Safet Sušić - Pape

dubrovnik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la dubrovnik » 18 sep 2014, 13:44

Virtu4l je napisao/la:Povlačenje Emira Spahića je samo početak njegovog kraja. Zanimljiv je bio sinoć u intervjuu koji je dao Hayatu, ponizan kao psić, jer zna da je pitanje dana kad će neko napokon progovoriti o svemu što je radio, na taj način su ga i otjerali iz reprezentacije, 'idi, nemoj više, a mi ćemo da šutimo'.

Šta kaže kabadahija, 'ne zamjeram novinarima' :rol:
Pisat cemo mi jos dugo na ovom portalu a nadam se da necemo mijenjat nickove. Kako got ti mislio i pisao kriminalca Arkanovog formata ne mozes prikacit Spahicu niti izbrisati Susicu. Ali jedan je za tebe kabadahija a drugi pozeljna
osoba. Na moju zalost takvi kao ti nikad nece progledati a ja se niti ne zelim truditi da vas razuvjeravam. Vrijeme to najbolje cini i do sada je to sto puta potvrdjeno. Sutra je dan kad ces ti i takvi kao ti opet slaviti i prskati po nama. Izvoli i uzivaj na slavu svoje kratkovidnosti. Pozz

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 18 sep 2014, 13:44

Svjestan je Pap(k)e da je dobio na lutriji cim je sjeo na stolicu nase reprezentacije. Zato se i koprca k'o krme u Teheranu, jer zna da mu vise nikada nece biti udobnija stolica od ove u nasoj reprezentaciji. Precjenili su ga savez, javnost i mediji, ali hajde kad bi bio frajer barem prosjecan trener - on je odron.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 13:46

dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Povlačenje Emira Spahića je samo početak njegovog kraja. Zanimljiv je bio sinoć u intervjuu koji je dao Hayatu, ponizan kao psić, jer zna da je pitanje dana kad će neko napokon progovoriti o svemu što je radio, na taj način su ga i otjerali iz reprezentacije, 'idi, nemoj više, a mi ćemo da šutimo'.

Šta kaže kabadahija, 'ne zamjeram novinarima' :rol:
Pisat cemo mi jos dugo na ovom portalu a nadam se da necemo mijenjat nickove. Kako got ti mislio i pisao kriminalca Arkanovog formata ne mozes prikacit Spahicu niti izbrisati Susicu. Ali jedan je za tebe kabadahija a drugi pozeljna
osoba. Na moju zalost takvi kao ti nikad nece progledati a ja se niti ne zelim truditi da vas razuvjeravam. Vrijeme to najbolje cini i do sada je to sto puta potvrdjeno. Sutra je dan kad ces ti i takvi kao ti opet slaviti i prskati po nama. Izvoli i uzivaj na slavu svoje kratkovidnosti. Pozz
Ma mali papcic provocira, valjda ga ne shvatas ozbiljno !? ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 13:48

kokakolas je napisao/la:Svjestan je Pap(k)e da je dobio na lutriji cim je sjeo na stolicu nase reprezentacije. Zato se i koprca k'o krme u Teheranu, jer zna da mu vise nikada nece biti udobnija stolica od ove u nasoj reprezentaciji. Precjenili su ga savez, javnost i mediji, ali hajde kad bi bio frajer barem prosjecan trener - on je odron.
Nije to samo do njega, on je pobudalio poslije Portugala i potpuno se predao kriminalu, sada je to hobotnica saveza, menadzera, lobija koji uzimaju pare preko Susica...On je bezobrazni kreten koji nije ovo mogao sam smisliti.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 sep 2014, 13:49

"Otkaz mu sigurno nece dati ali se moze desiti da Sušić na sastanku shvati kako je izgubio podrsku clanova IO,javnosti ali i igraca"

Ali otkaz mu sigurno nece dati :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 13:50

Zbog Spahića se osjećam sjajno bubnjaš moj, baš sjajno, divan je osjećaj kad možeš da se cerekaš u facu vama koji ste godinama branili 'najvećeg sina bosanskog'.

