FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

MrHc
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MrHc » 02 apr 2013, 22:53

Monolog je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:Eno, ne smijes im ni propcit vijest da im se igrac ozlijedio, navala psovki preko privatnih poruka. :lol:
andro234 je napisao/la:nevalaj se nikad veseliti necijoj ozljedi
Uopce se ne veselim. Samo im iznosim podatke o povredi Midzeta.
Ja iznosim podatak da si banovan na 7 dana. U stvari na osam, da na miru pogledam i sljedeću utakmicu između Barcelone i PSG-a. :lol:

Pridružili su ti se Eignore i 10.Skoro. 8-)
Ahahahhahaha al' me nasmija (Y) :D :D svaka cast i tako svakog .... i za najmanju uvredu ;)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 apr 2013, 22:53

8-)
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 22:54

BigBigBang je napisao/la:Navijaci smradalone se zale na sudije pa kako je to moguce, da nema sudija trofej u LP bi mogli saamo da sanjaju i zale se jos protestuju :lol:

Pa čuj, to što je bilo sa Chelseijem i još nekim utakmicama, ne znači sad da moraju da šute na ovako ofirne pogreške sudaca. Kakva ti je to logika ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 apr 2013, 22:54

Monolog je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:Eno, ne smijes im ni propcit vijest da im se igrac ozlijedio, navala psovki preko privatnih poruka. :lol:
andro234 je napisao/la:nevalaj se nikad veseliti necijoj ozljedi
Uopce se ne veselim. Samo im iznosim podatke o povredi Midzeta.
Ja iznosim podatak da si banovan na 7 dana. U stvari na osam, da na miru pogledam i sljedeću utakmicu između Barcelone i PSG-a. :lol:

Pridružili su ti se Eignore i 10.Skoro. 8-)
Jesi i ti nadrkan insan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 apr 2013, 22:55

Nakon gola Matuidija.

slika

:lol: :mrgreen:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 02 apr 2013, 22:55

Vandelanoitte je napisao/la:Kako se Realu namješta ova Liga Prvaka al nema veze jedva čekam to finale na Wembleyu kako ćemo ih oderat majku im cigansku.Prvo u Milanu,sad u Parizu očekujem i u Minhenu krađu sudija.
ti si opsjednut Realom
svaki 2. komentar ti spominjes Real

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 apr 2013, 22:56

Baš naprotiv, Naile. Baš naprotiv. Jedan je otišao zbog trollanja i (ne)ofirnog provociranja, druga dvojica zbog vrijeđanja i(li) psovanja. 8-)
Da sam igrao na Barcelonu i promašio, onda bi možda imao neko uporište u (eventualnoj) nadrkanosti. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 02 apr 2013, 22:56

BigBigBang je napisao/la:Navijaci smradalone se zale na sudije pa kako je to moguce, da nema sudija trofej u LP bi mogli saamo da sanjaju i zale se jos protestuju :lol:
Moderator ? Osjecam se uvrijedjeno ..... Molim za sankcije. Hvala
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2013, 22:57

Ocekujem neku diskutabilnu odluku u korist Barce u uzvratu (vjerovatno crveni) koja ce rezultirat prolaskom iste u polufinale.

I onda ce hejteri (kako mrzim koristit ovu rijec, al fakat moram ovaj put) zaboravit ovaj ofsajd, i opet ce ici prica da su Barcu sudije provukle, Uefalona, Platini ovo ono.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 apr 2013, 22:57

Kvota da će @Portillo fasovat' ban nakon neke tekme Barce je 1.20. :mrgreen:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 apr 2013, 22:57

snovi i trofeji u jednoj recenici me asociraju na samo jedan mali tim.
ser del barça es el millor que hi ha !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 apr 2013, 22:57

DesimaL je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la: Sto serete previse :?
Sta hoces momak je odigrao fantasticno.
fantasticno :lol: :lol: :lol: :lol:

sta je to fantasticno bilo???

da nije ono sto je trebo dat za 0:2 ,dva puta ,sto ne zna gdje je poso gdje je doso
cuj fantasticno,neko bi reko lik odero na tekmi
Dobro sta je to uradio Villa ? Nesta konkretno ? Za razliku od Alexisa koji je trcao,imao dosta driblinga,oduzeti loptu,napravljen penal.Ne moze od njega ocekivati da igra ko Messi.
villa nije fulo ono sto alexis fula iz utakmice u utakmicu to je najvaznije ,alexis nije bek da mu je samo posao oduzimanje lopte i trcanje,da je alves u pitanju pa bi i reko al napadac ovo sve fulat iz utakmice u utakmicu to je stvarno postalo smijesno i zalosno u isto vrijeme
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 apr 2013, 22:58

