Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pisac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la pisac » 12 nov 2013, 13:52

Mitar haj me prebij molim te. Kunem ti se Bogom da cu ti poslati i adresu i sliku. Nadam se da si u Sarajevu i da neces morati preci veliki put da bi me prebio :)
Pa ljudi dragi dokle ide ova opsesija sa likom i dijelom Edina Dzeke?
Neko nekog hoce da tuce zato sto je taj rekao da je igrac koji je vise od deset godina igrao na najvecem mogucem nivou, osvojio sve sto se moglo osvojiti, bio nezamjenjiva karika jedne od najvecih ekipa u istoriji fudbala, povremeno bio kapiten, izvodio jedanaesterce, bio najunivezalniji igrac ekipe, znaci nikalve mrlje na karijeri, da je taka igrac bolji od igraca koji je imao dvije vrhunske sezone u karijeri. Naravno govorimo o klupskom nogometu koji je ipak mjerilo.
Zar je toliki grijeh reci da je Salihamidzic imao bolju karijeru od Edina?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 12 nov 2013, 13:55

Pa dobro je Mitar rekao, Hasan je mogao biti zamjenljiv u bayernu, jeste igrao konstanto ali nije upecatljiv bio. Dok je Dzeko sam iznjeo titulu, i afirmirao se kao najproklamirani bosanac u bundesu, sta vam nije jasno?

a za repku netrebaju se ni porediti, tu je Dzeko zapecatio svoje ime za sva vremena sto se tice uspjeha.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 13:55

Ma otisli ste predaleko sa raspravaom cuj poredjenje salihamidzic i dzeke,a vidim da je sve pocelo od mog posta.Ja sam samo htio rec ono sto bi svakome trebalo bit ocigledno: MI NISMO ISTA REP SA DZEKOM I BEZ NJEGA.Bez dzeke tesko bi uspijeli da prodjemo i ovakvu grupu u kvalifikacijama,mozete ga vi pljuvat kolko hocete ali tako je.Dzeko je simobl ove rep
=\_1921_/=

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 12 nov 2013, 14:02

invincible1921 je napisao/la:Ma otisli ste predaleko sa raspravaom cuj poredjenje salihamidzic i dzeke,a vidim da je sve pocelo od mog posta.Ja sam samo htio rec ono sto bi svakome trebalo bit ocigledno: MI NISMO ISTA REP SA DZEKOM I BEZ NJEGA.Bez dzeke tesko bi uspijeli da prodjemo i ovakvu grupu u kvalifikacijama,mozete ga vi pljuvat kolko hocete ali tako je.Dzeko je simobl ove rep

XXXX

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 nov 2013, 14:10

Kolika kolicina smeca na jednom mjestu.Covjek se zapita do koje granice ide covjekova ljubomora i odgovor moze pronaci citajuci ovu temu.

Toliko bljuvotine na racun naseg najboljeg igraca,covjeka koji je dao repki jednu novu dimenziju.Igrao svaki put,nikada nije izbjegao repku zbog povrede ili bilo cega..

Gdje god da gostuje,putuje puna mu usta Bosne i koliko voli ovu domovinu pokazao je nebbrojeno mnogo puta,od golova,preko humanitarnih akcija.

Covjek je kvalitet i to je dokazao u bezbroj utakmica,a vama je vrhunac u zivotu pljuvati po nekom sakriveni u svom virtuelnom svijetu iza tastature.
Dzeko,majotore,mogu da ti ga duvaju,hvala ti sto postojis.
1946

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 12 nov 2013, 14:44

Glupa rasprava.
Dzeko je najbolji kad najvise treba, kao npr. protiv Grka. Da nije nista drugo uradio , dovoljno je ta utakmica da zacepi gubicu svim kriticarima, kad govorimo o igrama za reprezentaciju.
Ostalo me bas i ne zanima, ako mu je lijepo u Cityju njegova stvar i izbor i valja to postovati. Ne tice me se cak ni kako igra za City. Zadovoljan sam onim sto daje za nas, a sigurno je da ce tako i nastaviti. Covjek ocito reprezentaciju stavlja na prvo mjesto u karijeri i hvala mu za to.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 nov 2013, 14:53