Šta kaže sinoć na Hayatu, 'ništa ne zamjeram novinarima',

[youtube][/youtube]
dubrovnik je napisao/la:Pisat cemo mi jos dugo na ovom portalu a nadam se da necemo mijenjat nickove. Kako got ti mislio i pisao kriminalca Arkanovog formata ne mozes prikacit Spahicu niti izbrisati Susicu. Ali jedan je za tebe kabadahija a drugi pozeljna osoba.
Prvo, ja ne mijenjam nickove, i uvijek se javim i nakon pobjede i nakon poraza, ne krijem se kao tvoj pajdo hogar i još neki. U stvari hogarstrasni se javljao samo dva puta na forum i to nakon Egipta i nakon Kipra, pa će ti valjda biti jasno sa kime diskutuješ i sa kojim ciljem je dotični na forumu, nemoj misliti da želi dobro Bosni i Hercegovini, jer takvih je masa na drugim forumima.

Drugo, da si pratio diskusije, shvatio bi da Safet Sušić za mene više nije poželjna osoba, obzirom da više nema rezultat, zbog kojeg je imao moju podršku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 sep 2014, 13:53

Čovjek je definicija deluzije, :cool:

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 18 sep 2014, 13:54

Ako je bilo halalite.

Na sutrašnjoj vanrednoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine jedino što je sigurno je da ćemo izreći oštre sankcije za blamažu fudbalske reprezentacije BiH na startu kvalifikacija za EURO 2016, to jeste poraz od Kipra (1:2), istakao je Darko Ljubojević, potpredsjednik N/FS BiH.

Sjednica će biti održana u 14 sati u Sarajevu, a prisustvovat će joj i selektor Safet Sušić, o čijoj bi smjeni 14 članova IO moglo raspravljati već nakon prvog kola kvalifikacionog ciklusa.

“Ništa ne mogu puno reći. Svoje mišljenje želim iznijeti prvo na sjednici Izvršnog odbora N/FS BiH, pa onda u medijima”, kazao je Ljubojević, nakon čega je barem malo otvorio karte:

“Sjednica je sazvana da bi analizirali loš start u kvalifikacijama za EURO 2016 kojim sam razočaran, kao i svaki navijač BiH. No, to je prošlost i koga briga za razočarenje, moje, petog, desetog… Konkretno, od selektora očekujem odgovor da li ima konkretan plan, ideju, viziju… Opravdanja me ne interesuju. Treba nam konkretno, pametno rješenje kako prevladati situaciju i vratiti se na pobjednički kolosijek”.

Ljubojević nije mogao potvrditi da li će se sutra raspravljati i o Sušićevoj smjeni.

“Razgovarat ćemo, sagledati sve strane i činjenice, te onda vidjeti u kojem će sve pravcu otići. To se nikada ne zna. Na sjednicama se često dešavaju i veliki preokreti”, zagonetno je zaključio Ljubojević.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 18 sep 2014, 13:57

Kažu da kad tad dođe iz guzice u glavu, nadam se da je ovima sto sjede u savezu napokon došlo, 6 mjeseci kasnije no dobro, i da ce mu sutra uručiti otkaz i dovesti stručnjaka Bajevića i Barbareza kao pomoćnika.
Dosta je ove neznalice na klupi, i strahovanja od istog prije početka utakmica, apsurdno.

Neka ide u Pariz i troši novce koje su mu Spaha, Dzeko, Miske, Vedo, Izet i ostali zaradili, nije za njega ovaj posao.
DD

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 sep 2014, 13:59

E moj Virtu,ti zivis u nekom paralelnom svemiru.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 14:06

Rusilac je napisao/la:E moj Virtu,ti zivis u nekom paralelnom svemiru.
Kako ono ti meni reče prije par dana, nervoza zbog Spahićevog intervjua? Ne, baš naprotiv, nadao sam se da će pokrenuti lavinu, ali nije lud da sam sebi skače u stomak :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 sep 2014, 14:07

