Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la DrFilgud » 15 apr 2020, 21:55

bordobijeli je napisao/la:
15 apr 2020, 21:50
DrFilgud je napisao/la:
15 apr 2020, 21:45
Hrvati su u 20 godina bili treći i drugi na SP, igraju svako veliko takmičenje, velesila su reprezentativnom fudbalu. Jedna od ozbiljnijih svjetskih reprezentacija, po svakom kriteriju.
Kako će neki igrač loše pričati o takvoj reprezentaciji?

Kod nas banda kriminalaca, amatera, kafanskih menadzera, korumpiranih novinara,ineternet botova vodi reprezentaciju. Svima smo primjer za najgore. Onda se patriJote, kao, porede s Hrvatima i čude što se pljuju savez i selektori :puke:
Ne branim ja nikog ni savez ni selektore. Samo kazem svi ovi igraci su bili u reprezentaciji 7-8 godina i sad pricaju loše o selektorima i svojim saigracima.
A kaće pričat?
Već se sto puta objasnilo da dok igraš, ne možeš kritikovati reprezentaciju.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 15 apr 2020, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 apr 2020, 21:57

Sve je ovo maslo Amre Vicentijević, reži gdje sam najtanji ako nije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 15 apr 2020, 21:59

Wandelanoite je napisao/la:
15 apr 2020, 21:31
emir79 je napisao/la:
15 apr 2020, 21:07
Kada je voditelj pitao Medunjanina zasto to prije nije rekao, odgovor je bio da ga ne bi vise pozivali. To otprilike govori kakav je karakter.

Usput, reprezentacija u njegovom slucaju nije firma, nego je klub za koji igra. Firma je za selektora jer je to jedini izvor njegovih primanja. Zato igraci i lelemudaju kada dođu na okupljanje.
S obzirom da si branio Susica i njegove pozive Tini, Hadzicu i Vrsajevicu iz razloga sto ti je Safet rod, dovoljno govori o tvom karakteru i kao takav nisi mjerodavan bilo sta da komentarises jer spadas u ponajgoru sortu ljudi na dunjaluku.
E nek si ti MjeroDavan :rol:
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 15 apr 2020, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 apr 2020, 22:01

emir79 je napisao/la:
Kada je voditelj pitao Medunjanina zasto to prije nije rekao, odgovor je bio da ga ne bi vise pozivali. To otprilike govori kakav je karakter.

Usput, reprezentacija u njegovom slucaju nije firma, nego je klub za koji igra. Firma je za selektora jer je to jedini izvor njegovih primanja. Zato igraci i lelemudaju kada dođu na okupljanje.
S obzirom da si branio Susica i njegove pozive Tini, Hadzicu i Vrsajevicu iz razloga sto ti je Safet rod, dovoljno govori o tvom karakteru i kao takav nisi mjerodavan bilo sta da komentarises jer spadas u ponajgoru sortu ljudi na dunjaluku.
Nevjerovatno, frajer brani svaki javašluk, baliluk, korupciju.
Ko da ga SDA plaća. :roll:
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 15 apr 2020, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 apr 2020, 22:02

sve smo mi ovo manje vise svi i znali ali takvi smo mi, ne zelimo priznati istinu. Dovoljno je da jedan igrac moze yebati mater citavoj nasoj tribini ili uhvatiti se "dole" i pokazati to navijacima a da ga mi nesto kao ne smijemo kritikovati ili sta ja znam..Pripreme repke su nesto najgore sto postoji sto profesionalizam moze zamisliti. Toliko nerada, neorganizovanja, javasluka, strasno.Nek je samo tacno od Harisa izjava da kad su dosli kod Susica da je ovaj rekao da zna prvih 11 da nemaju potrebe jako ic na treninzima.Pa to ne bi rekao trener u kantonalnim ligama.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 apr 2020, 22:15

Vidjecemo hoce li Bajevic donijeti nesto novo. Vazi za autoritet i trebao bi biti postovan.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 apr 2020, 22:30

emir79 je napisao/la:

Kaze lazovcina koja je ovdje pisala da je Vrsajevic u Germaniji. Psssst bruko!

