milan ove sezone mnogo puta vracao i sa 2 gola kad je gubio i kad je imao 2 igraca manje. Prije se znalo ako prime prvi gol tu je prici obicno kraj sad se bore trce i nadomjeste taj nedostatak kvalitete i nije to bas slucajno. Recimo ova 4 poraza zaredom tu je Milan zasluzio da upise neke bodove al sto bi Mancini rekao Football is strangeBiscione je napisao/la:Trebalo bit 3-0 za Lazio, al obično kad se ispromašuješ bivaš kažnjen. Inače više ne vjerujem da je u pitanju sreća ili slučajnost što Milan konstantno ovako bez igre upisuje bodove.

Svi pricaju o Andersonu i Keiti a mene je odusevio Milinkovic-Savic momak zna igrati lopte.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
I ja sam sinoć bio oduševljen igrom Milinkovića, a Boga mi ni Savić nije bio loš 
Nego Chini je dosta 20 milki za njega?

- zamorano1plus8
- Kontakt:
na 36 ratamuxa je napisao/la:I ja sam sinoć bio oduševljen igrom Milinkovića, a Boga mi ni Savić nije bio loš

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Davno je utakmica završila, a Chini se još nije pojavio.

Radim u intezivnoj,i znam da skidanje sa aparata zna potrajati. 

pojavit će se i reći da će razbiti sljedečeg protivnikaarelinho je napisao/la:Davno je utakmica završila, a Chini se još nije pojavio.![]()

nema potpisa
I ja očekujem da se pojavi u petak/subotu.Admir_Sa je napisao/la:pojavit će se i reći da će razbiti sljedečeg protivnikaarelinho je napisao/la:Davno je utakmica završila, a Chini se još nije pojavio.![]()

Marvin je napisao/la:Radim u intezivnoj,i znam da skidanje sa aparata zna potrajati.

Jesi li upratio nekoga da je ucestio sa posjetama?Marvin je napisao/la:Radim u intezivnoj,i znam da skidanje sa aparata zna potrajati.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nemojte mi Chinija, nije on kriv što je Ćiro sebičan.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Gledamo ga ko inventarGefufna je napisao/la:Jesi li upratio nekoga da je ucestio sa posjetama?Marvin je napisao/la:Radim u intezivnoj,i znam da skidanje sa aparata zna potrajati.

Tuttosport: Rizzoli to referee no more Inter or Juve games this season
Jel se oporavio Khoulibally i sta je sa Milikom?
Moze li Napoli veceras bez poraza proci?
Pratite ih iz kola u kolo ,ja i ne tako cesto ali ono sto sam upratio da ovaj Napoli igra strasno leprsav i atraktivan fudbal , protiv Reala najbolji dio tima mora biti odbrana.
Pratite ih iz kola u kolo ,ja i ne tako cesto ali ono sto sam upratio da ovaj Napoli igra strasno leprsav i atraktivan fudbal , protiv Reala najbolji dio tima mora biti odbrana.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
koulibaly bi treba poceti utakmicu, milik tek se vratio od povrede, ali nece on sigurno dobiti ni minute, jos nije spreman.....napoli igra prelijepo, ali iskreno ne znam sta mogu protiv reala....moze biti da izgube ko barca sinoc a mogu i iznenadit mozda....ipak je italijanski mentalitetJoeBleck je napisao/la:Jel se oporavio Khoulibally i sta je sa Milikom?
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.