Kao sto sam i ocekivao.
Ovaj PSG je preje.bena ekipa i veceras su sjajno igrali.
Dosta su napadali i nisu uopste parkirali autobus.
Barcelona je bila solidna, ali nista vise od toga .. jes da je onaj retard Alexis trebao dati gol ondje.
Sta reci ?
U uzvratu ce tesko biti bez Mascherana ( Puyol se jos nije oporavio ) a mozda i bez Messija.
Valdes strasno branio i ono nije uopste njegova greska nego je lopta pogodila Bartru i promijenila putanju.

Alves po mom misljenju igrac utakmice.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 22:58

Ja sam srećom potkovao dvoznakom, mada me cijeli dan nešto gonilo na čistu dvojku.
Što bi sad kosu sebi čup'o :lol: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 apr 2013, 22:58

Kakva je ovo kradja.Onaj offsajd necu komentarisati jer je ono najofirniji offsajd u posljednjih nekoliko sezona LP.Pa covjek je vise od metra bio u offsajdu a uz sve to kolega mu na drugoj strani se poravn'o sa njim.
Najsmjesnijie od svega mi je bila situacija kada je onaj hmalj Stark pustio da se igra a dvojici igraca Barcelone nije dao da nastave igru.Pa majku mu staru on bi pustio i 5 na 11.

Bez Messija ovo izgleda ocajno.Onaj Alexis je najsmjesniji igrac koji je igrao u Barceloni u posljednjoj deceniji.Da budem iskren ja bi platio nekome da ga odvede na neki drugi kontinent po mogucnosti.

Alves me odusevio.Doruckovao je sve redom na desnoj strani a onog flopa Maxvella zajedno sa Pastoreom pravio budalama.
Valdez iako je imao onaj peh na kraju utakmice ima za mene sve pozitivne kritike.Odlicno je branio i nije kriv za onaj pogodak.Ono je cisto radi preventive sretan pogodak kao i prvi.Ona hadaljska ekipa do sutra iz akcije gola ne bi dala.

Ovo nije gotovo sto je najveci problem.Ovaj PSG je najopasnija ekipa na Svijetu iz prekida a Barcelona najranjivija.
Ovo se mora odigrati sa 100% kapaciteta i zapeti svih 90 minuta da bi se rijesili ovi dikobrazi na Camp Nou.
Nevjerovatno koji peh prati ovu Barcelonu vec godinama nadam se da ce ovim sranjima doci kraj konacno.

Thiago Silva .:smajlikojiseklanja.:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2013, 22:58

Šta reći za Valdesa a što već nije rečeno. :D

Ibrahimović iz metarskog offsajda zabio jbg i ove godine suđenje loše nažalost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 apr 2013, 22:58

Ne znam moze li bolje :?

Messi se povrijedio,Mascherana nema protiv PSG,Adriano povrijeden,Puyol isto.Mislim da je i Pedro upitan za PSG.
Visca el Barça ! Mes que un club !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 apr 2013, 22:59

Titova-Juga je napisao/la:

Pa čuj, to što je bilo sa Chelseijem i još nekim utakmicama, ne znači sad da moraju da šute na ovako ofirne pogreške sudaca. Kakva ti je to logika ?
Kakva ofirna pogreska sudaca? ofirne odluke su isle samo u korist Barcelone ovih godina a sudija se veoma brzo iskupio sa soft penalom ne znam sta se bune?

Kad smo vec kod asoscijacija preinteligentnog Scumfielda mene Barcelona asocira na celavu glavu.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 02 apr 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 apr 2013, 22:59

UNOFFICIAL: Messi will be out for three weeks with a thigh muscle injury. Further tests tomorrow.

Ovo je nezvanicna vijest, treba sacekati testove.
Mascherano ne igra u revanšu radi kartona, to je sigurno i za to ne treba cekati nikakve testove.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 apr 2013, 22:59

Saurman je napisao/la:Šta reći za Valdesa a što već nije rečeno.
Neuer, Buffon i Kahn ne bi odbranili onakav odbijanac. Da ne spominjem da je taj isti Valdes skinuo 2-3 gola Ibri i družini.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.