Cuj Safet mi rod :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 apr 2020, 22:35

DrFilgud je napisao/la:
15 apr 2020, 22:01
emir79 je napisao/la:

Nevjerovatno, frajer brani svaki javašluk, baliluk, korupciju.
Ko da ga SDA plaća. :roll:
Ne, branicu tvog crvenog kera, komunizam, Rols Rojse, Mercedese, vile, qrave, avione, vozove, bunkere i bicu partijaš. Zadužiću i veću lopatu i mirno spavati na klupi.
:guz:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 15 apr 2020, 22:45

Medunjanin rekao sve ono sto nas par pojedinaca pricamo dugi niz godina.
Kad se samo sjetim Cocalica i Visce protiv Iraca i ofirnog guranja da se prodaju. :rol:

Polako i ostalima nadolazi sve ovo, a shvatit cete svi kad dođemo do 70te pozicije FIFA rankinga u kakva nas go.vna uvalise sarajevski klosari u savezu, zajedno sa novinarima i navijacima koji podrzavaju nepotizam u reprezentaciji.

PS.
Cestitke Ibrulju koji je mozda i jedini sportski novinar koji radi svoj posao u BiH. Ostali se prodaju za veceru.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 apr 2020, 00:03

Samo me zanima koja je to klapa harambaša, njih 4-5 koji glume stručnjake i taktiku postavljaju?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 apr 2020, 00:20

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
16 apr 2020, 00:03
Samo me zanima koja je to klapa harambaša, njih 4-5 koji glume stručnjake i taktiku postavljaju?
To je bruka veca nego sto je Safet igrao bez beka, cocalic u vezi kod mese ili saric kod robya. Mozes misliti njih 5-6 idu da kazu ko treba i kako igrati i kad ih nije poslušao izgubili od Cipra. To i jesu problemi u reprezentaciji sto igraci hoce da se oni sve pitaju ako nije po njihovom onda se šetkaju

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 16 apr 2020, 07:04

Koliko vas brani javašluk, nerad i ciganluk to je strašno. Hare možda gura sebe u prvi plan, ali to uopšte ne opravdava nijednog selektora za njegove postupke i neznanje. Daleko od toga da su nam igrači cvjećke, ima i njihove krivice ali je puno manja od krivice "stručnjaka". Sad odjednom ne valja jer loše priča o bivšim kolegama i šefovima. Ja mu skidam kapu što je progovorio, jer na kraju krajeva možda se nešto i promijeni u što sumnjam ali eto.
Za ovo što su sugerisali da im ne odgovara određena taktika: to je savim normalno u fudbalu i ne vidim nikakav probelm. Ne znam gdje vi živite i kako zamišljate fudbal, ali normalno je da igrači komuniciraju sa stručnim štabom, te da im sugerišu im odgovara, a šta ne.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 16 apr 2020, 08:48

emir79 je napisao/la:
15 apr 2020, 22:30
emir79 je napisao/la:

Cuj Safet mi rod :mrgreen:
Druze znam te dugo ali ovo mi nisi nikad pricao. Od kad je to Pape ti rod? :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 apr 2020, 09:02

ra1981 je napisao/la:
16 apr 2020, 07:04
Koliko vas brani javašluk, nerad i ciganluk to je strašno. Hare možda gura sebe u prvi plan, ali to uopšte ne opravdava nijednog selektora za njegove postupke i neznanje. Daleko od toga da su nam igrači cvjećke, ima i njihove krivice ali je puno manja od krivice "stručnjaka". Sad odjednom ne valja jer loše priča o bivšim kolegama i šefovima. Ja mu skidam kapu što je progovorio, jer na kraju krajeva možda se nešto i promijeni u što sumnjam ali eto.
Za ovo što su sugerisali da im ne odgovara određena taktika: to je savim normalno u fudbalu i ne vidim nikakav probelm. Ne znam gdje vi živite i kako zamišljate fudbal, ali normalno je da igrači komuniciraju sa stručnim štabom, te da im sugerišu im odgovara, a šta ne.
:thumbup:
Naravno da igrači nisu cvjećke i ne treba od njih očekivati neke intelektualne i moralne domete.To su dečki u dvadestim, skromnog obrazovanja, često bahati, puni para... zato postoji institucija selektora,stručnog štaba, saveza, da ih dovede u red.
Istina je i da igrači, naročito u reprezentacijama, komuniciraju sa stručnim štabom po pitanju taktike i igre uopšte. U treprezentacijama s ograničenim kvalitetom, igra se prilagođava kadru, najčešće najboljim igračima.To je neophodno, jer se nema dovoljno vremena za uigravanje kombi,

