Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
V rod mislim, neki custom, nećeš ono naći na oficijelnoj straniciFerdo je napisao/la:I ništa za onaj motor? Niko ne zna kako se zove onaj Harley Davidson?
Jel to znači rađen po narudžbi?cadillac je napisao/la:V rod mislim, neki custom, nećeš ono naći na oficijelnoj straniciFerdo je napisao/la:I ništa za onaj motor? Niko ne zna kako se zove onaj Harley Davidson?
Ma dobro ali opet sumnjam da bi neko s takvom reputacijom napravio takav propust, pogotovo danas kad imas search by image opciju na googlu tako da te svako kome je malo dosadno u zivotu moze razotkrittuzlak1987 je napisao/la:To su im slike od vozila u dolasku, tipa tamo uzmu i jos nije auto stiglo pa ga odmah postave na sajt sa slikama iz Njemacke. A onda ako ga neko ne rezervise dok ne bude ovdje oni ga odrade sa svojim slikama i tablicama profesionalno slikaju i postave tako.SMR187 je napisao/la:Sto se tice Kramara.. Nemam neko specijalno misljenje o njima. Nit sam ja, niti poznajem ikog ko je kupovao od njih. Nekad odem na njihov profil samo da 'parim oči', sto kazu
Vidio sam objavu lika mozda sat nakon sto je objavljena. Odmah sam iste sekunde uletio na pik profil, na stranicu Kramara, fb... Nigdje tog vozila nije bilo u ponudi. Cak i da to rade, ne bi bili tako ofirni i rizikovali svoju reputaciju.
Druga stvar, ne pratim to toliko, ali kako sam primijetio sva auta koja stavljaju u ponudu imaju svoje slike sa Kramarovim tablicama, slikani su iz 20 (istih) uglova.
A ovo auto koje je Kramar navodno stavio na svoj pik ima prekopiranu sliku sa mobile.de (preko koje ih je taj lik navodno i otkrio) i samo u Paint-u obrisane tablice. Znaci nidje veze
Ne razumijem se u auta baš ali taj polo meni izgleda vrh. 3 puta mi je ljepši od petice.Tesnjak1991 je napisao/la:Pozdrav svima. Nadam se da mi možete pomoći sa izborom automobila koji planiram kupiti kroz sljedećih par mjeseci. Suma koju planiram izdvojiti je oko 10 000 KM. Prvenstveno me trenutno privlači GOLF 5, ili eventualno oni noviji modeli POLO, 2013 god pa naviše. Za njih bih se mogao protegnuti još par hiljada. Zanima me baš u vezi tih POLO automobila, motor 1.0 MPI 55 kw (75 KS). Dal' je to preslabo za taj auto, 2014 godište? Što se tiče Golf 5, jel' postoji godište/verzija motora koji treba tražiti/izbjegavati?
Također bih bio zahvalan ukoliko imate neke dobre prijedloge za auto. Jedini uslovi su da se kreću u već navedenom cjenovnom rangu, da nije u pitanju karavan/kombi/monovolumen, te da nije Pegouet/Citroen/Renault, jer sa njima nemam dobra iskustva.
Lijep pozdrav.
Baš mi se zato i sviđa. Na takvom sam polagao i vozački ispit, i stvarno je predobar auto. Jedino što ne znam tačno koji motor je taj Polo od autoškole imao. Zato sam i pitao ovo za ovaj 1.0 MPI.. Uostalom i novije je auto, manja kilometraža itd..jasmin10 je napisao/la:
Ne razumijem se u auta baš ali taj polo meni izgleda vrh. 3 puta mi je ljepši od petice.
Sad imam trenutno Opel Astru, 1.6 benzinac, omišljao sam se za ove novije Astre, što se toga tiče ova me pravo slušala, al' jbga staro previše, 96 godište čini mi se. U ovim novijim mi se enterijer nikako ne dopada, ona instrument tabla mi je grozna.tuzlak1987 je napisao/la:Ne ide ti to zato ga i prodaju jer je onaj osnovni motor iz ponude, gledaj Golfa sa boljim motorom. Gledaj Passata, Vectru, Audi A3. Nije bitno ako su vise presli od toga i duplo ako imaju nesto kvalitetno u sebi.