Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ozymandias
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ozymandias » 15 nov 2013, 15:47

Kako bi ga Wenger isklesao, ubijedjen sam da bi se vratio u staru formu u slucaju prelaska u Arsenal :twisted: .

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 15 nov 2013, 15:55

JaSamOpet je napisao/la:po trenutnoj formi nažalost ne bi ispred girouda bio . giroud je bio žešća krampa prije par godina , ali zaista je začuđujuće koliko je napredovao glede svoje tehnike .

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
zacudjuce,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: obicna panjina

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 15 nov 2013, 15:58

HariTz je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pjeske bi trebao ici u Arsenal ako se klubovi dogovore. Pravi klub za njega.
Bio bi ubjedljivo prvi napadač ispred Girouda :D
naravno..idol nacije ...pravi klub za njeg a a i za nas...samo nek ide od latina :lol:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 15 nov 2013, 16:01

Goalgetter je napisao/la:Pjeske bi trebao ici u Arsenal ako se klubovi dogovore.
Vjezbo je ovo puno kada je bio na terenu ove sezone.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 nov 2013, 16:09

JaSamOpet je napisao/la:po trenutnoj formi nažalost ne bi ispred girouda bio . giroud je bio žešća krampa prije par godina , ali zaista je začuđujuće koliko je napredovao glede svoje tehnike .

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
vratio bi se on u formu. Wenger bi to sredio.. a u poređenju sa Aguerom i Negredom, Giroud je nikakva konkurencija (i ako dobar napadač) :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 nov 2013, 16:30

I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
Samo me zanima, šta će se desiti, ako bude transfer, pa i u drugom klubu bude sjedio na klupi. Hoće li se konačno shvatiti da nije do igrača s kojima igra, nego do njega, i njegovog htjenja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 nov 2013, 16:36

zizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
Džeku bi i ja mogao izbaciti iz prvih 11 a da ne pričamo o Negredu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 15 nov 2013, 16:47

Saurman je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:I Negredo je bio kloc po mnogima ovdje kada je došao u City, pa izbaci Džeku iz prvih 11.
Džeku bi i ja mogao izbaciti iz prvih 11 a da ne pričamo o Negredu.
idola nacije nemoze niko izbaciti pa ni vas dvojica obicnih sljakara..ko vam dade tastaturu

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 15 nov 2013, 16:49

Samo me zanima, šta će se desiti, ako bude transfer, pa i u drugom klubu bude sjedio na klupi. Hoće li se konačno shvatiti da nije do igrača s kojima igra, nego do njega, i njegovog htjenja.
ne samo da je kloc brada je obicna panjina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 15 nov 2013, 16:51

Inter mi je jedan od sugavijih vecih klubova u Europi, ali moram priznat da bi mu tamo bilo bolje da ode od Arsenala. Giroud bi imao veliku prednost pored njega, a covjek rastura ove sezone. I oni hoce da igraju svoj tiki-taka stil u Engleskoj, a ni onaj najbolji Dzeko iz Wolfsburga nije za takve igre bio.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 15 nov 2013, 17:21

ZgemboAdislic je napisao/la:Inter mi je jedan od sugavijih vecih klubova u Europi, ali moram priznat da bi mu tamo bilo bolje da ode od Arsenala. Giroud bi imao veliku prednost pored njega, a covjek rastura ove sezone. I oni hoce da igraju svoj tiki-taka stil u Engleskoj, a ni onaj najbolji Dzeko iz Wolfsburga nije za takve igre bio.
Velika razlika je u tome sto Arsenal nije pun zvijezda i egoista nego prava ekipa te gotovo svaki igrac bi se tu uklopio a o Dzeki da ne govorim. Giroud je borbeniji od Dzeke ali daleko slabiji realizator i to znamo svi koji pratimo Arsenal, liku treba 5 prilika da zabije **** gol :D. Kad se samo sjetim Dzeke u primeu 8-) , kakva je to zvijer bila, Dzeki bi najvise u prilog isao Wenger koji zna iz igraca izvuci maximum, iako je imao failova tokom zadnjih godina, al **** ga, ko nije :mrgreen: .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2013, 17:30

A sad bi da birate gdje ce da ide? :mrgreen:
Ja kazem, tamo gdje ce najvise igrati. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 nov 2013, 17:32

nemozenamnikonista je napisao/la:
ne samo da je kloc brada je obicna panjina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reci mu! On ce tebi nema BOsne! :lol: :lol: :lol: :lol:

...

Inace Dzeko do ljeta sigurno ne moze u Arsenal otici. Nece city rivala pojacati u po sezone.
Mislim da nece do ljeta nigdje moc otici

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 15 nov 2013, 18:16

E, brate što tebi nešto Džekson ne sjeda...

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 15 nov 2013, 18:50

soxx je napisao/la:
nemozenamnikonista je napisao/la:
Reci mu! On ce tebi nema BOsne! :lol: :lol: :lol: :lol:

...latinolizac :lol: :lol: :lol: :lol:

Inace Dzeko do ljeta sigurno ne moze u Arsenal otici. Nece city rivala pojacati u po sezone.
Mislim da nece do ljeta nigdje moc otici

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 nov 2013, 22:10

Bolje bi mu bilo u Arsenalu, klupe su sigurno udobnije jer je noviji stadion.
Celik!3,2,2.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 15 nov 2013, 22:26

AllGunsBlazing je napisao/la:Bolje bi mu bilo u Arsenalu, klupe su sigurno udobnije jer je noviji stadion.
Igrao bi on tamo vise, pored onog panja

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 nov 2013, 22:29

anti_zli je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Bolje bi mu bilo u Arsenalu, klupe su sigurno udobnije jer je noviji stadion.
Igrao bi on tamo vise, pored onog panja
Normalno da bi igrao,bio bi prvi napadac.Drugi je par cipela sto je doticni mrzitelj Dzeke.
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 nov 2013, 22:30

Igrao bi naravno, ima CO kup, mozda koju dobije i u FA kupu. Giroud i ne mroa biti bolji dovoljno je samo vidjeti koliko se on bori, a koliko Dzeko. E tu je medju njima najveca razlika, a i ono sto Dzeko nije za Arsenalovog stila igre.

@Head Nije doticni mrzitelj vec realno poznavatelj fudbala za razliku od tebe.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 nov 2013, 22:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Igrao bi naravno, ima CO kup, mozda koju dobije i u FA kupu. Giroud i ne mroa biti bolji dovoljno je samo vidjeti koliko se on bori, a koliko Dzeko. E tu je medju njima najveca razlika, a i ono sto Dzeko nije za Arsenalovog stila igre.

@Head Nije doticni mrzitelj vec realno poznavatelj fudbala za razliku od tebe.
Poznavaoc po kome je

Celik na pocetku sezone kandidat za titulu
Po kome je Mesanovic najbolji napadac lige
Po kome je Zahirovic bolji igrac od Besica
Po kome je Giroud bolji od Dzeke

Vodjen tvojom logikom bi dosao do hiper zanimljivih zakljucaka.
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.