Opravdanje selektorima može biti što iza njih ne stoji ozbiljan savez, nego kriminalci i polusvijet, pa nemaju podršku za profesionalan rad.
Opet, čini se da savez i bira selektore koji neće ništa suštinski mijenjati, samo šuplja i kozmetika.

Igrači treba da iznose ovakve stvari što više i na vidjelo. Nažalost, teško da ćemo kakvu kritiku čuti od Spahića, vjerovatno sutra i Džeke, jer su oni i kolovođe kafanskog ponašanja, a njihova bi kritika bila najvažnija.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 apr 2020, 09:04

emir79 je napisao/la:
15 apr 2020, 22:30
Fakat, pa valjda ti najbolje znaš s kim Germania ima ugovore :lol:

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 16 apr 2020, 09:18

DrFilgud je napisao/la:
16 apr 2020, 09:02
ra1981 je napisao/la:
16 apr 2020, 07:04
:thumbup:
Naravno da igrači nisu cvjećke i ne treba od njih očekivati neke intelektualne i moralne domete.To su dečki u dvadestim, skromnog obrazovanja, često bahati, puni para... zato postoji institucija selektora,stručnog štaba, saveza, da ih dovede u red.
Istina je i da igrači, naročito u reprezentacijama, komuniciraju sa stručnim štabom po pitanju taktike i igre uopšte. U treprezentacijama s ograničenim kvalitetom, igra se prilagođava kadru, najčešće najboljim igračima.To je neophodno, jer se nema dovoljno vremena za uigravanje kombi,
I tu sva prica zavrsava. Ne izmisljaj toplu vodu, prilagodi se materijalu, ne tjeraj Misketa da glumi lijevo krilo, Ibisevic da ti glumi desno, Medunjanin da ti glumi osigurac na sredini i da ti Tino glumi profesionalnog fudbalera.

Ciao ragazzi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 apr 2020, 10:03

Uvijek je neko od igraca nezadovoljan, Begovic proziva Prosineckog, Misimovic Čiru, Zukanovic papeta itd. Problem je sto igraci kolo vode ne cemo u zenicu u kamp hocemo na ilidzu, ne cemo 4-4-2 hocemo kako mi mislimo, kad im se suprostaviš onda oni izgube od Cipra. Ne branim selektore ni savez al najgore sto se moze desiti je da igraci pocnu komandovati.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 16 apr 2020, 15:13

Zamucao je na pitanje o igranju za Holandiju, gajio je nade sve do U23 :mrgreen:

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 16 apr 2020, 16:47

bordobijeli je napisao/la:
16 apr 2020, 10:03
Uvijek je neko od igraca nezadovoljan, Begovic proziva Prosineckog, Misimovic Čiru, Zukanovic papeta itd. Problem je sto igraci kolo vode ne cemo u zenicu u kamp hocemo na ilidzu, ne cemo 4-4-2 hocemo kako mi mislimo, kad im se suprostaviš onda oni izgube od Cipra. Ne branim selektore ni savez al najgore sto se moze desiti je da igraci pocnu komandovati.
Igraci komanduju tamo gdje je komanda tanka. Tako je uvijek bilo. Ako ti je selektor mis dzaba ti lavovi na terenu.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 16 apr 2020, 17:38

Drape je napisao/la:
16 apr 2020, 15:13
Zamucao je na pitanje o igranju za Holandiju, gajio je nade sve do U23 :mrgreen:
:lol:
Gajio je on nadu da ce uletit u prvih 11 protiv Arg al mu Besic stade na put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.