Nek navija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Na qrcu te nosam
Imigracija koja je došla u vrijeme austro-ugarske da pravi zeljeznice i koja je osnovala Zeljeznicar je kasnije po jugoslovenskoj vlasti identificirana sa Hrvatima. Jesi li ti toliko tele da ti mašinovođa austrijanac Ludvig Leple i čovjek koji je vodio prvu upravu mađar Hinko Tegzeš predstavljaju Hrvate? Ne znam, možda i jesi.
farrys je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:06Imigracija koja je došla u vrijeme austro-ugarske da pravi zeljeznice i koja je osnovala Zeljeznicar je kasnije po jugoslovenskoj vlasti identificirana sa Hrvatima. Jesi li ti toliko tele da ti mašinovođa austrijanac Ludvig Leple i čovjek koji je vodio prvu upravu mađar Hinko Tegzeš predstavljaju Hrvate? Ne znam, možda i jesi.
golemo je bašVanja8 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:11![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi ne znaju ni rodjendan kad im je...
100 godina prevara i lazi...Golemo
![]()
![]()
![]()
Rodjendan se vazda slavio na ovaj dan. Zeljeznicar je na ovaj dan primljen u podsavez i taj dan je odabran da se slavi kao rodjendan. Valjda svaki klub je imao pravo izabrati datum za svoj rodjendan, ne znam sta vama pitama nije jasnoDenchi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:56Ovo je strasno
Svuda naslovi kaze danas rodjendan kluba
Zvanicno bio proslog mjeseca( al da su tad objavili bilo bi aaaaaa u klubu korona igranje evrope upitno za rodjendan, sta nam radi uprava)
Na danasnji dan igrali prvu tekmu, poraz od saska 5-1
Mitomani sve slagali, ne znaju ni sta lazu vise...bitno se izvuc samo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.