FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad nam valja opet gledat novinska prepucavanja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma cim sam vidio da je otisao Obuca, znao sam da ni ova uprava nema para ..aleksandar_veliki je napisao/la:Zbog love, provjereno, trebali su potpisati novi ugovor, no prije potpisa istog trebali su mu ispaltiti dugovanja, pa je pila okrenuta naopakom ne treba nam, tako to hoda.rimaa je napisao/la:Da li neko zna tacan razlog sto "Zrno" ide, i nedo nam Bog da nam Hadzic dodje, nama treba brz napadac jer ni krpic nije neki brzaner i koji trpa iz polu sansi,a ne ovaj frajr brz ko zalazak sunca, Hadzicu nemoj kod nas ziv bio
Čuva Bog Želju svog !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Strasno je ovo sta se desava ccc.
Hoće li Sarajevo biti na BHT-u,Široki i Borac pristali na 5000 KM za domaću utakmicu,nema u rasporedu programa za četvrtak utakmice Sarajeva ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Alen Škoro
- Kontakt:
Nije zbog novca,vec kvaliteta! Trenutno Dilaver i Emir nemaju dovoljno kvaliteta za FKS i njegove ciljeve.
U to smo se uvjerili u proljetnom dijelu sezone(za Dilavera), dok je Emir to pokazivao skoro kroz cijelu sezonu.
Emiru jos jednom hvala za sve!
Ali i Dilaveru(premda se njih dvojica nikako ne mogu porediti),bio je uvijek korektan i odigrao je par dobrih utakmica.
U to smo se uvjerili u proljetnom dijelu sezone(za Dilavera), dok je Emir to pokazivao skoro kroz cijelu sezonu.
Ali i Dilaveru(premda se njih dvojica nikako ne mogu porediti),bio je uvijek korektan i odigrao je par dobrih utakmica.
NON MOLLARE MAI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zbog para je 100000% usput Delivery je bolji stoper od Torlaka proslu sezonu bio.
Smjesno,covjek je beton,mogao je hladno na ledjima ponjeti pola nase ekipe,i takav bi bio korisniji od vecine...nisam zadovoljan al nikako,bijesan sam bolje receno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Alen Škoro
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne govoris istinu, nema smisla da se laze ovdje, pa forum je, mi smo obicni smrtnici. Sutra ce i Dilaver ispasti lazov kada se oglasi u medijima, a hoce, oglasit ce se ukoliko mu do 12 ne isplate lovu. No opet ce za sve biti kriv Dilaver i onaj medij koji prenese njegovu izjavu, a moglo bi se zatalasati pravo.Alen Škoro je napisao/la:Nije zbog novca,vec kvaliteta! Trenutno Dilaver i Emir nemaju dovoljno kvaliteta za FKS i njegove ciljeve.
Zivi bili, pa vidjeli i te "forumaske dugove".
I usput, po meni,ali i vecini - Torlak i Zrnanovic su u ovom trenutku jednaki po kvaliteti, ali se njih dvojica nikako ne mogu porediti, jer je ipak Torlak godinama stekao i ime + osvojio nagradu "Ismir Pintol".
Sve to ima svoju cijenu...
NON MOLLARE MAI
Ma ne bi se slozio s tobom jarane, pitanje je koliko si ti utakmica pratio ovu predhodnu sezonu,bio je po mom misljenju najbolji stoper od svih nasi borio se ko lav uklizavao, ma bas ono igro srcano, i nekako je brate "prznica" bio na terenu ono nije mlakonja zaleti se kad neki djukci krenu na nase madje igrace ono imao je bas mu.a, i jos bi dodao da je ovo najgori potez dosad nase uprave!!!Alen Škoro je napisao/la:Nije zbog novca,vec kvaliteta! Trenutno Dilaver i Emir nemaju dovoljno kvaliteta za FKS i njegove ciljeve.
J.. te mi jedva cekali da se usvoji statut i da nas sunce ogrije, normalno nisam konto da ce preko noci doci do promjena ali ovim stvarima se fakat nisam nadao, ja bas danas lozim jarana koji je isto isao pratio i sve to da dodje sutra na tekmu , da se stvara novo bolje Sarajevo i da raja trebaju sve to podrzati kad sad opet se vracamo na pocetak sa ovim ili onim problemima, pa stvarno da se covjek zapita imal ikad nama mira, ili mora sve po pehu da krene svake sezone,ili mi puno ocekujemo stvarno ne znam!
Dilaver i Torlak su slican tip igraca. Dosta su visoki i "teski", samim tim i spori. I to je zaista istina. Nisu losi igraci, barem za nase lige, ali kada igraju u tandemu onda nam je zadnja linija zaista spora.
Tatomirovic je puno brzi i okretniji od njih dvojice. Explozivniji je i startniji (laksi je i nizi).
Stoperski par je najpozeljnie da bude kombinovane varijante. Ako imas dva visoka i "teska" igraca onda ti odbrana izgleda tromije i nepokretnije. Ako su dva niska i okretna, onda ti je problem sa skokom i marisanom narocito sa centarforovima razbijacima iz protivnicke ekipe.
Najbolje je napraviti kombinaciju ova dva tipa igraca u stoperskom tandemu.
Protiv Dilavera nemam nista licno, ali ne nasjedajte uvijek na razne "exkluzivitete" i kvazi likove koji sve znaju
Razmislite malo i svojom glavom, ne reagujte uvijek na prvu loptu/informaciju.
Dilaver, sretno u nastavku karijere. Tatomirovicu dobro dosao na poziciju stopera.
Idemo dalje
Tatomirovic je puno brzi i okretniji od njih dvojice. Explozivniji je i startniji (laksi je i nizi).
Stoperski par je najpozeljnie da bude kombinovane varijante. Ako imas dva visoka i "teska" igraca onda ti odbrana izgleda tromije i nepokretnije. Ako su dva niska i okretna, onda ti je problem sa skokom i marisanom narocito sa centarforovima razbijacima iz protivnicke ekipe.
Najbolje je napraviti kombinaciju ova dva tipa igraca u stoperskom tandemu.
Protiv Dilavera nemam nista licno, ali ne nasjedajte uvijek na razne "exkluzivitete" i kvazi likove koji sve znaju

