Ma jbg druze, sve to stoji sto si napisao, trebamo se podrzavat. ali zasto bi sad recimo mi u Tz trebali ljude napast iz cista mira ako su njihove pajde pravile probleme po SA. oni ne prave belaj po TZ i zasto izazivat.tm8782 je napisao/la:Kada su ovakve stvari u pitanju misljenja sam da nije bitno ko je ko(gledano navijacki). Ovo su trenutci kad trebas biti Bosanac i Hercegovac. Imamo mi podjele po tribinama kad je odredjena vrsta utakmice i sl. Misljenja sam da smo Mi tako mali i ima nas malo u ovom dijelu svijeta/Evrope. Ako je neko dosao sa parolama/uzvikivanjem/provociranjem onda nije bitno jesi li HZ,TM,Rob,Fuk,RA itd. Slazem se da treba biti zezanja u slucaju nekih rezultata na terenu, medjutim ovo nije situacija u kojoj trebama da provociramo/zezamo jedni druge. Nije lijepo ni govoriti nekome odakle je ko i sta je ko. Mnogo heroja/boraca iz raznih dijelova zemlje je izgubilo glavu za ovaj grad/drzavu. Najlakse je doci i nekoga podjebav.ati/provocirati. Bilo pa proslo i nas Manijake ceka 23.07. mozda nesto slicno. Trebamo biti jedni uz druge kao sto su to radile generacije prije rata. Izvinite na malo duzem postu imao bi jos toga napisati, ali dotakao sam sustinu.
Druga stvar je da je nas lik jucer na ovoom istom forumu skrenuo paznju i postavio sliku i rekao hotel u kojem ce odsjest ovi huligani, a nakon toga bio ismijan rijecima sta ce te vi nas upozoravat mozemo se mi sami branit.
Msm da je to izraz nezahvalnosti i kako sad da se ocekuje neko posebno suosjecanje i solidarnost.
ono sto ohrabruje da je u pitanju par balavaca i da postoje normalni ljudi koji nece dopustiti da pojedinci preovladaju. Zbog toga smo vam opet dali dodatne informacije o ekipi koja od nas dolazi gore. Nas doprinos je toliko a vi radite s njima sta hocete.