FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Cesc će se vratiti, to znaju i ptice na grani, ali kako vam nije jasno da se to neće dogodit ni ovo ni sljedeće ljeto.Zapravo dok god je Wenger u Arsenalu tu je i Cesc.Zato ruke dalje od njega.Barem zasad.
Do ljeta ćemo ruke od njega,a na ljeto eto njega u Barcu!Bosco je napisao/la:Cesc će se vratiti, to znaju i ptice na grani, ali kako vam nije jasno da se to neće dogodit ni ovo ni sljedeće ljeto.Zapravo dok god je Wenger u Arsenalu tu je i Cesc.Zato ruke dalje od njega.Barem zasad.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Ja sam rekao, eto vama njega al u tridesetima...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Vjerujte mi,on je u Arsenalu još 3-4 god. sigurno. 

Eto njega dogodine,buraz.GunnerS je napisao/la:Ja sam rekao, eto vama njega al u tridesetima...
Krv nije voda,a srce vuce kuci.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- -Barcelona-
- Kontakt:
stvarno su ovi arsenalovci pojedini vise jadni i toliko dosadni da se nemoze opisati,haj kad kazu tesko da ce preci u barcu il tako nesto,al kad dodje neko i kaze samo sanjajte il dobit ce te ga u 30-tima,mozda to i bude tako al kako vi ljudi mozete biti sigurni u to,jedino ako imate neke kontakte u arsenalu ili sa ceskom
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa svaki igrac na planeti zeli igrati u boljem klub od onog u kojem se nalazi, a Cesc je rodjen u Barceloni, navija za istoimeni tim, Barca osvaja trofeje, Arsenal ne, Barca ima pare, Arsenal bas i nema...Barca ode sa malo vecom ponudom, eto Fabregasa u Barcelonu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
arsenal ima para, samo su skrti previse. a u danasnjem fudbalu se tako ne osvajaju trofeji, pogotovo u engleskoj.
U Barci je potekao,tamo je prošao sve selekcije i naucio igrati fudbal.
Shvatite ovo kao posudbu (npr.kao kad Željo posudi nekog igraca u Olimpk na kaljenje
)
Otišao je omanji ali solidan klub (meni licno simpatican) koji se bori da se što bolje izbrusi i pripremi za najvece domete ,zatim slijedeci logican korak svakog profesionalca u njegovoj karijeri-stepenica više...u slucaju Fabregasa to je vracanje svojoj kuci...povratak na svoje (aneks 7 dejtonskog sporazuma
)- naravno u dresu Barcelone klube odakle je i izašao i potekao.
Sam Laporta je rekao kako je u Cescu Barcina DNK...ta izjava sve govori.
Shvatite ovo kao posudbu (npr.kao kad Željo posudi nekog igraca u Olimpk na kaljenje

Otišao je omanji ali solidan klub (meni licno simpatican) koji se bori da se što bolje izbrusi i pripremi za najvece domete ,zatim slijedeci logican korak svakog profesionalca u njegovoj karijeri-stepenica više...u slucaju Fabregasa to je vracanje svojoj kuci...povratak na svoje (aneks 7 dejtonskog sporazuma

