Safet Sušić - Pape

fera
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la fera » 18 sep 2014, 10:56

ovo je komedija... sto su ga ostavljali na klupi ako vec ovako cekaju prvu gresku da mu daju otkaz... moglo se to rijesiti i nakon brazila odma.
dzenu uscuplica za selektora :!:
You are someone else I am still right here

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 18 sep 2014, 11:02

fera je napisao/la:ovo je komedija... sto su ga ostavljali na klupi ako vec ovako cekaju prvu gresku da mu daju otkaz... moglo se to rijesiti i nakon brazila odma.
Kad smo mi to ovdje govorili, kao i veliki dio javnosti općenito, bili smo prozivani kao "miševi", čak i od određenih igrača.Zašto su ga ostavili na klupi? Sigurno je tu bio neki tal između njega i Saveza. Iako je i najvećoj budali bilo jasno da on neće preživjeti prvi poraz u kvalifikacijama. No u Bosni i Hercegovini ništa ne može da se uradi jednostavno, zdravo-razumski, nego se sve mora zapetljati i zakomplicirati do bola. Rekao bih da u našoj zemlji žive mazohisti, koji uživaju sami sebi zagorčavati život.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 11:03

revan je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Sa nasim savezom ne bi bilo iznenadjenje da dovedu Sliskovica ili slicnog finansijskog ocajnika, s kojim bi mogli dijelitin tal i nastaviti po starom.
Nadam se da ce igraci stati na put takvom scenariju, jer se vracamo na isto ili slicno.
Od novinara i medija nista ne ocekujem, jer su prodane gnjide !
Ne može. Propustili su priliku. Sliško je otišao trenirati Novi Pazar.

Samo da zahvalim vrlom selektoru na "odličnoj" novoj poziciji do koje nas je doveo na FIFA rang listi. Sa 13. pozicije nas ovih godinu dana vraća na "staru slavu". Uz njega bi mogli dogurati i do 50. pozicije nakon još nekoliko utakmica.
http://www.****/clanak/22734/ ... novi-pazar" onclick="window.open(this.href);return false;
nije
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 sep 2014, 11:06

revan je napisao/la:
fera je napisao/la:ovo je komedija... sto su ga ostavljali na klupi ako vec ovako cekaju prvu gresku da mu daju otkaz... moglo se to rijesiti i nakon brazila odma.
Kad smo mi to ovdje govorili, kao i veliki dio javnosti općenito, bili smo prozivani kao "miševi", čak i od određenih igrača.Zašto su ga ostavili na klupi? Sigurno je tu bio neki tal između njega i Saveza. Iako je i najvećoj budali bilo jasno da on neće preživjeti prvi poraz u kvalifikacijama. No u Bosni i Hercegovini ništa ne može da se uradi jednostavno, zdravo-razumski, nego se sve mora zapetljati i zakomplicirati do bola. Rekao bih da u našoj zemlji žive mazohisti, koji uživaju sami sebi zagorčavati život.
pretopostavljam da ce mu sad morati dati neku otpremninu ako ga otpuste mozda je zato to odrađeno na ovaj nacin. mada nisam bas upoznat najbolje kakav ugovor ima susic
You are someone else I am still right here

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 11:12

revan je napisao/la: Kad smo mi to ovdje govorili, kao i veliki dio javnosti općenito, bili smo prozivani kao "miševi", čak i od određenih igrača.Zašto su ga ostavili na klupi? Sigurno je tu bio neki tal između njega i Saveza. Iako je i najvećoj budali bilo jasno da on neće preživjeti prvi poraz u kvalifikacijama. No u Bosni i Hercegovini ništa ne može da se uradi jednostavno, zdravo-razumski, nego se sve mora zapetljati i zakomplicirati do bola. Rekao bih da u našoj zemlji žive mazohisti, koji uživaju sami sebi zagorčavati život.
To su najobicniji drumski razboj nici i konjokradice!
Mentalni sklopovi koji ce, za par hiljada E, zajebati narednih 20 godina zivota ove drzave.
Velika vecina su takvi jer se prepoznaju i jedni druge postavljaju na funkcije. Zato nam jeste ovako u svim segmentima zivota.
Stvarno su morali biti idioti ako su mislili da ce sa Susicem stvar funkcionisati...ne govorim radi poraza od Kipra, to se svakome moze desiti, nego o cinjenici da su odnosi bespovratno naruseni i da je, sa idiotom susicem, nova kriza bila pitanje dana . :roll:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 18 sep 2014, 11:16

hogarstrasni je napisao/la: http://www.****/clanak/22734/sliskovic-zbog-privatnih-problema-ne-ide-u-novi-pazar" onclick="window.open(this.href);return false;
nije
Promašio sam tu informaciju. Eto onda odlične prilike, ako se uspiju dogovoriti oko raspodjele plijena.

