s maglica se vidi i golim okomtanzla je napisao/la:Pa jesu Fera, al' ipak je to ogromna udaljenost, a Igman nije ni blizu nasa najvisa planina. Da su rekli Zelengora, Maglic, ili eto Bjelasnica, lakse bih povjerovao.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
s maglica se vidi i golim okomtanzla je napisao/la:Pa jesu Fera, al' ipak je to ogromna udaljenost, a Igman nije ni blizu nasa najvisa planina. Da su rekli Zelengora, Maglic, ili eto Bjelasnica, lakse bih povjerovao.
ne znam ni ja... ja zaboravio na te mine skroz...tanzla je napisao/la:Zmireci.
Ja ne znam jel' ono dole minirano sta, jel sigurno ici? (fkt ne znam). Al' po slikama, pa jebote nema nista ljepse na svijetu od Zelengore recimo.
To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Ja ne znam jel' ono dole minirano sta, jel sigurno ici? (fkt ne znam). Al' po slikama, pa jebote nema nista ljepse na svijetu od Zelengore recimo.
ako iko na ovom forumu to zna onda je to admir-saspielführer_21 je napisao/la:To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Tu sam rođen od prvog dana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ovo je frajer
Raspitao se ja, idu ljudi dole i beru salep, uzimaju lovu, sto ce reci da nije minirano...fera je napisao/la:ako iko na ovom forumu to zna onda je to admir-saspielführer_21 je napisao/la:To pitaj forumaša @Admir-Sa, on je ekspert za planinetanzla je napisao/la:Zmireci.
Čisto sumnjam, da ne kažem nemoguće ljudskim okom bez ikakvog tehničkog instrumenta toliku udaljenost. Pa udaljenost je cca 200km (zračne linije). Možda orao ili sokol, ali čovjek jako jako teško. A i wikipediju svatko može pisati.tanzla je napisao/la:Citam sad na wikipediji o planinama koje okruzuju Sarajevo (Igman, Bjelasnica, Jahorina). I za Igman prvo pise da je tu zabiljezena najniza temperatura u regiji (−43 °C ). Ajde to je ok. Ali u nastavku stoji da je sa Igmana, kad je vidljivost dobra, moguce vidjeti Crnu Goru i Jadransko more. Mislim cime? Hubbleovim teleskopom?
"Igman was the location of the lowest recorded temperature in the region, −43 °C (−45 °F). When the weather is right, from Igman mountaineers can see all the way to Montenegro and the Adriatic Sea"
I meni bi pomoglo da neko postavi neki matematički forumT-MAC je napisao/la:treba mi jedna info...
da li zna neko neki forum gdje mogu postaviti matematicke zadatke koji nisu bas onako lagani...
trebam predat uradzene zadatke da mogu izaci na parcijalu a niti jedan ne znam pocet
Po mogao si mu ti zacas to rijesiti,ipak si ti nas mali TeslaLBJ MVP je napisao/la:I meni bi pomoglo da neko postavi neki matematički forumT-MAC je napisao/la:treba mi jedna info...
da li zna neko neki forum gdje mogu postaviti matematicke zadatke koji nisu bas onako lagani...
trebam predat uradzene zadatke da mogu izaci na parcijalu a niti jedan ne znam pocet
Ma kakvi sad sam se okrenuo filozofiji u tom je budućnostDylan Dog je napisao/la:Po mogao si mu ti zacas to rijesiti,ipak si ti nas mali TeslaLBJ MVP je napisao/la:I meni bi pomoglo da neko postavi neki matematički forumT-MAC je napisao/la:treba mi jedna info...
legenda reala je napisao/la:Dječice šta raditeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Ma gubimo mladost na forumu mog'o sam se otić napit,al nije zanimljivo kad sam sam nemam koga da me vrati kući i poslije mi ispriča kakav sam bio u alkoholoziranom stanjulegenda reala je napisao/la:Dječice šta raditeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.