Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
e pa u tom slucaju, neka ti u Juve dodju Lotito ili Zamparini, pa da vidimo posjetu na Juve Areni
ljudima pun k svega toga, kontas, nema to veze s ljubavlju
pises gluposti i ne zasluzujes replike uopste, atmosferu kakvu znaju napravit sicilijanci, ovi nece znat za 100 godina
pises gluposti i ne zasluzujes replike uopste, atmosferu kakvu znaju napravit sicilijanci, ovi nece znat za 100 godina
Pa zbog toga jedva i cekam da ispadnu...sto su komedije od kluba slicno nesto vama...poceli smo o tome...a ovi su juznjaci i itekako znaju napravit atmosferu...gradic od 60 k i imaju takve navijace je za svaku pohvalu...Chinaglia je napisao/la:e pa u tom slucaju, neka ti u Juve dodju Lotito ili Zamparini, pa da vidimo posjetu na Juve Areni

pa ispast ce oni, al je fora u tome sto ce se odmah vratit naredne sezone
Palermo, kakav god da je, s posjetom kakva god da je, bolji je za Serie A od nekakvog Crotonea, a bilo kom ljubitelju Serie A sa zdravim razumom, isto tako i to cak nije ni diskutabilno
Palermo, kakav god da je, s posjetom kakva god da je, bolji je za Serie A od nekakvog Crotonea, a bilo kom ljubitelju Serie A sa zdravim razumom, isto tako i to cak nije ni diskutabilno
Meni nisu....ja jedva cekam da ispadnu...i cini ko i obicno lupas budalestine...
bjezi bolan, poredis Palermo i Crotone, njihove navijace, stvarno nisi dobar
banujte ga, ovakvi ne doprinose kvalitetu foruma
banujte ga, ovakvi ne doprinose kvalitetu foruma
Defonja...pricamo o simpaticnosti...ko poredi klubove...vi ste ih poceli usporedjivat
a jebote, ne mozes ih poredit u bilo kom smislu, ni po velicini kluba, broju navijaca, simpaticnosti, ama ni po cemu i to ce reci svaki objektivni ljubitelj Serie A
ne mogu da vjerujem da bi neko radije gledao Crotone, nego Palermo, u Serie A, strasno jebt
ne mogu da vjerujem da bi neko radije gledao Crotone, nego Palermo, u Serie A, strasno jebt
Aj ne budi dosadan chini...odje baus...mozemo se vrtit u krug koliko oces...meni su sipmaticni i drazi od jednog Palerma...
hajde ti na ignore pa tamo neka ti Crotone bude drazi
Jest da Chini nije baš neki poznavatelj Serie A, i da jedino zna da je Morata kloc, slažem se sa njim u vezi Palerma i Crotonea 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kme kmeChinaglia je napisao/la:hajde ti na ignore pa tamo neka ti Crotone bude drazi

Pa ima veze sa dosta stvari. I ovo sto ti Chini kaze, vlasnik kluba. Gdje je Juventus bio sa Blancom i Giglijem ? Rupa. Iako nisu bili nesposobni ili kakvi prevaranti poput Lotita i Zampa. Da Zamp zna i hoce uloziti, dovesti kvalitetnog trenera i dat mu 2-3 godine, vidio bi ti Palerma. Palerma koji je prije 2 godine haman doguro do Evrope i to tek nakon promocije u Serie A. Dok se simpaticni Crotone postavi sa 11 igraca u odbrani i pokusava imat manju gol razliku. Simpaticni su ti klubovi, ali ako govorimo o kvalitetu i doprinosu u ligi, takvi klubovi se nikad ne mogu porediti. Zasto Cagliari nema probleme poput Pescare i Crotonea ? Zato sto je stabilan klub, a ne neki nizerazredni epizodista poput Frosinonea.jelle je napisao/la:@ Italia
Opet kakve to veze ima s cim...mogli su se razvit i postat klub da nije onaj cirkusat na celu kluba...tu i tamo pogode s mladim igracem i to je njihov najveci uspjeh u ligi...vazda se bore za opstanak , promjene 3 ista tenera 44 puta u godini i tako svake godine...Crotone je s druge strane dosta manja sredina o Palerma..gradic od 50-60 k ljudi...i kao takvi su mi dosta simpaticni sto su uspjeli doci do Serie A i vidi se koliko ljudi vole i postuju svoj klub....s druge strane Plermo toliki grad i na tekmu dodje manje ljudi nego kod Crotone...meni dosta...
A ako pricas o atmosferi i navijacima, dovoljno je pogledati derbije sicilije i sardinije. Dalje ne moramo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kao prvo ja nisam ni usporedjivo klubove i navijace...nego sam cisto prico o simpaticnosti...tj da mi Palermo nije simpatican tj odvratan ternurno klub i da im zelim nogu u Seri B....vas dvojica ste poceli usporedjivat klubove i navijace...Italia je napisao/la:Pa ima veze sa dosta stvari. I ovo sto ti Chini kaze, vlasnik kluba. Gdje je Juventus bio sa Blancom i Giglijem ? Rupa. Iako nisu bili nesposobni ili kakvi prevaranti poput Lotita i Zampa. Da Zamp zna i hoce uloziti, dovesti kvalitetnog trenera i dat mu 2-3 godine, vidio bi ti Palerma. Palerma koji je prije 2 godine haman doguro do Evrope i to tek nakon promocije u Serie A. Dok se simpaticni Crotone postavi sa 11 igraca u odbrani i pokusava imat manju gol razliku. Simpaticni su ti klubovi, ali ako govorimo o kvalitetu i doprinosu u ligi, takvi klubovi se nikad ne mogu porediti. Zasto Cagliari nema probleme poput Pescare i Crotonea ? Zato sto je stabilan klub, a ne neki nizerazredni epizodista poput Frosinonea.jelle je napisao/la:@ Italia
Opet kakve to veze ima s cim...mogli su se razvit i postat klub da nije onaj cirkusat na celu kluba...tu i tamo pogode s mladim igracem i to je njihov najveci uspjeh u ligi...vazda se bore za opstanak , promjene 3 ista tenera 44 puta u godini i tako svake godine...Crotone je s druge strane dosta manja sredina o Palerma..gradic od 50-60 k ljudi...i kao takvi su mi dosta simpaticni sto su uspjeli doci do Serie A i vidi se koliko ljudi vole i postuju svoj klub....s druge strane Plermo toliki grad i na tekmu dodje manje ljudi nego kod Crotone...meni dosta...
A ako pricas o atmosferi i navijacima, dovoljno je pogledati derbije sicilije i sardinije. Dalje ne moramo.
S druge strane meni je Crotone simpa bas zbog toga sto jedan gradic kao Kakanj npr ima klub u jednoj Seria A....i fine navijace respekt...dok jedan Palermo koji je velicne kao Sarajevo ima posjestu kakvu ima i klub im se vazda bori za opstanak...i tu prica sto se mene tice zavrsava...kad vidis potencijal jednog pa drugog kluba svakako da ce mi biti draza prica jednog Crotonea da se hrva s divovima italijanskog i svjetskog fudbala nego Palermo...
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 12 feb 2017, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Imate prenos Rome na RTRS
I onda nesto kazu za Juventus...pa jbt te tito...ne smjes prici igracima rome
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav penal 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
dal ce se oglasit rugoba Nainggolan, vjerovatno ce i protiv nas u 1/2 F Coppa Italie, dobit bar jedan penal
Smjesno....ne sikiram se...pogurat ce njih celo jos...
- bianconeros
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.