milomlat je napisao/la:Glupa rasprava.
Dzeko je najbolji kad najvise treba, kao npr. protiv Grka. Da nije nista drugo uradio , dovoljno je ta utakmica da zacepi gubicu svim kriticarima, kad govorimo o igrama za reprezentaciju.
Ostalo me bas i ne zanima, ako mu je lijepo u Cityju njegova stvar i izbor i valja to postovati. Ne tice me se cak ni kako igra za City. Zadovoljan sam onim sto daje za nas, a sigurno je da ce tako i nastaviti. Covjek ocito reprezentaciju stavlja na prvo mjesto u karijeri i hvala mu za to.
Pojedinci bi da mu biraju djevojku,zabrane da koriste fb,twiter,instagram i ostale drustvene mreze.Jer kao zbog toga nije prvi napadac. :lol:

Da, nalazimo se u sjevernoj Koreji gdje je internet zabranjen i ocekujem javni linc Dzeke i ostalih prvotimaca.
Ljudi nemaju pametnijeg posla osim pisanja glupih, da ne budem brutalan i kazem retardiranih postova na forumu.
Zive od roditelja,ne studiraju nego sjede i traze sliku kakvog panja ne bi li stavili an ovu temu i time ispunili svoj smisao zivota.

Konstruktivna kritika uvijek,pisanje retardiranih postova samo da se napise nikad!
Zadnja izmjena: Head, dana/u 12 nov 2013, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
1946

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 12 nov 2013, 14:53

Kako ljudi umanjuju asistencije Misimovica, kao da je Dzeko uzeo loptu na centru i sve presao i dao gol.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 15:01

HazardEden je napisao/la:Kako ljudi umanjuju asistencije Misimovica, kao da je Dzeko uzeo loptu na centru i sve presao i dao gol.
dzaba sto asistencija,prvi dzekin go protiv grcke je prije svega njeogovo umijece.Onako glavom dat go iz okreta ne moze puno igraca
=\_1921_/=

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 nov 2013, 15:04

invincible1921 je napisao/la:
HazardEden je napisao/la:Kako ljudi umanjuju asistencije Misimovica, kao da je Dzeko uzeo loptu na centru i sve presao i dao gol.
dzaba sto asistencija,prvi dzekin go protiv grcke je prije svega njeogovo umijece.Onako glavom dat go iz okreta ne moze puno igraca
Asistencija jeste pola gola ali kad ubacis loptu i igrac ima cistu situaciju.Oba gola Dzeke su sve samo ne ciste situacije.Prvi gol ej umjetnost i 90 % je da Dzeko ono u cityu ne bi nikad pokusao ali u repci da je sve od sebe i nas je glavni igrac.Na stranu njegova forma u Cityu ali on je lider ove repke i igrac koji nije propustio kvalifikaciju utakmicu,ili grijesim?
1946

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 15:07

Head je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Asistencija jeste pola gola ali kad ubacis loptu i igrac ima cistu situaciju.Oba gola Dzeke su sve samo ne ciste situacije.Prvi gol ej umjetnost i 90 % je da Dzeko ono u cityu ne bi nikad pokusao ali u repci da je sve od sebe i nas je glavni igrac.Na stranu njegova forma u Cityu ali on je lider ove repke i igrac koji nije propustio kvalifikaciju utakmicu,ili grijesim?
ma normalno brate,pa pogledaj koliko ovih zvijezda nece uopste da igra za svoje drzave ili igra preko neke stvari.Sama dzekina izjava da bi dao sve trofeje u karijeri za plsamn na SP govri dovoljno
=\_1921_/=

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2013, 15:41

citam danas da bi Roma i Inter mogli krenuti u lov na Dzeku u januarskom prelaznom roku...kako bi to bilo dobro za njega a i za reprezentaciju,a za pomenute klubove pogovoto!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 nov 2013, 15:59

Ovdje se ne moze diskutovati, nikad nije ni moglo. Cinjenica je da je Edin ovih dana (citaj sedmica) u teskoj situaciji. Postao je rezervni igrac i to nekom ko nije bolji od njega. Da li je i koliko sam sebi kriv je vec diskutabilno. Jednim dijelom sigurno jeste.
Frustrirajuce je to za njega ali i za nas koji stvarno volimo Edina. Ovdje mislim samo na nas a ne na ove dobro upakovane strance u BiH koji neke druge drzave smatraju svojim i ove nase balvane koji misle ispasti cool, pametni i objektivni ako pljunu na Edina. Debili.

