a za ovaj termin,ma extra je meni tamam odgledat tekmu i spakovat se za grada posle,naravno u crnoj majici champine d"italia 2011/12,a ujedno i proslava titule 2012/13L'Avvocato je napisao/la:Ma smiješno i potpuno nepotrebno je raspravljati o mogućoj prodaji Marchisia ili Vidala. Apsurd.
u potpunosti se slazeem sa tobom,pa cak i za pogbu mogu slobodno reci tako isto
Joj neobičnog termina za utakmicu Serije A.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
volim juventus
Juventus F.C.
Ne znam, nikako mi se ne svidja to da on pocne protiv Bayerna, ne moze on Robbena cuvati, ozbiljno rizikujemo crveni karton ako on bude igrao jer covjek ima vise kartona nego nastupa u Seriji A. Iako zna dobro odigrati prema naprijed ne bih ga stavljao, najbolje bi bilo po poluvrijeme on i Asa koji i nije u formi. Usput, nikad neaktivniji nismo bili.Trequartista je napisao/la:Lijevo će igrati Asamoah kako bi Peluso bio što spremniji za utorak kada će vjerovatno biti starter.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Nema se materijala.
Mislim da će Muller igrati desno umjesto Robbena. Guardala je rekao kako će Conte odrediti startere u zavisnosti od kondicije. Ako Asamoah bude spremniji od Pelusa vjerovatno će i igrati.
Peluso je dosta napredovao za ova dva mjeseca, ali mislim da je Asa bolje rješenje jer će nam protiv Bayerna trebati neko ko je tehnički dobar (Asamoah), a ne neko ko je bolji u skoku (Peluso) jer bavaci igraju po zemlji i rijetko šalju duge lopte.

Mislim da će Muller igrati desno umjesto Robbena. Guardala je rekao kako će Conte odrediti startere u zavisnosti od kondicije. Ako Asamoah bude spremniji od Pelusa vjerovatno će i igrati.
Peluso je dosta napredovao za ova dva mjeseca, ali mislim da je Asa bolje rješenje jer će nam protiv Bayerna trebati neko ko je tehnički dobar (Asamoah), a ne neko ko je bolji u skoku (Peluso) jer bavaci igraju po zemlji i rijetko šalju duge lopte.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Usput, sretan rođendan Luci Marroneu, dao bih mu šansu protiv intera. 

#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Neće to biti to bez Alexa, nakon toliko godina.
[youtube][/youtube]
U utorak Bayern - Juventus direktno na FTV i BHT. Da se jednom razrahatimo i ne brinemo za linkove.
[youtube][/youtube]
U utorak Bayern - Juventus direktno na FTV i BHT. Da se jednom razrahatimo i ne brinemo za linkove.

- AvantiSignora
- Kontakt:
Eh zato sad ocekujem jedan isti od strane Pirla ako bude igro
..
Kako bi bilo dobro kad bi dobili ovo, ma da mislim da ce biti X..

Kako bi bilo dobro kad bi dobili ovo, ma da mislim da ce biti X..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Zašto imam osjećaj da će Marotta prodati Vidala i dovesti Hernanesa.
"Juventus eye Diamanti – Gazzetta"

