Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
pa ako se nako budu masili..kao protiv Bilbao..nece ni protiv LYON-a proci..samo da nebude povreda..evo opet fali VderV,Higuain.. 

jbg i mi smo pehovi da valja
et da jos otkrijem da sam Real Madrid prije nego sto je dosao Zidane najvise mrzio od svih klubova...et ko kaze da se iz mrznje ne moze roditi ljubav

et da jos otkrijem da sam Real Madrid prije nego sto je dosao Zidane najvise mrzio od svih klubova...et ko kaze da se iz mrznje ne moze roditi ljubav

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- el_fenomeno
- Kontakt:
Stani malo molim te.
Spominjes Figa,Zidana ...
Eto konkretno u toj prvoj sezoni su osvojili la ligu,ligu prvaka i kup.I nista vise od galaktikosa.Sta je bilo sa jos 3,4 sezone??U ligi prvaka nisu mogli dalje od osmine finala. Uvijek Lyon,Juve..
I ove zadnje 2 titule su osvojili bez tih glavnih zvijezda Zidane,Figo,Ronaldo.
Sta ce biti ove godine kad ispadnu?
Eto konkretno u toj prvoj sezoni su osvojili la ligu,ligu prvaka i kup.I nista vise od galaktikosa.Sta je bilo sa jos 3,4 sezone??U ligi prvaka nisu mogli dalje od osmine finala. Uvijek Lyon,Juve..
Ti zvani galaktikosi su stvarani 1 po 1 a ne kao sad puno novi igraca i 2 zvijezde VELIKE ..a prve sezonu smo osvojili ligu sa Figom RAUL bio top napadac EUROPE,bili daleko od BARCE,izgubili u finalu kupa od DEPORTIVA,ispali u 1/2 od BAYERN-A a imali smo do tad sve pobijede u LPel_fenomeno je napisao/la:Stani malo molim te.

Danasnja tekma u 18 00h u Albaniji...Pelegrini je na spisak stavio 18 igraca,,zbog povreda su ostali VdV,Rud,takodjer i M.Diarra koji je bio na AFR.KUP-u,ispadnjem Malija sa Kup-a njegov povratak je danas u Madrid...REAL MADRID ce igranjem ove prijateljske tekme u Albaniji zaraditi 2,5 mill eura od Albanskog millionera
koji je i organiztr tekme

- el_fenomeno
- Kontakt:
sve sto si mi napiso sam ja u predhodnom postu napisao.Ja te pitam kad ce se prekinuti taj suhi post u ligi prvaka?
Vec koliko sezona nisu nista znacajno napravili 7? Ako je ove godine ne osvoje, ne znam kad ce.
Vec koliko sezona nisu nista znacajno napravili 7? Ako je ove godine ne osvoje, ne znam kad ce.
Klub smo koji drzimo do legendi, kuzis? Ne trebaju nam otpadci poput Robbena i Riberya, nego nam trebaju igracine poput Gutija!omerbavarac je napisao/la:Sta ovo nedate Gutija. Sta ce vam derpe, samo ga uvalite bilo kome.![]()
![]()
Kao da bi don ili Mourinho ucinili nesto vise s Realom od Pellegrinija? Opet ponavljam, mi nismo elita, nismo dorasli Barceloni niti velikim evropskim klubova tako da...el_fenomeno je napisao/la:hajd zivi bili pa vidili sta ce Real s Pellegrinijem osvojit ove sezone.
Pa kako ces osvojiti Ligu Prvaka sa ovim timom? Doveli smo Cristiana Ronalda, Ricarda Kaku, Xabi Alonsa, Raula Albiola, Ezequiela Garaya, Alvara Arbelou i svi su oni u prvom sastavu, imamo jos i Benzemu na klupi, i on cesto igra.. To je sasvim nov tim, svi se igraci privikavaju na ligu i tim, osim nekih, koji su vec igrali u Primeri u posljednjih nekoliko godina. Strpi se, bit ce vremena za jednu tri godine da se pokazemo.. samo treba zadrzati ovaj tim. Nije ni Barcelona bila gigant sve do proslih sezona. Bili su samo obican klub na kojeg niko nije obracao pozornost zbog tog naseg velikog Reala :S i evo ih sad, niko im nista ne moze kad su u dobroj formiel_fenomeno je napisao/la:sve sto si mi napiso sam ja u predhodnom postu napisao.Ja te pitam kad ce se prekinuti taj suhi post u ligi prvaka?
Hajd ti razmisli šta si napisao, Robben i Ribery otpadci ?! Pa što Real hoče Ribery-a ako je otpadak, što je Robben igrao u Realu kad je otpadak ?!Casillas je napisao/la:Klub smo koji drzimo do legendi, kuzis? Ne trebaju nam otpadci poput Robbena i Riberya, nego nam trebaju igracine poput Gutija!omerbavarac je napisao/la:Sta ovo nedate Gutija. Sta ce vam derpe, samo ga uvalite bilo kome.![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
U zadnjih pet godina smo niko i nista u Evropi. To je dovelo do toga da nas svi prizeljkivaju u izvlacenju za osminufinala. Hajd, treba se sad pokazati protiv Lyona pa izbaciti tu momcad. Oni su slabi, stvarno su nikakav tim, sto pokazuju i u Francuskoj. Prosli su grupu jedino jer je Liverpool upao u duboku krizu. Kazu imaju Miralema Pjanica, imaju Crisa, imaju Lisandra Lopeza, ma to su sve igraci koji ne spadaju u evropsku elitu, ali ja vam jamcim da ce nas Lyon izbaciti jer mi smo ekipa koja nema mentalitet, nema uigranost, a sto je najgore, puni smo nezadovoljnih igraca koji su dolaskom u klub prihvatili cinjenicu da ce svake sezone dolaziti bolji od njih, pa sad se samo zale i zale.. govorim za igrace tipa Benzeme, Gaga i Granerafabio je napisao/la:Kako da onda nismo u najboljih 10 u EUROPI..bezobzira sto nismo prosli prvi krug izbacivanja vec 5godina...zato jesmo osvajali La Ligu koja je jedna od najjacih
Man.Und,Liverpool,Chelzi,Arsenal,Juve,Milano,Inter,Rea Madrid,Barcalona,Bayern M....evo samo ovih 10 klubova..a neki od njih jesu prosli 1 krug u zanjih 5 godina po 2 puta...neki nisu se ni takmicili u LP nego u UEFA KUP-u npr.Bayern,Juve,Milano..
imamo najboljeg golmana svijeta,,jednog od najbolji desnih bekova,Pepea,..imamo novih momaka u ekipi...cak ih je 8 novi od toga njih 6 u prvoj postavi itdd...nije to tek tako jednostavno...u Ligi Prvaka ako budemo imali srece malo vise nego prehodne godine procicemo puno,ako Bog da do finala u nasom kraljevskom dvorcu
Imamo mi Ronalda,moze on, njemu samo malo fali da rjesi utakmicu, ali ne moze nas odvesti do finala Lige Prvaka kao sto je odveo Manchester. Oni uz to imaju jos nesto, mentalitet i timski rad koji kod Reala postaje sve vise vidljiv ali malo ucinkovit
Vidis buraz, mi smo Robbena prodali samo zbog toga sto je otpadak, sto je igrac koji je stalno pod povredama, i to se pokazalo i u Bayernu.GunnerS je napisao/la:
Hajd ti razmisli šta si napisao, Robben i Ribery otpadci ?! Pa što Real hoče Ribery-a ako je otpadak, što je Robben igrao u Realu kad je otpadak ?!
Mi cemo vidjeti ko ce prije zavrsiti u Realu, Ribery ili Silva. Ribery je gori od Robbena, ubise ga ozljede, i ne samo da je to jedna te ista, nego svaki put druga. Zbog cega davati 50 miliona za igraca koji vise vremena provede u bolnici nego na terenu? Zbog cega mu davati pet do deset miliona godisnje ako vec mozemo dovesti mladjeg i vjerovatno boljeg igraca?
Otpadak su i Robben i Ribery... I da samo dodam kako me pocinjete iritirati s tim -a na kraju imena, pa majka mu stara, stavite Riberya koji vam je qrac

