Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Principatus » 22 avg 2011, 11:55

"Nije dobro što je bilo u nekim medijima da je Begović dao ultimatum. On dolazi. Hoće da brani kao i svaki golman, ali nije postavljao nikakav ultimatum. Stalno sam u kontaktu s njim i stavio mi se na raspolaganje. Ko će da brani, to ću ja odlučiti", dodao je selektor naše reprezentacije.
Toliko o toj temi. Kao sto sam i mislio. Izmisljotina.
Ali dragi selektore i Asmire, zar je toliko tesko uzeti advokata i ove pred sud?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 avg 2011, 11:59

Kod: Označi sve

Safet Sušić danas je objavio spisak igrača za dvomeč sa Bjelorusijom na kojem nema većih promjena. Asmir Begović se vratio u reprezentaciju i selektor naše reprezentacije je istakao da[b] golman Stokea nije postavljao nikakav ultimatum[/b].
Eh jadni mi kad nam sosoni drze najace novine :(
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 avg 2011, 12:00

i jos smo jadniji kad se vidi da neki ovdje vjeruju takvim novinama^^
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 avg 2011, 12:02

Kod: Označi sve

"Nije dobro što je bilo u nekim medijima da je Begović dao ultimatum. On dolazi. Hoće da brani kao i svaki golman, ali nije postavljao nikakav ultimatum. Stalno sam u kontaktu s njim i stavio mi se na raspolaganje. Ko će da brani, to ću ja odlučiti", dodao je selektor naše reprezentacije.
I ovo je posteno od selektora!!!
"Ja cu odluciti "

Ja ipak mislim da je Asmir sigurno br.1
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 22 avg 2011, 13:26

cccc kakvi smradovi. ja fakat pocinjem misliti da nekim novinarima ko sto su ovi iz sana i sportcentra pa i avaza smeta begovic iz nekog razloga. mozda nisu naplatili od njega ulazak u reprezentaciju kao sto je sinan naplatio za ibricica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2011, 14:31

Avaz ima sportske novine koje treba napunit. Zato izmisljaju svaki put. Jadno. Treba im zabranit sav kontakt sa reprezentacijom.

PS: Asmir na twitteru: Great goal by Dzeko, he's on fire this season
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2011, 15:13

kad igraju stoke i city :D Pape dobar na ovoj konferenciji jer ispast ce glavni u smislu ja cu odluciti ko ce biti na golu,a logicno je da ce biti to asmir medjutim posto je bio onaj tekst u avazu ispalo bi da je ultimatum ovako takticki..dobar potez Papeta

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2011, 15:27

Kako li je onima koji su odmah napali Begovića zbog tog famoznog ultimatuma? :lol: K'o da je prvi put da Avaz u javnost plasira neke izjave i intervjue koji uopće nisu istiniti. :mrgreen:

Što se tiče dvomeča sa Bjelorusijom, mislim da tu ne bi trebalo biti nikakvih dvojbi. Asmir sasvim sigurno zaslužuje da nosi jedinicu, nebitno što je Hasagić sa dužim stažom u reprezentaciji. Beg je kvalitetniji golman, igra u mnogo jačoj ligi, a da ne govorim o njegovoj briljantnoj formi. Tja, pa svi znamo šta je Kanađanin (po ss.ba forumašima :mrgreen: ) radio protiv Chelsea, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2011, 15:39

Monolog je napisao/la:Kako li je onima koji su odmah napali Begovića zbog tog famoznog ultimatuma? :lol: K'o da je prvi put da Avaz u javnost plasira neke izjave i intervjue koji uopće nisu istiniti. :mrgreen:
Pa ti isti ga pljuju dvije godine. To jest zlatna kanta 2009 i onaj sa avatarom Ibisevica sto se malo sporije razvija psihicki i sto koristi brojeve kao slova. Ovaj prvi dan danas preferira Supica ja mislim. :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 avg 2011, 15:43

Meni se ne svidja sto se pravi ovakva situacija sa golmanima, gdje moras stanuti na stranu Hasagica ili Begovica.
Mediji serviraju price a navijaci jedva cekaju da nekoga popljuju. Sad ce svi samo cekati prvi kiks da bi dokazali da su oni u pravu. A pritisak nad njima dvojicom sve veci i veci i onda je velika prilika da ce biti i kikseva. Ohladimo malo, neka treneri odluce ko je u boljoj formi. Da ne stvaramo nezdravu konkurenciju.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 avg 2011, 15:58

Sosonima treba zabranit svaki kontakt s bilo kojim reprezentativcem. Bolje im je da prate nastupe matice Crne Gore.