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- AvantiSignora
- Kontakt:
Marchisio je napisao/la:Zašto imam osjećaj da će Marotta prodati Vidala i dovesti Hernanesa.
Ako se to desi onda vjeruj da ce mu i ono drugo oko biti ukrivo..
Vidal se nedira!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pricao sam o tome prije 3-4 mjeseca, negdje sam na to naletio i previse mi je to sumnjivo. Posebno sto im je to padalo na pamet cak i dok je Vidal bio u puno boljoj formi nego sto je sada. Moguce je ligom dominirati i bez Vidala, a oni evidetno nemaju ambicija za nesto vise od Serije A.Marchisio je napisao/la:Zašto imam osjećaj da će Marotta prodati Vidala i dovesti Hernanesa.
finansijska situacija je puno gora nego sto pricaju, ispalo je da je Milan najstabilniji klub.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Marotta: Hvala, ali ne prodajemo
Dragulji Juventusa, na čelu s Vidalom, i dalje su u centru glasina o transferima, ali, kako javlja Tuttosport, Beppe Marotta ljubazno je paket vratio pošiljatelju.
"Hvala, ali ne prodajemo. Juventus nije klub koji prodaje," rekao je i potvrdio direktor bianconera, govoreći o mogućnosti da jedan od stupova vezne linije promijeni dres.
Torinski gigant još jednom odbija napad Bayerna za Vidala, kao i prošlog ljeta, kada je bavarski klub dao ponudu od 60 milijuna eura da na Allianz Arenu dovede i Artura i Marchisia.
Po napisima Tuttosporta, Karl Heinz Rummenigge ponovo pokušava i priprema ponude, između ostalog i na bazi zarade od ovogodišnje Lige prvaka.
Ipak, namjera ljudi iz kluba je da vežu svoje šampione: već je na rasporedu sastanak s Felicevichem, Vidalovim (i Sanchezovim) agentom, na kojem će se razgovarati o budućnosti čileanskog veznjaka. Želja je produženje i revidiranje ugovora koji ga veže za Juventus.
Čileanac bi mogao napustiti Torino samo u slučaju ponude koju se uistinu ne bi moglo odbiti, ali kako primjećuju novinari Tuttosporta, Marotta je potvrdio da "Vidal nije na prodaju" i da nema konkretnih ponuda na horizontu: također, vezivanje novim ugovorom ponovo bi podignulo letvicu i vjerojatno više ne bi bilo dovoljno ni 30 milijuna koje je Bayern za njega nudio prošlog ljeta.
Također, tu je situacija oko Claudia Marchisia, koji je predmet želja Sir Alexa Fergusona. Manchester United je već izviđao situaciju, ali u Juventusu nisu čak ni zainteresirani za početak razgovora.
Namjera talijanskog veznjaka je da završi karijeru tamo gdje ju je i počeo kao sedmogodišnjak - u dresu bianconera. Claudio bi na kraju sezone mogao produžiti ugovor koji mu trenutno ističe 2016.
Produženje ugovora je na vidiku i za Paula Pogbu, još jednu veliku zvjerku novog Juventusa. I njegov ugovor ističe tek 2016., ali, već je na rasporedu sastanak s Minom Raiolom, kako bi se francuski talent vezao još dužim ugovorom.
Sve u svemu, poruka je jasna: Vidal, Marchisio i Pogba bit će stupovi Juventusa u mnogim narednim godinama.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sta je ovo jel m oci varaju il je ovo ok, sve utakmice serie A sutra se igraju? ja bmg mislio samo igramo mi i vi sutra. reko mi u 18:00 vi u 20:45 al kad ona rinaka.. ajde nema veze. od 15:00 se ima sta gledati heheh..
imal kakvi caka sa sastavom kod vas. konto sam igrat 2
imal kakvi caka sa sastavom kod vas. konto sam igrat 2

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Finansijski pokazatelji govore drugo, a to je da smo do jula u plusu najvjerovatnije.ultrasstyle_tz je napisao/la: finansijska situacija je puno gora nego sto pricaju...
Što se tiče sastava, bit će turnovera, Giovinco počinje uz Matria ili Quagliu, Vučinić neće igrati.
Asa igra lijevo, Marchisio ne igra (Giacherini ili Pogba startaju), Chiellini vjerovatno ne igra, a ako ga ne bude, nema ko početi nazad osim Marronea.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Pojedinci isuviše vjeruju medijima i to nikako ne valja. Nakon dugo godina naš klub je ponovo u vrhu i sasvim je normalno da se naši najbolji igrači spominju u kontektsu prelaska u druge najveće svjetske klubove. Mi navijači nismo navikli da je klub u takvoj situaciji i zato postoji ta neka bojaz od odlaska najboljih igrača. Tek je kraj marta, počnite se naviknjavati na ovakve i ponekad bombastičnije informacije jer će ovako biti sve do kraja augusta.
Mediji pišu ono što navijači žele da čitaju, to su uglavnom izmišljotine, ne obazirite se previše na to. Pogledajte ko najviše potencira priču o odlasku Vidala i stvar će vam biti jasnija.
Sve dok je Conte na klupi najbolji igrači nikad neće napustiti klub prije isteka ugovora.
Mediji pišu ono što navijači žele da čitaju, to su uglavnom izmišljotine, ne obazirite se previše na to. Pogledajte ko najviše potencira priču o odlasku Vidala i stvar će vam biti jasnija.