Ja se kladim da će doći Ribery u Real, što, zato što ga hoče Perez u svom timu i što je to skoro pa sve dogovoreno i prošlog ljeta...
A za Silvu, hmm, pa dobar bi bio potez al mislim da imate tu jaku konkurenciju al...
A za Silvu, hmm, pa dobar bi bio potez al mislim da imate tu jaku konkurenciju al...
Ma to da je dogovoreno, on bi vec bio u RealuGunnerS je napisao/la:Ja se kladim da će doći Ribery u Real, što, zato što ga hoče Perez u svom timu i što je to skoro pa sve dogovoreno i prošlog ljeta...

Sto se tice Silve, on kad bi dosao igrao bi u prvom sastavu i to mu je zagarantovano. Najslabiji smo na pozicijama lijevog beka i lijevog krila, Silva igra bas na poziciji lijevog krila
Ok, živi bili pa vidjeli...
Znam ja gdje i šta Silva igra, dobro sam upoznat sa tim čarolijama njegovim... Al, hmm, mislim da će Valencija sve dat da ga zadrži, a tu se spominju Liverpool, Barca... pa, vidjet ćemo...
Znam ja gdje i šta Silva igra, dobro sam upoznat sa tim čarolijama njegovim... Al, hmm, mislim da će Valencija sve dat da ga zadrži, a tu se spominju Liverpool, Barca... pa, vidjet ćemo...
Ma nema sanse da je nama Liverpool konkurent u dovodjenju nekog igraca, osim mozda ako je rijec o igracu Atletica ili BarceGunnerS je napisao/la:Ok, živi bili pa vidjeli...

Vidjecemo na ljeto sta ce biti

A jbg.nije ni Real u zadnje vrijeme što je nekad bio... Tako da, svašta će se tu dešavat i siguran sam da vam neće bit lahko ga dovest...
Danas bi mogli na teren izaci sa istim sastavom kao protiv Athletica, sto mi je cudno 

Danas Real Madrid igra, šta, protiv koga ?!Casillas je napisao/la:Danas bi mogli na teren izaci sa istim sastavom kao protiv Athletica, sto mi je cudno
Taci Oil Kup u Tirani (Albanija) protiv Gramozi Ersekea. Utakmica pocinje u 18:00h.GunnerS je napisao/la:Danas Real Madrid igra, šta, protiv koga ?!Casillas je napisao/la:Danas bi mogli na teren izaci sa istim sastavom kao protiv Athletica, sto mi je cudno

- rob do bagro
- Kontakt:
Tri Kralja
Al sto ga De Lima drpa

Al sto ga De Lima drpa

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.