AVAZ BANNED

Pape , skupi muda, i napravi potez karijere

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2011, 16:21

Cartman je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Kako li je onima koji su odmah napali Begovića zbog tog famoznog ultimatuma? :lol: K'o da je prvi put da Avaz u javnost plasira neke izjave i intervjue koji uopće nisu istiniti. :mrgreen:
Pa ti isti ga pljuju dvije godine. To jest zlatna kanta 2009 i onaj sa avatarom Ibisevica sto se malo sporije razvija psihicki i sto koristi brojeve kao slova. Ovaj prvi dan danas preferira Supica ja mislim. :lol:
@Curtman opet to mikrovalna u kvaru,zagorio sto se vidi iz avatara.
Ja ga yebem ko je bio zlatna kanta te tvoje devete.A isto tako znamo kome je Paja urucio zlatnu kopitu prosle godine
Begovica podrzavas samo zato sto si bolesni kontras ne zbog njegove kvalitete,inace si i Mudonju kritizirao zbog iste stvari.
Ne pocinji Curtman da ne bi ko' Supic sa javora na bukvi zavrsio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 avg 2011, 16:24

Najzad. Klasika. :D
Nekako mi je bilo premirno sa vama dvojicom. :D

@Aco

Svaka cast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2011, 16:26

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
@Curtman opet to mikrovalna u kvaru,zagorio sto se vidi iz avatara.
Ja ga yebem ko je bio zlatna kanta te tvoje devete.A isto tako znamo kome je Paja urucio zlatnu kopitu prosle godine
Begovica podrzavas samo zato sto si bolesni kontras ne zbog njegove kvalitete,inace si i Mudonju kritizirao zbog iste stvari.
Ne pocinji Curtman da ne bi ko' Supic sa javora na bukvi zavrsio
Medunjanin je odbio Sliskovica da bi igrao za U21 reprezentaciju Holandije. Begovic je odma prihvatio poziv repke. Kasnije je bilo svega i svacega. A naravno da ga podrzavam radi kvalitete, jer je duplo bolji od ostalih golmana. Cuj kontras, pa vise je raje ovdje za Begovica, nego protiv.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2011, 16:34

Principatus je napisao/la:Najzad. Klasika. :D
Nekako mi je bilo premirno sa vama dvojicom. :D

@Aco

Svaka cast.
Yebiga zagorenom sve karte iz rukava ponestale,pa ko biva da se popne na moje zile.
Neka Curtme na zilama,ne smeta. :mrgreen:
Sto se tice sosona iz Havaza sosoni ko sosoni neka im manitu pomogne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 22 avg 2011, 16:51

Evo šta kaže dingospo :

slika
Zadnja izmjena: Joint_Union, dana/u 22 avg 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Manager19
Kontakt:

Post Postao/la Manager19 » 22 avg 2011, 17:07

Asmir vise na Twiteru nego na golu reprezentacije BiH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2011, 17:14

Ubi ga tviter :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 22 avg 2011, 17:14

Da li znamo po imenu i prezimenu onog neandertalca "novinara" sto je napisao da je Asmir dao ultimatum za povratak u reprezentaciju?

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 22 avg 2011, 17:16

Dado je napisao/la:Da li znamo po imenu i prezimenu onog neandertalca "novinara" sto je napisao da je Asmir dao ultimatum za povratak u reprezentaciju?
http://www.****/sport/fudbal/2 ... html?print

Autor A. SOKOLOVIĆ

EDIT: Almir Sokolović
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 22 avg 2011, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Dinhooo, Sheyi i 27 gostiju.