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
fino si to objasnio mogu ti reci,a pita li se sta Perez tudrop je napisao/la:U Barci je potekao,tamo je prošao sve selekcije i naucio igrati fudbal.
Shvatite ovo kao posudbu (npr.kao kad Željo posudi nekog igraca u Olimpk na kaljenje![]()
)
Otišao je omanji ali solidan klub (meni licno simpatican) koji se bori da se što bolje izbrusi i pripremi za najvece domete ,zatim slijedeci logican korak svakog profesionalca u njegovoj karijeri-stepenica više...u slucaju Fabregasa to je vracanje svojoj kuci...povratak na svoje (aneks 7 dejtonskog sporazuma)- naravno u dresu Barcelone klube odakle je i izašao i potekao.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Vidjecemo,koliko ce njegova rijec (a i ponuda) biti jaka.JameS 23 je napisao/la:fino si to objasnio mogu ti reci,a pita li se sta Perez tudrop je napisao/la:U Barci je potekao,tamo je prošao sve selekcije i naucio igrati fudbal.
Shvatite ovo kao posudbu (npr.kao kad Željo posudi nekog igraca u Olimpk na kaljenje![]()
)
Otišao je omanji ali solidan klub (meni licno simpatican) koji se bori da se što bolje izbrusi i pripremi za najvece domete ,zatim slijedeci logican korak svakog profesionalca u njegovoj karijeri-stepenica više...u slucaju Fabregasa to je vracanje svojoj kuci...povratak na svoje (aneks 7 dejtonskog sporazuma)- naravno u dresu Barcelone klube odakle je i izašao i potekao.
Sam Laporta je rekao kako je u Cescu Barcina DNK...ta izjava sve govori.![]()
Nekad i nije baš sve u parama kad srce samo vuce.
a ne znam bas koliko Fabregasa srce vuce u Katalonijadrop je napisao/la:Vidjecemo,koliko ce njegova rijec (a i ponuda) biti jaka.JameS 23 je napisao/la:fino si to objasnio mogu ti reci,a pita li se sta Perez tudrop je napisao/la:U Barci je potekao,tamo je prošao sve selekcije i naucio igrati fudbal.
)
Sam Laporta je rekao kako je u Cescu Barcina DNK...ta izjava sve govori.![]()
Nekad i nije baš sve u parama kad srce samo vuce.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Ako se Barsa stvarno zaineteresovala za Fabregasa,onda ce go i dovest u svoje redove!!!
Onda jbg-a,ako je istina i ovo za Silvu da ga zelite u svijim redovima,onda nece to bit stvaro dream team!!!
Onda jbg-a,ako je istina i ovo za Silvu da ga zelite u svijim redovima,onda nece to bit stvaro dream team!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ja bi volio da umjesto Silve dodje Arteta, on je meni vise nego odlican igrac, totalno bi se uklopio u igru Barce...a i on je djete Barce...koliko je samo odlicnih igraca Barca pustila sa 16-17-18 godina...nevjerovatno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
A pustila je jbg,ne mogu svi u Barci ostat i igrat.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ja bi volio da umjesto Silve dodje Arteta, on je meni vise nego odlican igrac, totalno bi se uklopio u igru Barce...a i on je djete Barce...koliko je samo odlicnih igraca Barca pustila sa 16-17-18 godina...nevjerovatno...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
I u Messijevoj krvi je Newells'ova DNK,ali on nikada neće tamo,zar ne ?
- nidjo_barca
- Kontakt:
Messi je dosao u Barcu sa 11 godina,sve sto zna je naucio tu, DNK Barce.Bosco je napisao/la:I u Messijevoj krvi je Newells'ova DNK,ali on nikada neće tamo,zar ne ?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
opet fabregas

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Niđe vezenidjo_barca je napisao/la:Messi je dosao u Barcu sa 11 godina,sve sto zna je naucio tu, DNK Barce.Bosco je napisao/la:I u Messijevoj krvi je Newells'ova DNK,ali on nikada neće tamo,zar ne ?
Glupo je polemisati o dovodjenju bilo koga,svaki dan je neki drugi igrac na meti barce(bar tako pise u novinama)
Ocas posla se zaboravi jedan igrac i krece da se pise o drugom,tako nemojte pisati gluposti!
svako od nas ima zelju da dodje neki igrac u barcu,Ja bih eto voleo da vidim pata umesto herny,al to su nase zelje,PEP dobro zna sta radi,da nezna nebih bio tu gde jeste 100 posto.ja bih pre ubacio pedra ili jefrena u prvu postavu,zasluzili su svojim igrama!

Ocas posla se zaboravi jedan igrac i krece da se pise o drugom,tako nemojte pisati gluposti!
svako od nas ima zelju da dodje neki igrac u barcu,Ja bih eto voleo da vidim pata umesto herny,al to su nase zelje,PEP dobro zna sta radi,da nezna nebih bio tu gde jeste 100 posto.ja bih pre ubacio pedra ili jefrena u prvu postavu,zasluzili su svojim igrama!

MVP - Messi-Villa-Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.