FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la robovi88 » 24 mar 2011, 14:15

warden je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
warden je napisao/la:buraz vidim da nisi upucen ,al nema veze :D ,da si na jednom drugom forumu znao bi o cemu se radi al nije gRedaa a. 8-)
Pojasni ? U šta to trebam bit upućen ? U možda njegovu poziciju,stil igre ???
Sigruno da si ti upućen dok ga stavljaš na poziciju zadnjeg veznog sa Cambiassom :lol:
evo ti pa malo vidi šta dole piše Attacking Midfield, i nebi ti bilo na odmet pogledat ovako nekad utakmicu Santosa ;)
http://transfermarkt.de/en/paulo-henriq ... 67920.html
Ma znam ja koju poziciju on igra AMC :D ,al jaro i iniesta i lampard su po poziciji ovi igraci ,pa igraju MC ,pandev je CF/SS .,,ZADNJA TEKMA PROTIV Leccea igra ovako ..cambi ...mott...pandev ,ako si gledo i MOurinho ga je tako cesto koristio dok je bio u Interu ,to sto je on u istom rangu formacijski kao i cambi ne znaci da bi igro zadnjeg veznog il sl..ist slucaj je is a Gansom ...ako bi ovako stojalo ganso...motta ...cambi ,jel bi on igro zadnjeg veznog :?: ..o ne ;) ,sneider protiv Bayerna recimo vidio si gdje se moro lik vracati po loptu ,nema dobrog kreativca uz njega nazalost ...zato sam postavio ganso ...ovako ,,evo ti jedan clip sa Beneamte o Ganso gdje smo mi vec raspravljali moze li igrati il ne ovu poziciju i procitaj tekst ispod clipa http://www.beneamata.com/showthread.php?t=15&page=1181
:lol: Bože Sačuvaj, to samo kod vas ima, pa zamisli da Kaka ode na CM :lol:

Samo bi džaba upropastili čoeka' , sto kaze ovaj gore Interista di cuore on igr apoziciju Sneijdera, i on nebi imao prostora u igri Intera al hajj.. kome god da dođe dobit će jednog od najboljih mladih igrača na Svijetu 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 24 mar 2011, 15:09

warden je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:buraz vidim da nisi upucen ,al nema veze :D ,da si na jednom drugom forumu znao bi o cemu se radi al nije gRedaa a. 8-)
Pojasni ? U šta to trebam bit upućen ? U možda njegovu poziciju,stil igre ???
Sigruno da si ti upućen dok ga stavljaš na poziciju zadnjeg veznog sa Cambiassom :lol:
evo ti pa malo vidi šta dole piše Attacking Midfield, i nebi ti bilo na odmet pogledat ovako nekad utakmicu Santosa ;)
http://transfermarkt.de/en/paulo-henriq ... 67920.html
:lol: Bože Sačuvaj, to samo kod vas ima, pa zamisli da Kaka ode na CM :lol:

Samo bi džaba upropastili čoeka' , sto kaze ovaj gore Interista di cuore on igr apoziciju Sneijdera, i on nebi imao prostora u igri Intera al hajj.. kome god da dođe dobit će jednog od najboljih mladih igrača na Svijetu 8-)[/quote]
Haha ,ma kad vi nemate sredine pa ko god dode ima mjesta :lol: :lol: ,al bi valjo i vama i nama ,vise vama nego nama je potrebniji ,,al bit ce nesto od ovoga sigurno ,al si se uvjerio s clipa da je obostrani genije i da nema smetnje da igra i ovu poziciju :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 mar 2011, 16:52

Sad je Inter navodono zagrizao i za Llorentea. Sad dal će baš on doć neznam, no po svim ŠPEKulacijama (Sanchez), Inter traži nekog novog napadaća. Napadača koji će u kadru najvjerojatnije zamijeniti Milita. Inter se sa Militom sjeba pošto ga nisu prodali na vrijeme. Napravili su istu grešku koju je Bayern napravio sa Tonijem. Zbog toga što ga nisu prodali dok su mogli, a bili su stari igrači, kasnije će otići za jako malo para. No upotrijebiti rijeć sjebati nije tako crno bijelo u ovom slučaju. Jer ko bi oćekivao da će Milito imati ovakvu sezonu, da će ga Benitez uništiti. To je samo jedna od onih, lako je biti general poslije bitke, no kaj je tu je...

