Reality: Srdjan Stanic

I meni je Govedarica interesantan igrac, bio je jedan od boljih one godine kad je Zrinjski igrao sa Utrecht, sad ne znam sto ga vise ne koriste.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prizivam Suareza i Mbapea za džaba.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jun 2021, 11:50Nema šta nemamo.![]()
Još raja priziva Zajmovića i debelog Čurjurića.![]()
Mislim da se nesto povrijedio nisam siguran, mada ne mislim da mozemo i njega dovest.
Drug imamo sedam i po igraca a nova sezona pocinje za malo jace od mjesec, nema se sta cekat. Samo kad skontam da se prije godinu dana pricalo o Ordagicu a sad o Staniću tacno mi zlo dodje
Razumijem ja tebe pasa sve, imamo nesposoban strucni stab koji je spustio klub malo je reci, nece oni procitati nijedan nas pametan komentar koga treba dovesti odnosno nasa misljenja i dovest ce nekog debilnog igraca koji ne moze potrcati... Nazalost na ovoj trenutnoj poziciji na kojoj smo bili tesko da mozemo dovesti aman zaman igracasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:40Drug imamo sedam i po igraca a nova sezona pocinje za malo jace od mjesec, nema se sta cekat. Samo kad skontam da se prije godinu dana pricalo o Ordagicu a sad o Staniću tacno mi zlo dodje
Zqto sto je bogaljska Skupstina zakazala tek za 10 dana sastanak. Ljudi imali najvise vremena za pripremu za narednu sezonu, a nista uradili nisu. Sasvim dovoljan pokazatelj njihove sposobnosti. Sve su prilike da ce 12.6. objaviti da mi necemo ni igrati ligu sljedece sezone, da odustajemo jer nema sanse da stignemo sastaviti i tim i sve.
Za lijeka im trebalo !LjoZee je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:58Zqto sto je bogaljska Skupstina zakazala tek za 10 dana sastanak. Ljudi imali najvise vremena za pripremu za narednu sezonu, a nista uradili nisu. Sasvim dovoljan pokazatelj njihove sposobnosti. Sve su prilike da ce 12.6. objaviti da mi necemo ni igrati ligu sljedece sezone, da odustajemo jer nema sanse da stignemo sastaviti i tim i sve.
Najavio novi predsjednik Skupštine svašta u onom intervju a na kraju neće uspjeti ni upravu promijeniti. Trenutna uprava radi kampanju preko svojih novinara na sport jedan i na ovom portalu da rade, organizuju nešto, imaju planove. Cerića će siguran sam žrtvovati i sve svaliti na njega i idemo dalje.LjoZee je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:58Zqto sto je bogaljska Skupstina zakazala tek za 10 dana sastanak. Ljudi imali najvise vremena za pripremu za narednu sezonu, a nista uradili nisu. Sasvim dovoljan pokazatelj njihove sposobnosti. Sve su prilike da ce 12.6. objaviti da mi necemo ni igrati ligu sljedece sezone, da odustajemo jer nema sanse da stignemo sastaviti i tim i sve.
Da mi je i to vidjeti, jesu se rodjeni usrecili doveli kloca nad klocevima. Prvo ce im razvaliti atmosferu.
Kloc na kvadrat,u zadnjih 4 godine jedini igrač koji je bio lošiji od njega je VeselinovićnekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:32Moze li neko detaljnije neato vise reci o ovom Zajimovicu, kakav je igrac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.