Pretjerana objektivnost je u nekim situacijama ravna agresiji na samog sebe. Mi (Bosnjaci) smo najgori po tom pitanju. Sve fol nesto objektivni a ispljuvase covjeka kao da je bezze igrac. Ali ono bas neki bezveznjak a ne igracina koji je izdominirao Bundes Ligu i gore spomenuti veliki Bayern gazio sa malim Wolfsburgom. Zabijao Unitedu, Bayernu, Realu.... Veliki igraci se prepoznaju u velikim utakmicama.

Od danas pa na dalje i u buduce, Edin Dzeko je najbolji igrac na svijetu, a dusmani se mogu naduvati.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 12 nov 2013, 16:15

Ovaj Pisac je vjerovatno jedan od onih: "Ta ce kloc, ja mu kroz noge guro..."
SI AMO CONte!!!

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 12 nov 2013, 16:45

Mitar je napisao/la:Ovaj Pisac je vjerovatno jedan od onih: "Ta ce kloc, ja mu kroz noge guro..."
on je najveci provokator, huska stalnio prot :cry: iv naseg idola

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 12 nov 2013, 16:48

SamoZeljo je napisao/la:Ovdje se ne moze diskutovati, nikad nije ni moglo. Cinjenica je da je Edin ovih dana (citaj sedmica) u teskoj situaciji. Postao je rezervni igrac i to nekom ko nije bolji od njega. Da li je i koliko sam sebi kriv je vec diskutabilno. Jednim dijelom sigurno jeste.
Frustrirajuce je to za njega ali i za nas koji stvarno volimo Edina. Ovdje mislim samo na nas a ne na ove dobro upakovane strance u BiH koji neke druge drzave smatraju svojim i ove nase balvane koji misle ispasti cool, pametni i objektivni ako pljunu na Edina. Debili.

Pretjerana objektivnost je u nekim situacijama ravna agresiji na samog sebe. Mi (Bosnjaci) smo najgori po tom pitanju. Sve fol nesto objektivni a ispljuvase covjeka kao da je bezze igrac. Ali ono bas neki bezveznjak a ne igracina koji je izdominirao Bundes Ligu i gore spomenuti veliki Bayern gazio sa malim Wolfsburgom. Zabijao Unitedu, Bayernu, Realu.... Veliki igraci se prepoznaju u velikim utakmicama.

Od danas pa na dalje i u buduce, Edin Dzeko je najbolji igrac na svijetu, a dusmani se mogu naduvati.
najgori je pisac i batko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2013, 20:35

Naredna utakmica Cityja je protiv Tottenhama, nakon reprezentativne pauze. Ako se Pellegrini bude pridržavao dosadašnjeg 'pravila', sasvim je realno da Edina vidimo u prvoj postavi. Nakon poraza je uvijek mijenjao, a Tottenham leži Edinu, tako da bi mogao dobiti šansu od prve minute. Ako ne protiv Tottenhama, onda sigurno protiv Plzena u CL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 nov 2013, 20:37

Očekujem da će Edin prosvanuti u naredna dva meča. Naravno, za to mu Pellegrini mora dati priliku, a vjerujem da hoće ako ne želi navući gnjev na sebe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2013, 20:41

Claus je napisao/la:Naravno, za to mu Pellegrini mora dati priliku, a vjerujem da hoće ako ne želi navući gnjev na sebe.
S' tim da ovaj put baš mora 'prosvanuti'. Mora pružiti svoj maksimum, biti malo bezobrazan, forsirati... Veoma je bitno da dobro odigra protiv Argentine, vjerujem da će Pellegrini gledati tu utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 12 nov 2013, 20:47

Virtu4l je napisao/la:
Claus je napisao/la:Naravno, za to mu Pellegrini mora dati priliku, a vjerujem da hoće ako ne želi navući gnjev na sebe.
S' tim da ovaj put baš mora 'prosvanuti'. Mora pružiti svoj maksimum, biti malo bezobrazan, forsirati... Veoma je bitno da dobro odigra protiv Argentine, vjerujem da će Pellegrini gledati tu utakmicu.
cisto sumnjam da ce Pelle gledat --a Edin idol nas obradovat ce narod ponovno i koji put probusit kepeca :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 47 gostiju.