@fera Vjerojatno će mu zavrnuti ruku da pristane na neku vrstu sporazumnog raskida ugovora. Zbog toga i ovaj sastanak sutra. Valjda su mamlazi ubacili klauzulu u ugovor kojom se riješava to pitanje bez da isplate tolike pare nizašto. Ali mi obični smrtnici ne možemo znati sigurno, jer kod nas i javni wc radi netransparentno, a o Savezu da ne pričamo.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 11:19

revan je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la: http://www.****/clanak/22734/sliskovic-zbog-privatnih-problema-ne-ide-u-novi-pazar" onclick="window.open(this.href);return false;
nije
Promašio sam tu informaciju. Eto onda odlične prilike, ako se uspiju dogovoriti oko raspodjele plijena.

@fera Vjerojatno će mu zavrnuti ruku da pristane na neku vrstu sporazumnog raskida ugovora. Zbog toga i ovaj sastanak sutra. Valjda su mamlazi ubacili klauzulu u ugovor kojom se riješava to pitanje bez da isplate tolike pare nizašto. Ali mi obični smrtnici ne možemo znati sigurno, jer kod nas i javni wc radi netransparentno, a o Savezu da ne pričamo.
I ne bi me zacudilo da postave Sliskovica i da , za pola godine , budemo u istoj situaciji kao sa Susicem, jer je Sliskovic kompromitovan, kokuz, los trener, kocka, cuga, igraci ga ne bi htjeli...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2014, 11:24

hogarstrasni je napisao/la:I ne bi me zacudilo da postave Sliskovica i da , za pola godine , budemo u istoj situaciji kao sa Susicem, jer je Sliskovic kompromitovan, kokuz, los trener, kocka, cuga, igraci ga ne bi htjeli...
Ali je zato Barbarez strucnjak, takticar, motivator, itd. hahaha :lol: daj molim te ... gdje je to stekao to silno iskustvo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 sep 2014, 11:26

Evo spominju nekakvu klauzulu u slučaju da bude ugrožen odlazak na EP, Izvršni odbor ima pravo raskinuti ugovor. Problem je, što panj uvijek može reći, pa tek je prva utakmica u pitanju, mnogo bodova je još u igri.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 11:30

voltron30 je napisao/la:
Evo spominju nekakvu klauzulu u slučaju da bude ugrožen odlazak na EP, Izvršni odbor ima pravo raskinuti ugovor. Problem je, što panj uvijek može reći, pa tek je prva utakmica u pitanju, mnogo bodova je još u igri.
Ma nema tu problema da mu se da otkaz, mafija ga je ostavila u sedlu, da bi se rastaljivali, mafija ga , isto tako, moze otjerati.
Ima sto formalnih i neformalnih nacina da se neko otjera (sjeti se tuzbe protiv Begica bas u vrijeme kada se diskutovalo o otkazu idiotu Susicu, pa Susic ostade, a tuzba nestade ;) )
Problemje sto propada sistem podjele plijena, plata, premija, talova...sada treba osmisliti novi, naci novog taldziju i ko zna kakvi su dogovori napravljeni...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2014, 11:43

hogarstrasni je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Ma nema tu problema da mu se da otkaz, mafija ga je ostavila u sedlu, da bi se rastaljivali, mafija ga , isto tako, moze otjerati.
Ima sto formalnih i neformalnih nacina da se neko otjera (sjeti se tuzbe protiv Begica bas u vrijeme kada se diskutovalo o otkazu idiotu Susicu, pa Susic ostade, a tuzba nestade ;) )
Problemje sto propada sistem podjele plijena, plata, premija, talova...sada treba osmisliti novi, naci novog taldziju i ko zna kakvi su dogovori napravljeni...
jest jest pape rekao begicu ja cu t skinut optuznicu samo ti mene ostavi na mjestu selektora :crazy: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 sep 2014, 11:44

Pa nece valjda Susic odlucivati kad je plasman na EP kompromitiran. Rodila ga majka onako brzog u glavi on bi valjda skuzio do sljedecoh kvalifikacija za SP da nismo prosli na Evropsko. Otjerati stetocinu bez milosti i bez imalo postovanja kao odgovor za sve provokacije i pre.eravanja koje smo kao navijaci dozivjeli od konjine. Dovesti mladog trenera po meni bi najbolji bio Prosinecki. Sa Susicem potjerati i Avdiju i Hadzica. Sa ovom dvojicom postupiti malo drugacije iako i oni znaju zasto su u repki. Ipak nisu se oni sami pozivali.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 11:45

bordobijeli je napisao/la: jest jest pape rekao begicu ja cu t skinut optuznicu samo ti mene ostavi na mjestu selektora :crazy: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Jesu njegove taldzije iz FSRS, djubre prodano ! ;) :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2014, 11:48

bordobijeli je napisao/la: jest jest pape rekao begicu ja cu t skinut optuznicu samo ti mene ostavi na mjestu selektora :crazy: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Jesu njegove taldzije iz FSRS ! ;)
i s dodikom dobar ooo to nisam znao svaka mu cast ,ima u hajduku ima s dodikom ima novinare ,ima portale ,menadjere ,politicare aa jest se rasirio brzo ce on u fifu uletiti .

