Pa Mili odlazi, oslobodit ce se broj do 15.2.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nije nego 25 kako sam ja vidio
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
U novi boj ...
Evo nove 10-ke 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Emir Hadzic je dosegao vlastite limite, to je sad potpuno jasno. Njegova vizija razvoja se uklapa u FK Olimpik, za Sarajevo on nije taj koji ce gurnuti klub stepenicu vise.
Sarajevo mora biti PUNO, PUNO ambicioznije u razvoju. Emir dvije godine nije uspio dovesti kvalitetnog napadaca.
Sarajevo mora biti PUNO, PUNO ambicioznije u razvoju. Emir dvije godine nije uspio dovesti kvalitetnog napadaca.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
e svastaretromoos je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:11Emir Hadzic je dosegao vlastite limite, to je sad potpuno jasno. Njegova vizija razvoja se uklapa u FK Olimpik, za Sarajevo on nije taj koji ce gurnuti klub stepenicu vise.
ORIGINAL 1987
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
[quote=retromoos post_id=8128712 time=1612469484 user_id=48229]
Emir Hadzic je dosegao vlastite limite, to je sad potpuno jasno. Njegova vizija razvoja se uklapa u FK Olimpik, za Sarajevo on nije taj koji ce gurnuti klub stepenicu vise.
[/quote]
A to sto je sve ostalo doveo kvalitetno to nikom nista, to bi svako od nas mogao jelde haha ?
Mili, Tatar, Fanimo, Lazic, Serbecic, Tino, Crepulja, Kapic produzivanja ugovora, zadrzavanje okosnice ekipe.
Jednom podbaci i ne valjas kao da nista nisi uradio, i to jos i ne znamo jer momka ni gledali nismo.
Al takvi smo mi.
[/quote]
A to sto je sve ostalo doveo kvalitetno to nikom nista, to bi svako od nas mogao jelde haha ?
Mili, Tatar, Fanimo, Lazic, Serbecic, Tino, Crepulja, Kapic produzivanja ugovora, zadrzavanje okosnice ekipe.
Jednom podbaci i ne valjas kao da nista nisi uradio, i to jos i ne znamo jer momka ni gledali nismo.
Al takvi smo mi.
Kako znaš da je podbacio, eto ja sam siguran da nije.ajdohordas je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:16A to sto je sve ostalo doveo kvalitetno to nikom nista, to bi svako od nas mogao jelde haha ?retromoos je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:11Emir Hadzic je dosegao vlastite limite, to je sad potpuno jasno. Njegova vizija razvoja se uklapa u FK Olimpik, za Sarajevo on nije taj koji ce gurnuti klub stepenicu vise.
Al takvi smo mi.
Da te zaboli glava znaciajdohordas je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:16A to sto je sve ostalo doveo kvalitetno to nikom nista, to bi svako od nas mogao jelde haha ?retromoos je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:11Emir Hadzic je dosegao vlastite limite, to je sad potpuno jasno. Njegova vizija razvoja se uklapa u FK Olimpik, za Sarajevo on nije taj koji ce gurnuti klub stepenicu vise.
Al takvi smo mi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne znaci to nista, oni cesto na treningu znaju zamijeniti brojeve. Milanovic nosi 25 jer je ostalo od Serbecica, eno Kova juce u teretani broj 40, Dal kad je dosao uzeo 37 jer je ostalo od Cruza. Vjerovatno nije jos zaduzio broj.
90!
Emir inace odlucuje o finansijama u klubu i ima neogranicen budzet?retromoos je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:11Emir Hadzic je dosegao vlastite limite, to je sad potpuno jasno. Njegova vizija razvoja se uklapa u FK Olimpik, za Sarajevo on nije taj koji ce gurnuti klub stepenicu vise.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 04 feb 2021, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nathan Oduwa i Handže Poduwa u špicu, 442 i romb.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Čisto sumnjam, da će se više dovoditi igrači. Na svim pozicijama imamo po 2 igrača, na nekim i više.
-
- Kontakt:
Ako su nam finansije poslije dvije titule, evrope i svega u skladu sa ovim napadacem onda blago nama,al mislim da nisu,i da je ipak nesto drugo u pitanju.Evander je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:28Emir inace odlucuje o finansijama u klubu i ima neogranicen budzet?retromoos je napisao/la: ↑04 feb 2021, 21:11Emir Hadzic je dosegao vlastite limite, to je sad potpuno jasno. Njegova vizija razvoja se uklapa u FK Olimpik, za Sarajevo on nije taj koji ce gurnuti klub stepenicu vise.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A eventualni odlasci(tatar i mili), a jos Adukor nije s ekipom radi vize, i trenutno smo na 3 stopera(Mili, Dupovac i Besic..)
A odlaskom Milija, imali bi ukupno 2 stopera na pripremama, tako da ja sam uvjeren da ce biti jos igraca.
Cak se nadam da ce jos jednog spica dovesti, ali vidjet cemo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Giuseppe1, Gomis99, Hamagara, jurisicduska, napoleon72, Noke995, Oerde i 59 gostiju.