FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Joj Valdesa....u pm viseeeee i golman. 93 minute odlican i zadnjih 17 sekundi posere se na sve.
sudija pomocni **** sam sebi mater sad ,sta lik ne svira bog te,pa ovo u zivotu nisam vidio,ibra kod linije gol auta bio ccc
i onaj alexis pa nezz sta reci vise za njega ,za barcu je isplativije dovest nekog napadaca iz gradine da trci ko i ovaj konj nego ovog drzat i placat mu,pa lik znaci krade pare barci ,je*o mu trcanje ono sve ,i kaze on je top igrac ,on je jedna velika ka*ina od igraca flop,flopcina ,hadalj i u nogu i u mozak .
mrs iz kluba degenu jedan
i onaj alexis pa nezz sta reci vise za njega ,za barcu je isplativije dovest nekog napadaca iz gradine da trci ko i ovaj konj nego ovog drzat i placat mu,pa lik znaci krade pare barci ,je*o mu trcanje ono sve ,i kaze on je top igrac ,on je jedna velika ka*ina od igraca flop,flopcina ,hadalj i u nogu i u mozak .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta Messi znači, yebo ja sve svoje ako i liga ne bi dosla pod ogroman znak pitanja kad bi propustio ostatak sezone.
Donnie Darko je napisao/la:Šta Messi znači, yebo ja sve svoje ako i liga ne bi dosla pod ogroman znak pitanja kad bi propustio ostatak sezone.
deff bi....eto samo sam htio vidjeti u ovako nekoj znacajnijoj tekmi kako djelujete bez njega na terenu i deff to izgleda u najmanju ruku bezidejno....eto kad neko kaze da messi nije barca....
Jao kakva dva gola primiše
Prvo ofsajd ocit i onda u 94 minuti Valdes pada pola sata
klada nikad da padne.
Nisu mogli izdržati ni 10 sekundi više, vec su ga morali primiti
Prvo ofsajd ocit i onda u 94 minuti Valdes pada pola sata
Nisu mogli izdržati ni 10 sekundi više, vec su ga morali primiti
sta je ovdje valdes kriv ,sta ti je covjece cccFKKrajina je napisao/la:Joj Valdesa....u pm viseeeee i golman. 93 minute odlican i zadnjih 17 sekundi posere se na sve.
bartra skreno loptu ,sta je trebo, jel trebo mozda znat to,vidovit biti cccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
nisam gleda utakmicu a vidim da je Xavi penal puca,sto je Messiju?
Nije ovo Valdesov gol, ovaj drugi, dirala je lopta nekoga usput.
Uglavnom, u revanšu će proći gore nego Milan.
Uglavnom, u revanšu će proći gore nego Milan.
**** i jednog i drugog. Sto se moraju primati ovakvi bezveze golovi. Celta,pa sad PSG,isto da je Omladinac iz Mionice,pa ne moze izdrzati pritisak. Nabijem ih obojicu.
Sto serete previsebarca_87 je napisao/la:sudija pomocni **** sam sebi mater sad ,sta lik ne svira bog te,pa ovo u zivotu nisam vidio,ibra kod linije gol auta bio ccc
Sta hoces momak je odigrao fantasticno.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Cirkus... Ne možemo mi a da ne primimo neki glup na gostovanjima u nokaut fazi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa kad mi kaze stari realno je 2:2 ,pa **** ti REALNOST tvoju. 
You know nothing, Jon Snow.
- JohnLennon
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/2013/04/02/ ... 16257.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema Radio Catalunya, Midzet OUT 3 tjedna!

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Titova-Juga
- Kontakt:
JohnLennon je napisao/la:Valjda je sta ozbiljno?bluemania je napisao/la: Izgleda da je nešto sa koljenom![]()
A idi se opali mokrom kiflom hablećino svjetska
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ajde ušljo marš sa teme 3 tjedna seljače jedan pa nije čovjek nogu slomio.JohnLennon je napisao/la:http://futbol.as.com/futbol/2013/04/02/ ... 16257.html
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Ocekujem da ovi na Nou campu prodju gore nego Milan.Jesu namazani, u zivotu nisam vidio namazanije ekipe 
Sanchez cim dodje pred gol gubi se, ne zna je l' pos'o ili dos'o.
Sanchez cim dodje pred gol gubi se, ne zna je l' pos'o ili dos'o.
Prvi gol PSG je metarski ofsajd i poklon sudija.
Ne mogu da vjerujem da oni nisu linijaši vidjeli
I onda se prica o pomaganju Barce
Ne mogu da vjerujem da oni nisu linijaši vidjeli
I onda se prica o pomaganju Barce
nevalaj se nikad veseliti necijoj ozljediJohnLennon je napisao/la:http://futbol.as.com/futbol/2013/04/02/ ... 16257.html
mislim da ce jedino bit problem za Barcu ako propusti 1. utakmicu polufinala
- hule_barca
- Kontakt:
Ja čudna meča. Paris, moram priznati dobro odigrao, mada već je postala konstanta da Barca ove nokaut mečeve u gostima po principu ne odigra ni blizu kako znaju kući odigrati stoga sam i očekivao remi što sam i prognozirao. Ofsajd nećemo pričati, ali ovaj gol na kraju je zaista dno dna. Proći ćemo mi i Paris kući, nije frka, ali bojim se da ne možemo mi uzeti titulu, jer previše slabo igramo na strani. Vjerovatno bi polufinale mogla biti naša konačnica ukoliko ovako budemo igrali na strani.
Mes Que Un Club
Jel' može neko postavit' video tog prvog gola PSG-a?
..ili sliku, da vidim taj ofsajd..
Taman mi tad zaštop'o link.
..ili sliku, da vidim taj ofsajd..
Taman mi tad zaštop'o link.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.