FK Rudar Prijedor

Prijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Prijedor » 05 sep 2013, 18:44

IZVINJENJE IGRAČA MARINKA RASTOKE „ALCOHOL BOYSIMA“ I FUDBALSKOJ JAVNOSTI

Poslije isključenja na prvenstvenoj utakmici u Zenici protiv „Čelika“ igrač „Rudar-Prijedora“ Marinko Rastoka je uputio javno izvinjenje najvatrenijim navijačima našeg kluba „Alcohol boysima“ i fudbalskoj javnosti.
Nakon sastanka sa predstavnicima „Alcohol boysa“ na kojem su prisustvovali i šef stručnog štaba Slobodan Starčević, direktor Mladen Zgonjanin i portparol našeg kluba Slavko Basara Marinko Rastoka je istakao „da mu je žao što se sve tako desilo na stadionu u Zenici“. U zvaničnom obraćanju Rastoka je napisao:
- U određenom momentu, poslije isključenja na „Bilinom polju“, za koje i sada tvrdim da nisam zaslužio i da je bilo prestrogo, reagovao sam na neprimjeran način. Meni je u tim trenucima bilo najteže jer sam ostavio saigrače i stručni štab na cjedilu pa sam u afektu reagovao na nesportski način, onako kako jedan sportista ne smije da radi. Svjestan sam greške koju sam napravio, bio sam pod pristiskom i ovim putem javno želim da se izvinim, prije svega, najvjernijim navijačima našeg kluba „Alcohol boysima“, ljudima u Fudbalskom klubu „Rudar-Prijedor“, našem domaćinu Nogometnom klubu „Čelik“ i cjelokupnoj fudbaskoj javnosti. Svi smo pod pristiskom zbog činjenice da još uvijek nismo zabilježili pobjedu u prvenstvu, svako se trudi na svoj način da pomogne klubu i da veliki doprinos u ostvarivanju boljih rezultata. Samo zajedno možemo doći do konačnog cilja i ovim putem još jednom tražim od naših najvatrenijih navijača i fudbalske javnosti da mi oproste za nepormišljeno ponašanje, a ja ću se, poslije izdržavanja kazne truditi da pomognem koliko god budem mogao „Rudar-Prijedoru“, igrama i golovima.

Marinko Rastoka, fudbaler „Rudar-Prijedora“
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 06 sep 2013, 19:14

Sta reci za danas,oba golmana katastrofa.... :evil:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 11 sep 2013, 16:51

Uzeti Olimpik, obavezno!!! :twisted:
? &

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 12 sep 2013, 16:47

% & ", ? су &... $ ? је % " & не " :lol:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 sep 2013, 13:59

KUP RS sa Borcem 2. oktobra u Prijedoru :D :D :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 13 sep 2013, 14:16

rudarprijedor je napisao/la:KUP RS sa Borcem 2. oktobra u Prijedoru :D :D :D
8-)

Biće u 3 dana dva puta derbi :twisted: :twisted:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 14 sep 2013, 18:15

dobri smo :oops:

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 14 sep 2013, 18:24

zadnji na tabeli!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 14 sep 2013, 19:35

Opet promasili penal u 93 :cry:
? &

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 sep 2013, 15:47

Jeli neko bio na tekmi jučer pa da nam je malo opiše? ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 sep 2013, 17:23

Mancini je napisao/la:Jeli neko bio na tekmi jučer pa da nam je malo opiše? ;)
Rudar bio bolji citavu utakmicu, istog su kvaliteta obe ekipe, barem po pokazanom juce... Olimpik dao gol iz nase greske, onda se branio, Rudar promasio penal u 93 minuti... To ti je to ukratko :?

Mi moramo pod hitno pobjediti u Nedelju Mladost u Bijeljini inace crno nam se pise... Poslije gostovanja u Bijeljini dolazi nam odlicni Velez koji je Borcu dao 3 komada :? Onda gostujemo Sarajevu, pa docekujemo Borca i to 2 krajiska derbija u 3 dana (ligaska, i kup RS) :oops:
Zadnja izmjena: Prijedor, dana/u 15 sep 2013, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
? &

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 sep 2013, 18:00

Prijedor je napisao/la:
Rudar bio bolji citavu utakmicu, istog su kvaliteta obe ekipe, barem po pokazanom juce... Olimpik dao gol iz nase greske, onda se branio, Rudar promasio penal u 93 minuti... To ti je to ukratko :?
Onaj vaš novinar Vukadinović je drugačije napisao izvještaj ali je sada nebitno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 15 sep 2013, 18:49