Nastavi ti Virtualni prskati po nama to ti najbolje ide. Ne napustaj idola nikad jer time pisas na tisuce svojih postova. I jos ovo da ti ponovim jednom. Shvati da ja Emira znam otkad ga je Fata rodila i da mi tvoje pisanje toliko i ne smeta. Znam ja kakav je on mladic i da svi Bosanski novinari ne mogu u mojim ocima promjeniti sliku o Emiru Spahicu kao o postenom momku koji je sve sto ima stekao posteno svojim trudom i zalaganjem. To je ono sto svi mi u njegovom susjedstvu znamo. Onaj dan kad budem uvjeren da sam pogrijesio upitat cu se gdje sam ovolike godine sprco da me moze neko tako zavarat. Mislim da bi se ti to trebo zapitati po pitanju Susica. Druge forumase nemoj procjenjivati jos ti to posao nije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 14:10

dubrovnik je napisao/la:Nastavi ti Virtualni prskati po nama to ti najbolje ide. Ne napustaj idola nikad jer time pisas na tisuce svojih postova.
Nemam problem sa tim' ;) ispratio sam ja mnogo selektora prije Papeta, nekad griješio, nekad bio u pravu, kao i svi :salut:

O Spahiću je sve rečeno, njegova djela govore za njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 sep 2014, 14:16

Znam da su sanse male,ali se iskreno nadam da ce sutra teleca glava postati bivsi selektor,da se sto prije ocisti prljavstina u reprezentaciji dok joj ubleha nije nanijela trajne posljedice

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 18 sep 2014, 14:21

'Osmo kolo donijelo je samo potvrdu nekih trendova koji su isplivali na površinu tijekom uvodnih sedam kola. To je prije svega nastavaka Hajdukovih problema, čiji napad ne može zabiti koliko obrana može primiti, i ovaj put nije problem Tudorove momčadi bio u stvaranju prilika i ofenzivnoj igri koliko u propusnosti obrane. ]Od plahog pristupa Jurendiću kod prvog gola do vezanih grešaka i kombinirano lošeg trčanja nazad Vršajevića,Milovića, Maloče i Jozinovića kod drugog gola. Pogotovo ostaje nejasno kako će Jozinović opravdati da ga je Lovro Medić pretrčao kod te situacije i izborio se za matnu poziciju.'

Preneseno sa jednog portala

Eto kakav igrac je nama u reprezentaciji i ne samo to nego je vec postao i starter kod ovog 'vrlog' stratega. A da ne govorim o tome kakav je Hajduk trenutno.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 sep 2014, 14:27

Vršajević ne trči nazad uopšte nego šeta.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 18 sep 2014, 14:34

Pappy je napisao/la:Do mene je jutros stigla informacija iz saveza da je Pape bivši. Za novog selektora se biralo između Bajevića i Prosinečkog i najvjerovatnije da će biti ovaj prvi.
Daj Bože da je to tačno. Vidim da su Avaz i Klix počeli da "jurišaju" u obranu svome pulenu pred sutrašnji sastanak.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 18 sep 2014, 14:36

Proglasiti nacionalni praznik isti dan kada ovo tele sleti sa klupe. Ne mogu vjerovati da je dosao i taj dan kad ce se barem diskutovati o njegovom odlasku. Nadam se samo da ovo tele nece zakasniti na sastanak, k'o sto je na neke manje relevantne dogadjaje - izvlacenje grupa na SP-u u Brazilu i slicno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 sep 2014, 14:43

kokakolas je napisao/la:Proglasiti nacionalni praznik isti dan kada ovo tele sleti sa klupe. Ne mogu vjerovati da je dosao i taj dan kad ce se barem diskutovati o njegovom odlasku. Nadam se samo da ovo tele nece zakasniti na sastanak, k'o sto je na neke manje relevantne dogadjaje - izvlacenje grupa na SP-u u Brazilu i slicno.
Ma ne mora papak ni dolaziti ako će već dobiti nogaru. Al' ja ništa ne vjerujem, dok ne vidim šta će sutra biti. I dalje sam skeptik.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2014, 14:45

Pappy je napisao/la:Do mene je jutros stigla informacija iz saveza da je Pape bivši. Za novog selektora se biralo između Bajevića i Prosinečkog i najvjerovatnije da će biti ovaj prvi.
Slago te insajder, nema na mapi Bajevica i Prosneckog ne lupetaj !

Pape ostaje, uslov je sest bodova Vels/Belgija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.