FK Radnički Lukavac

lukavac_21
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la lukavac_21 » 03 sep 2013, 09:18

fukaratz je napisao/la:pa taj isti Jaranovic je prosle godine igrao na Tusnju pa se nije vidio! dajte ljudi uozbiljite se malo ekipa vam nije neka tesko cete sta napraviti na Tusnju! pa prosle godine mi dobismo tri crvena na Josiku pa niko nije pravio tolike probleme oko sudjenja a sad nije ni pocela utakmica a vi kukate!
Nigdje nisam napisao da je sudjenje krivo za nesto. Lijepo je receno da je namjerno isprovocirao sudiju da bi mu ovaj na kraju morao da mu pokaze karton.Svako ko je bio na istoku mogao je to da cuje i vidi. Da ne objasnjavam puno jer ko je upucen zna sta se desava. JJ je momak koji od pocetka sezone unosi nemir u ekipu i podmece klipove pod tockove treneru svojim ponasanjem bojkotima treninga i naredbi. Sto je najgore sve to dolazi od momka koji se kao smatra ˝nasim djetetom˝ a nazalost na terenu ponasanjem i igrom nam stranci pokazuju kako se ponasa kulturno i kako se gine za dres i na kraju za tu platu koju kolko tolko dobijaju redovno. Umjesto primjera on se ponasa kao razmazeno deriste koje nije dobilo vaspitacicu koja mu se svidja. I evo na kraju mu se ostvarila zelja il bar dio nje. Crnka je dobio otkaz sto je za mene iznenadjenje jer sam ocekivao to tek poslije slobode a sad za mene licno najvece izneanadjenje je to sto se ovdje spominje vojvoda kao prvi kandidat. Ne znam kako je doslo do tog zaokreta ali eto......

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 sep 2013, 09:25

Pa što onda govoriš za Jaranovića da je dobio 500 KM iz Tuzle da dobije treći žuti, ako se tip tako ponaša čitave godine, buntovnik.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 sep 2013, 10:03

Jasmin Jaranović koliko ja vidim svoje nezadovoljstvo ispoljava na razne nacine, a gledajuci ovako sa strane to nezadovoljstvo dolazi zbog cinjenice sto je ostao u Lukavcu, iako mu to i nije bila glavna opcija.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 sep 2013, 11:51

Haha, odmah po završetku utakmice su krenule te priče, Jareta jednostavno velika količina prije svega lukavčana ne voli.

Priče o 500 KM za žuti karton su prije svega smiješne, a druga stvar Jare nikako ne može biti nezadovoljan jer nije otišao - prije svega nije bio vezan ugovorom ko Džeko u njemačkoj pa da mu neko nije dao da ide, ponovo je potpisao za Radnički zato što je dobio veće novce nego što su nudili ostali klubovi u tom trenutku, a i od početka prelaznog roka rekao je da želi ostati u Lukavcu.

Manite se teorija zavjere, nemojte čekati svaku situaciju oko Jareta da odmah ospete po njemu, čuj uzeo pet glava da isprovocira žuti. Pa je l' iko gledao utakmicu? Jare nije skrivio niti jedan prekršaj, što je nevjerovatno za njega, a nad njemu je na kraju prvog skrivljen i penal i faul na samoj ivici 16 koje mu je odmahnuo Kenan, a onda kad mu je lik uletio sa dvije noge još se zaprtljao sa njim i odgurivao ga na terenu, a Kenan samo aut dosudio sve što je Jare uradio lupio rukom od zemlju dok je još bio na zemlji. A Kenan kakvo je vnugo od sudije dokazao još jednim oštrenjem čune tako što je došao do njega da mu da žuti, čisto da se zadrži fokus drugog poluvremena na glavom sudiji.

Teorije zavjere ... pih!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 03 sep 2013, 12:17

Ja sad samo ne znam je Jaranovic dobio taj treci zuti il nije ? :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 03 sep 2013, 12:22

A jel dobio 500 maraka il nije?