Rudar otkad se takmiči u PL nije bio lošiji. Ono je nestvarno. Sad na forumu da se skupi 11 likova, bez dileme bi uzeli Rudar.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 sep 2013, 19:00

Grad je nas DS je napisao/la:Rudar otkad se takmiči u PL nije bio lošiji. Ono je nestvarno. Sad na forumu da se skupi 11 likova, bez dileme bi uzeli Rudar.
Nemamo napadaca, juce da je Mikic bio igrali bi 3 puta bolje... Previse se oslanjamo na covjeka koji ima 40 godina... On je tata svima!
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 16 sep 2013, 23:46

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Rudar Prijedor Slobodan Starčević podnio je ostavku i neće više sjedeti na klupi ovog premijerligaša BiH. Umjesto njega jutrošnji trening vodio je njegov najbliži saradnik, legendarni as Nedžad Žerić, koji je, najvjerovatnije, i u slučaju imenovanja novog trenera voditi tim u srijedu u šesnaestini finala Kupa BiH na gostovanju mostarskom Zrinjskom.

- Zahvalio bih se članovima Uprave koji su mi ukazali povjerenje, saradnicima u stručnom štabu, igračima i našim navijačioma koji su pokazali strpljenje za ono što sam od početka govorio da sa neiskusnim igračkim kadrom u bh. eliti trebaće mnogo vremena da se postižu dobri takmičarski rezultati. Bodova nije bilo, nadam se da će ovaj moj potez biti za dobrobit kluba kojem želim sve najbolje - rekao je Starčević.

Stanje je, nakon trećeg ovosezonskog poraza (drugog na svom terenu) ovoga puta od sarajevskog Olimpika (0:1) i tužne činjenice da se klub, sa skromnim učinkom od samo četiri osvojena boda nalazi na posljednjem mjestu na tabeli, više nego alarmantnoi za brigu.

- Održačemo sjednicu Upravnog odbora na kojoj će biti doneseni neki zaključci o kojima će biti obaviještena javnost. Izvjesno je da će biti promjena, jer su one u situaciji u kakvoj smo neminovne - rekao je predsjednik "rudara" sa Sane Božo Grbić.

Time je samo najavljeno imenovanje novog trenera za "užarenu" klupu Prijedorčana. Obistiniše se tako riječi jednog od vjernih navijača i pratioca zbivanja u Rudar Prijedoru Draška Vukadinovića koji je prije početka prvenstva govorio: "Nije da to želim, ali neće Starčević dočekati Malu Gospojinu". Tako i bi, pa se sada čeka ime novog šefa struke. Kao i uvijek oni koji su ostavili dublji trag, Darko Nestorović i Boris Gavran, uvijek se u "čaršiji" prvi pominju, ali sve je na članovima UO.
? &

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 17 sep 2013, 13:16

Prijedor je napisao/la:

Mi moramo pod hitno pobjediti u Nedelju Mladost u Bijeljini inace crno nam se pise... Poslije gostovanja u Bijeljini dolazi nam odlicni Velez koji je Borcu dao 3 komada :? Onda gostujemo Sarajevu, pa docekujemo Borca i to 2 krajiska derbija u 3 dana (ligaska, i kup RS) :oops:
U naredne 3 utakmice ce se znati sve,ne uzmemo li tu bodove ,donji smo,i tako smo donji,ali mislim da ce ove 3 utakmice prelomiti sezonu za Rudar,nadam se u pozitivnom kao navijac,ali realno vrlo tesko ce biti pozitivno,jer poslije Mladosti,igramo sa odlicnim ekipama,koje ce se boriti za vrh po prikazanom. Tugaa..

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 17 sep 2013, 21:35

Boris Gavran 8-)

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 18 sep 2013, 10:40

Nek je Gavran "sletio",bilo je i vrijeme..Opstanak ne bi trebao doći u pitanje.
Mens sana in corpore sano.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 18 sep 2013, 18:22

1:1 ali ispadosmo na penale ,opet Misan promasio i Pekija ,zanimljivo da je Jova bio golman haha :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 sep 2013, 18:06

Bio sam danas na treningu Rudara, al' se Gavran dere, ako ovako nastavi bice nesto od ovih nasih taraba :twisted: Ajde Rudar uzmi Obarsku !!! :mrgreen:
? &

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, Hrasno15, worchester i 16 gostiju.