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 11:51

Iskreno, nesto ne vjerujem da ce ga sutra smijeniti, to bi bilo previse od ovih nasih kriminalaca.
Znaju oni da je kod nas pamcenje kao kod zlatne ribice, dace mu sansu protiv Velsa , pa ako prodje, udarice preko medija i forumskih jurisnika , kako je Susic opravdao povjerenje i slicna sranja, kao i do sada.
Igraci i njihov pritisak su kljucni faktor...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2014, 11:56

hogarstrasni je napisao/la:Iskreno, nesto ne vjerujem da ce ga sutra smijeniti, to bi bilo previse od ovih nasih kriminalaca.
Znaju oni da je kod nas pamcenje kao u zlatne ribice, dace mu sansu protiv Velsa , pa ako prodje, udarice preko medija i forumskih jurisnika , kako je Susic opravdao povjerenje i slicna sranja, kao i do sada.
Igraci i njihov pritisak su kljucni faktor...
kakv ba forumasi imaju uticaj to je smijesno ,njeg moze skinituti prije svega igraci da pocnu protiv njega a vec su poceli i donekle pritisak medija ,odnosno da se tvori pritisak na savez pa da oni moraju sebe braniti a kad bude njihova guzica bude u pitanju onda ce oni lagano skloniti safeta da sebi zadrze mir .

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 sep 2014, 12:04

bordobijeli je napisao/la:
Jesu njegove taldzije iz FSRS ! ;)
i s dodikom dobar ooo to nisam znao svaka mu cast ,ima u hajduku ima s dodikom ima novinare ,ima portale ,menadjere ,politicare aa jest se rasirio brzo ce on u fifu uletiti .
Duduk je dobar sa svakim tko cini zlo Bosni u bilo kojem pogledu. Kao takav Safet mu je idealan partner. Ne bi to bilo nista cudno braco mu je sa Arkanom po Beogradu terevenke pravio. U neka druga vremena ali ipak je ostalo u njegovom zivotopisu zapisano. Da nam je Sarajevo makar dalo Petkovica umjesto ovog budalasa. Safet je priglup da bi sam stvarao mreze ali one se automatski pletu oko budale na polozaju.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 sep 2014, 12:16

dubrovnik je napisao/la: Duduk je dobar sa svakim tko cini zlo Bosni u bilo kojem pogledu. Kao takav Safet mu je idealan partner. Ne bi to bilo nista cudno braco mu je sa Arkanom po Beogradu terevenke pravio. U neka druga vremena ali ipak je ostalo u njegovom zivotopisu zapisano. Da nam je Sarajevo makar dalo Petkovica umjesto ovog budalasa. Safet je priglup da bi sam stvarao mreze ali one se automatski pletu oko budale na polozaju.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
NACIONAL: Je li istina da ste se naljutili na Davorina Popovića, vašeg velikog prijatelja, koji je s Indexima još 1998. nastupio u Beogradu?
- To je istina. Ja sam bio rekao: “Davore, kada dođe pravo vrijeme, a ono će doći, zajedno ćemo napraviti koncert u Beogradu kao što smo napravili u Zagrebu.” Međutim, on je otišao bez mene i meni je bilo krivo što je to napravio. Ima tu još nekih stvari. Davorin Popović, Zdravko Čolić i ja poznavali smo se s Arkanom jer je on bio kum Seada Sušića, brata Safeta Sušića, i on je često dolazio u Sarajevo pa smo se družili u kavani Seada Sušića. Da sam, kojim slučajem, odmah nakon rata otišao u Beograd i da sam se sreo s Arkanom, on bi me zaglio i rekao “pa gde si, bre”, a ja, kakav sam, rekao bih mu “pa, đe si” i izljubio ga. Bilo bi dovoljno da me netko fotografira s Arkanom pa da završim karijeru. Kasnije mi je Davorin Popović rekao da je Arkan, koji ga je obožavao, bio pošten prema njemu i nije želio doći na beogradski koncert kako Davorin ne bi imao problema.

Intervju s Kemalom Montenom
http://www.nacional.hr/clanak/42188/kem ... -i-sevdaha" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 18 sep 2014, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 sep 2014, 12:18

Do mene je jutros stigla informacija iz saveza da je Pape bivši. Za novog selektora se biralo između Bajevića i Prosinečkog i najvjerovatnije da će biti ovaj prvi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 sep 2014, 12:24

Pappy je napisao/la:Do mene je jutros stigla informacija iz saveza da je Pape bivši. Za novog selektora se biralo između Bajevića i Prosinečkog i najvjerovatnije da će biti ovaj prvi.
Daj boze da je tocno iako bi ja iskreno radije ovog drugog.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.