Sve dok je Conte na klupi najbolji igrači nikad neće napustiti klub prije isteka ugovora.
Buffon
Barzagli Bonucci Peluso
Isla Vidal Pirlo Pogba Asamoah
Quagliarela Giovinco
...možda bude ovako
Barzagli Bonucci Peluso
Isla Vidal Pirlo Pogba Asamoah
Quagliarela Giovinco
...možda bude ovako
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
ja ne razumijem koji se qurac forsira više taj kepecBurberry46 je napisao/la:Mislim da ce Gio i Matri poceti!
Forza Juventus
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sutra veliki derbi, ali ove sezone i ne toliko bitan. Ocekujem nekako tvrdu utakmicu, a nasi ce se cuvati to je sigurno. Trebaju Giovinco i Matri poceti, a u Minhenu Qua/Vucko ili obojica.
Kako god, bitno je da prodje bez povreda, a za ocekivati je pobjedu!
FORZA JUVE!
Kako god, bitno je da prodje bez povreda, a za ocekivati je pobjedu!
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
-
- Kontakt:
i ja se slazem sa tobom nemoze se on nositi sa italijanskim odbranama bas tako kako mnogi misle,po meni bi bilo najbolje da krenu kvaljarela i matridrughi je napisao/la:ja ne razumijem koji se qurac forsira više taj kepecBurberry46 je napisao/la:Mislim da ce Gio i Matri poceti!
Forza Juventus
volim juventus
- Trequartista
- Kontakt:
Vučinić nije ni pozvan za sutrašnji meč, ima gripu, a i potrebniji je ekipi u Minhenu kada je mnogo bitnija utakmica od sutrašnje. Chiellini je spreman, ali ne treba rizikovati.
U napadu vjerovatno startaju Matri i Giovinco, lijevo će igrati Asamoah, a desno Padoin. Conte očigledno čuva Lihtsteinera.
Conte je najavio da je sutra za Juventus utakmica života, što mi se sviđa jer će pristup biti maksimalno ozbiljan, red je da se osvetimo za poraz na domaćem stadionu.
U napadu vjerovatno startaju Matri i Giovinco, lijevo će igrati Asamoah, a desno Padoin. Conte očigledno čuva Lihtsteinera.
Conte je najavio da je sutra za Juventus utakmica života, što mi se sviđa jer će pristup biti maksimalno ozbiljan, red je da se osvetimo za poraz na domaćem stadionu.
Mijenjam poraz od intera za pobjedu nad Bayernom.
Nemam nikakve emocije prema sutrašnjem meču, ne znam što, valjda što sam pomalo mislima u LP.
Conte kao i uvijek priprema ekipu da pobjedi, ali neće to biti najjednostavnije jer je rekao da će malo rotirati i da će igrati igrači koji su bili tu u toku utakmica repki, vidjet ćemo koliko će rotirati.
Zadnja linija nam je po meni dosta tanka za sutra, vidjet ćemo, iskreno bih volio da Marrone i Pogba počnu, vrijeme je da Pogba odigra od prve ovakav jedan meč, kao i Marrone za retroaktivni rođendanski poklon.
Luca je jedan od igrača na koje se nikada ne bih naljutio da pogriješe, fenomenalan momak i igrač.
Naravno, rodio bih se kada bi Gio ovo riješio i skinuo pritisak koji ga blokira u potpunosti.
Nisam nezadovoljan ni remijem, bez povreda.
A i pitanje je hoću li gledati meč sutra, sretno mašinama kako god.
EDIT:
Buffon, 15 Barzagli, 39 Marrone, 19 Bonucci, 20 Padoin, 23 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 13 Peluso, 27 Quagliarella, 12 Giovinco.
Vjerovatno, najavljivan je Asa i neigranje Marche tako da nije ovo ni blizu 100% tačno.

Nemam nikakve emocije prema sutrašnjem meču, ne znam što, valjda što sam pomalo mislima u LP.
Conte kao i uvijek priprema ekipu da pobjedi, ali neće to biti najjednostavnije jer je rekao da će malo rotirati i da će igrati igrači koji su bili tu u toku utakmica repki, vidjet ćemo koliko će rotirati.
Zadnja linija nam je po meni dosta tanka za sutra, vidjet ćemo, iskreno bih volio da Marrone i Pogba počnu, vrijeme je da Pogba odigra od prve ovakav jedan meč, kao i Marrone za retroaktivni rođendanski poklon.
Luca je jedan od igrača na koje se nikada ne bih naljutio da pogriješe, fenomenalan momak i igrač.
Naravno, rodio bih se kada bi Gio ovo riješio i skinuo pritisak koji ga blokira u potpunosti.
Nisam nezadovoljan ni remijem, bez povreda.
A i pitanje je hoću li gledati meč sutra, sretno mašinama kako god.

EDIT:
Buffon, 15 Barzagli, 39 Marrone, 19 Bonucci, 20 Padoin, 23 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 13 Peluso, 27 Quagliarella, 12 Giovinco.
Vjerovatno, najavljivan je Asa i neigranje Marche tako da nije ovo ni blizu 100% tačno.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.