Razmislite malo i svojom glavom, ne reagujte uvijek na prvu loptu/informaciju.
Dilaver, sretno u nastavku karijere. Tatomirovicu dobro dosao na poziciju stopera.
Idemo dalje

Samo me zanima postoji li i jedan igrac koji kad ode ili ga otjeraju neki ljudi..imao kvaliteta da ostane i zasto je svaki igrac koji ode ili vas nece, kanta, spor, nije za Sarajeva ? A kad isti dolazi je bolji od pola lige ?
Čuva Bog Želju svog !!
Sta god da je u pitanju ja nisam zadovoljan ovom odlukom . Mislim da je Zrnanovic bio nas najbolji stoper u prosloj sezoni i da je kao takav morao da dobije novi ugovor . Eh sad ne ulazim u politiku Jovica , jer on jos kod mene ima apsolutno povjerenje . Tatko moze dobro odgovoriti na ovoj poziciji , a tu je i Dupovac da zakrpi tu poziciju , ukoliko dodje do povrede ili kartona . I nece valjati i ako Torlak ode jer bi bez njega bili jedno veliko nista nakon odlaska i njegovog kolege , tako da se nadam da nece i on otici . pozz
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Pamtit ću ga po auto golu tako da ko ga ****.
Maleni dušebriznici, smiješni ste kao i inače.
Maleni dušebriznici, smiješni ste kao i inače.
Bezveze paniku dižete, ništa strašno. Koga nema, bez njega se može.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Veliki minus za upravu , Dilaver je morao ostati !
Para nema al bez para se ne moze...High je napisao/la:Bezveze paniku dižete, ništa strašno. Koga nema, bez njega se može.
Uprava pod hitno mora naci novac. Jer ako se Jovicu budu ovako osipali igraci dici ce i on sidro a napokon je nakon Musemica dosao strucnjak koji moze sa Sarajevom mnogo da napravi. Neko ovome momku zamjera auto gol. Ko god je gledao taj derbi zna da je on samo ukrao Adilovicu go a ne zabio sam sebi. Ono se nije moglo drugacije ni odigrati.
Torlak ce izgleda ostati za njega nece biti problem sto se para tice. Barem se tako sinoc u carsiji pricalo. Sabah je vec a ovi nasi novinari ne spavaju traze senazciju jer sam sad upravo dobio od jednog novinara ne vezano za ovu temu nesto privatno.
Uprava nebi trebala ako nista ovim pokvarenim novinarima davati materijala jer se jedva ceka da se nesto popljuje i narusi atmosfera.
Zrnanovic, hm ocito je i on dosao preko nekog ko mu daje instrukcije sta da radi 
mozda je on bio najbolji stoper Sarajeva u protekloj polusezoni ali u malo bitnijim utakmicama je imao losa rijesenja i pravio kikseve, ja bih volio da nije igrao zadnji derbi. A to ubacivanje iz auta i nije nam donijelo nista posebno
Ne bih poredio Zrnanovica i Torlaka jer ovaj drugi je u losoj formi bio zadnju sezonu mislim da Torlak moze mnogo bolje

mozda je on bio najbolji stoper Sarajeva u protekloj polusezoni ali u malo bitnijim utakmicama je imao losa rijesenja i pravio kikseve, ja bih volio da nije igrao zadnji derbi. A to ubacivanje iz auta i nije nam donijelo nista posebno

Ne bih poredio Zrnanovica i Torlaka jer ovaj drugi je u losoj formi bio zadnju sezonu mislim da Torlak moze mnogo bolje
nagadjas samo ili ?bagra je napisao/la:Emir Hadzic novo pojacanje Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, NeSamSafetee i 33 gosta.