BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Sreća pa Argentina ima još tenisera.
Odgovor? Damir je nerjesiva enigma. Zadovoljan?
3-0
Kakav drop shot!

3-0

- RafaGarros9
- Kontakt:
I mislio sam da neces imati odgovor,znaci ipak je tvoje ne znanje o tenisu...COYS je napisao/la:Odgovor? Damir je nerjesiva enigma. Zadovoljan?![]()
3-0

ne i znanje se u ovom slučaju piše sastavljeno, ako već sereš nekome o neznanju, seri mu gramatički ispravnoRafaGarros9 je napisao/la:I mislio sam da neces imati odgovor,znaci ipak je tvoje ne znanje o tenisu...COYS je napisao/la:Odgovor? Damir je nerjesiva enigma. Zadovoljan?![]()
3-0

Ne vidim kao će Damir kontra Ive. Jedino prije meča ga reketom u glavu, a i to je upitno moze li dofati ti ga
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Damir glavni favorit Wimbldona,treba ulozit pare da ce osvojiti

Puce stream
Stvarno je danas bio odličan, nema mu se ništa zamjeriti..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma perfektno odradjen mec. 

- RafaGarros9
- Kontakt:
@Shminka ja ti se izvinjavam stv. sto ne razmisljam o gramatici previse jbg pisem na dosta strana al izvini...shminka je napisao/la:ne i znanje se u ovom slučaju piše sastavljeno, ako već sereš nekome o neznanju, seri mu gramatički ispravnoRafaGarros9 je napisao/la:I mislio sam da neces imati odgovor,znaci ipak je tvoje ne znanje o tenisu...COYS je napisao/la:Odgovor? Damir je nerjesiva enigma. Zadovoljan?![]()
3-0

Ali potvrdio si da sam u pravu to mi je drago...

Jedini sportista kojem zavidim na novčanom uspjehu je Ivo Karlović.
Vjerovao sam da ce dobiti, ali da ce ovako rasturiti to je tesko bilo i zamisliti... Break lopte 9/11! Fantasticno, puno vinera, uspjesnih ds-ova...
Bravo, Damire, idemo dalje

Bravo, Damire, idemo dalje

Šta bi tek Damir od Tsonge napravio.

Cini mi se nikad nikog nije brze i lakse prosao
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ko je babo travnate podloge?
Daj diva sa Šalatee da se igramoo

Daj diva sa Šalatee da se igramoo
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mozda malo pretjerujes, ali top20 u svakom slucaju.Virtu4l je napisao/la:TOP10 materijal

Nema podloge koja mu ne lezi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nije on ni TOP50 materijal, ovo iznad je bio sarkazam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Nije on ni TOP50 materijal, ovo iznad je bio sarkazam.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne može se ništa pozitivno pročitati ni kad lik dobije 6-2 6-0 6-1, nije više ni smiješno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.