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 03 sep 2013, 13:02

@casper posto si ti poznat kao obozavatelj lika i djela doticnog goveceta nemam namjeru raspravljat s tobom jer moje poznavanje okolnosti u bh fudbalu i godine koje sam proveo u tom zivotu daju mi za pravo da nesto tvrdim da je tacno jer znam s kojim ljudima je sjedio. A ti nastavi glumiti nekog poznavaoca prilika iako ti se smije vecina ljudi koja ovo cita

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 sep 2013, 13:21

lukavac_21 je napisao/la:@casper posto si ti poznat kao obozavatelj lika i djela doticnog goveceta nemam namjeru raspravljat s tobom jer moje poznavanje okolnosti u bh fudbalu i godine koje sam proveo u tom zivotu daju mi za pravo da nesto tvrdim da je tacno jer znam s kojim ljudima je sjedio. A ti nastavi glumiti nekog poznavaoca prilika iako ti se smije vecina ljudi koja ovo cita
Pa daj onda jasne dokaze, kad prospeš takvu optužbu, daj dokaze? Imena? Nadimke? Ionako se kriješ iz anonimnosti, kaži šta znaš? Isto kao što si krenuo za upravu da pišeš, pa si nešto površno napisao i onda zašutio.

Ovdje prestaje naša rasprava, da je na bilo kojoj drugoj utakmici, gdje je Jare bio onaj bezfitiljni Jare, prešutao bih, ali baš ovu utakmicu da kažeš da je namjerno napravio žuti, smiješno očiju mi.

A ja sam obožavatelj Radničkog, ničijeg lika i dijela, mater rođenu neobožavam, kamoli nekog petog-desetog, naravno da ću da gotivim svakog igrača koji doprinosi uspjehu Radničkog, a Jaranović je to ako ništa u zadnjih godinu i pol dana radio u dobrom dijelu. Isto bih se ja moj prijatelju anonimni postavio i da si napisao tako nešto za Juku, Šubu, Gigu... Ja ono što pišem, pišem sa tvrdnjama, a ne "ja sam godinama u sportu" "moja riječ je dvajs deka teža od tvoje" "svi ti se smiju".

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 sep 2013, 14:25

I jesam li rekao neki dan da će Vojvodić biti novi trener Radničkog, a niko ne vjeruje, to je ljudi gotova stvar on se ponovo vraća na Jošik samo ne znam dal pred Slobodu ili poslije te utakmice.....:)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 sep 2013, 14:53

@Casp3r

Znaš druže da cijenim tvoje pisanje, ali moram se složiti da kada je riječ o Jaranoviću da mu metafora "goveče" odlično odgovara. **** on svoje fudbalske vještine, ako su mu ljudske odlike ravne nuli...od nediscipline, sebičnosti, prgavosti, nekog kompleksa više vrijednosti
tuzlanska Sloboda

Arness
Kontakt:

Post Postao/la Arness » 03 sep 2013, 21:21

Zlatimir Zlaja Omerović
99,9%
slika

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 sep 2013, 21:35

8-) 8-)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 sep 2013, 00:36

Fina ekipa ljudi, idemo sad sve da zakuhamo sa Darkom na čelu :)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 04 sep 2013, 00:38

Kako ce mu fino biti kad dodje u Bihac. Narod ce doci samo da mu sve blisko **** :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 sep 2013, 03:30

tropic je napisao/la:Kako ce mu fino biti kad dodje u Bihac. Narod ce doci samo da mu sve blisko **** :D
:lol: :lol: :lol: :lol: I ja sad bas razmisljam, jest da se izvinuo ali ipak ce biti hajke na njegov racun.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 04 sep 2013, 07:58

Arness je napisao/la:Zlatimir Zlaja Omerović
99,9%
slika

Ekipa za ocevid :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2013, 13:07

LloriS je napisao/la:
tropic je napisao/la:Kako ce mu fino biti kad dodje u Bihac. Narod ce doci samo da mu sve blisko **** :D
:lol: :lol: :lol: :lol: I ja sad bas razmisljam, jest da se izvinuo ali ipak ce biti hajke na njegov racun.
šta je bilo to tamo? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 04 sep 2013, 13:22

Benjo_AFC86 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
šta je bilo to tamo? :D
Ma nesto je Vojo bio izjavio "gdje ce nas pobijedit tamo neki posrani Bihac" tako nesto u tom smislu :D ..valjda je zbog tog...
14/88

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 04 sep 2013, 16:11

Pa da, posrani Bihać. To je izjavio na onom videu, ali neka, doći će on ovamo aBd. I to baš u posrani bihać. Kultura na nivou bila

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 sep 2013, 16:38

Sn96 je napisao/la:Pa da, posrani Bihać. To je izjavio na onom videu, ali neka, doći će on ovamo aBd. I to baš u posrani bihać. Kultura na nivou bila
A opet to kod nasu Bosni sve bečka škola pa ste zaprepašteni takvim vokabularom?!
I ja to kažem za svih 15 ekipa iz ove lige, zar se plašiti tih posranih timova!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.