Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
Koji BH napadač nastupa za Wolfsburg 

- Ultras Sur
- Kontakt:
Evo za večers još jedan od mene ... laganini
Kako se zove igrač koji je nastupao za sljedeće klubove : Ferencvaros, Metz, Hannover, Zenit

Kako se zove igrač koji je nastupao za sljedeće klubove : Ferencvaros, Metz, Hannover, Zenit
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Da nisi rekao Zenit mozda bi bil oi teze ovako Huszti.
Ovaj napadac,stvarno mi ne pada niko na pamet,mozda Bilbija ili Zec.
Ovaj napadac,stvarno mi ne pada niko na pamet,mozda Bilbija ili Zec.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Huszti mozda?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Huszti?
Kako se ono zove onaj iz Wolfija...Emir, Enid tako nekako, zar ne 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije bre,Grafite je u pitanju.Adinjo je napisao/la:Kako se ono zove onaj iz Wolfija...Emir, Enid tako nekako, zar ne

Posto je Huszti odgovor evo jedno od mene ipak.
Kako se zvao stari Hajdukov stadion
Stadion "Stari plac" ?
Hteo sam onaj drugi naziv,ali eto ako ne znate nastavi dalje.
Kako je prozvan dribling sa obje noge na lopti (okret) i po kojem igracu je dobio taj naziv ?
roling, valjda zidane
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Jeste Zidan , ali ima poseban naziv za taj dribling ... naziv mu se vrti oko jednog grada u Francuskoj i kockanjanevjernik je napisao/la:roling, valjda zidane

Mogul ja, mogul jaDevil je napisao/la:Hteo sam onaj drugi naziv,ali eto ako ne znate nastavi dalje.

Stari Plac ili Staro Hajdukovo. A prije nego što je osnovan Hajduk, taj se dio zemlje gdje je i smješten stadion zvao Krajeva njiva.
Inače, prvi gol na Starom placu za Hajduk je postigao Šime Raunig, 11. lipnja 1911. godine, protiv Calca, a posljednji Mišo Krstičević, 5. rujna 1979. godine u prvenstvenom derbiju sa zagrebačkim Dinamom (e nek im ga je šukno, baš njima

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Rek'o sam da necu to,daj drugo ime.dubrava je napisao/la:Mogul ja, mogul jaDevil je napisao/la:Hteo sam onaj drugi naziv,ali eto ako ne znate nastavi dalje.![]()
![]()
![]()
Stari Plac ili Staro Hajdukovo. A prije nego što je osnovan Hajduk, taj se dio zemlje zvao Krajeva njiva.
Inače, prvi gol na Starom placu za Hajduk je postigao Šime Raunig, 11. lipnja 1911. godine, protiv Calca, a posljednji Mišo Krstičević, 5. rujna 1979. godine u prvenstvenom derbiju sa zagrebačkim Dinamom (e nek im ga je šukno, baš njima)
Nema drugo ime.. Možda ti znaš za neko drugo, ali, nema gaDevil je napisao/la:Rek'o sam da necu to,daj drugo ime.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
E moj Marko,a kako se jos zvao Stari Plac? Jel' ti poznato Stadion kraj stare Plinare?
Ko je naj sasvim, potpuno sasvim najbolji strijelac Evertona svih vremena?
Devil je napisao/la:E moj Marko,a kako se jos zvao Stari Plac? Jel' ti poznato Stadion kraj stare Plinare?

e moj Stefane, malo se bolje informiraj

Gradska plinara je bila samo građevina pored tadašnjeg izgrađenog stadiona, pa se s vremena na vrijeme uobičajilo reći da Hajduk svoje utakmice igra pored stare plinare. Ali, to naziv stadiona nije nikad bio.
Pa jesam li pitao sluzbeno jbm mu misa.
Samo su ga u lepoj vasoj
zvali Stari plac,u ostalim republikama je to bilo Stadion kraj stare plinare,i poznat kao najvrelija atmosfera u to doba na stadionima. 

Samo su ga u lepoj vasoj

- __Liedson__
- Kontakt:
Marseille roulet il tako nesto...n0body je napisao/la:Kako je prozvan dribling sa obje noge na lopti (okret) i po kojem igracu je dobio taj naziv ?