Sad kaj će biti sa pandevom neznam, jer nevjerujem da se kupuje napadač ovog kalibra da bi zamjenio pandeva..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 mar 2011, 21:07

Llorente 0 poena...

Montolivo je ozbiljna meta za ljeto,spominje se da je vec sve dogovoreno za 15 miliona...ne znam,u zadnje vrijeme sam ga dosta gledo i nije me bas odusevio,vidjet cemo sta ce bit.

Samuel se nada povratku prije kraja sezone : http://beneamata.com/showthread.php?p=100970#post100970
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 25 mar 2011, 01:46

Llorente bi po meni bio nikakva akvizicija.Zabija u Bilbau gdje se igra bazira na centaršutevima na njega.Iznadprosječan ali ne kvalitete za Intera.Evo pogledaj Forlana , dva puta zlatna kopačka Evrope( Villareal i Atl. Madrid ).U Manchesteru zabijao jednom u pet tekmi.Niz je takvih primjera gdje igrač hara u nekom prosječnom klubu,dođe u jači i napravi ništa.Mislim se Llorente ne bi baš snašao u Interu.A uostalom imamo Pazzinija koji će dostojno zamijeniti Milita u narednim sezonama.To već pokazuje.Također, ni Principe nije za odbaciti.32 su mu godine.Za klupe je odličan.Imali smo Cruza i Crespa na klupi sa po 35 koji su ulazili i redovno zabijali.Zašto isto ne bi činio i Milito.Tog Gansa nisam gledao.Ne bih da ga osporavam.Ali tih Brazilaca je vagon koji su obećavali i obećavaju a na kraju 1 od 100 napravi extra karijeru u Evropi.Ne treba se zalijetat i davati velike pare za njega.U Evropi ima dosta provjerenijih igrača na njegovoj poziciji koje možemo uzeti i za manje pare.Na kraju krajeva , prioritet nam je krilo a ne centralni ili ofanzivni vezni.Kad kupimo krilo,onda dovesti dobrog veznjaka i to ne ofanzivnog nego centralnog ili zadnjeg da igra u sredini sa Cambijem.Snijdera na AMC solidno dobro može mijenjati Pandev.Odbrana kompletna , golman broj 2 u svijetu :)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 mar 2011, 13:49

Chivu se povrijedio...nadam se da nije nista ozbiljno,jer je upitan Ranocchia,a Lucio i Samuel nece igrat.strasno bi bilo da pocnemo sa stoperskim parom Cordoba_Matrix :oops:

kakvu je glupost Lucio napravio sa onim zutim protiv Leccea,to je strasno :twisted:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 mar 2011, 14:04

Dobro je pa neće sutra igrati, vjerujem da će se obojica oporaviti do naredne subote, u suprotnom Cambi na stopera.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2011, 14:09

Mister No je napisao/la:Dobro je pa neće sutra igrati, vjerujem da će se obojica oporaviti do naredne subote, u suprotnom Cambi na stopera.
Kod Mourinha je igrao jednom, derby protiv Milana.. na toj poziciji, koliko se sjecam...tako da mu ni to nije strano :)

I Inter je u igri za meneza...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 mar 2011, 14:16

Cambiasso je u prvoj sezoni Mourinha igrao nekoliko utakmica na toj poziciji.No vjerujem da će i Chivu i Žabac biti spremni do Milana.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 mar 2011, 23:30

Interista di cuore je napisao/la:Chivu se povrijedio...nadam se da nije nista ozbiljno,jer je upitan Ranocchia,a Lucio i Samuel nece igrat.strasno bi bilo da pocnemo sa stoperskim parom Cordoba_Matrix :oops:

kakvu je glupost Lucio napravio sa onim zutim protiv Leccea,to je strasno :twisted:
A ti si govorio kako je dobro sto Lucio nece igrat :D :D ,eto ti sad ;)
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 mar 2011, 23:33

guilty as charged :mrgreen: :lol:

i dalje smatram da je bolja opcija da igraju Ranocchia i Chivu,nadam se da ce bit spremni do subote :oops:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 26 mar 2011, 09:30

cUERO@ I JA SE NADAM :D
INter je navodno zajedno sa Milanom zainteresiran za Guma -igraca Fluminesa ,igra poziciju sl...kao i sandro zadnji vezni ,s tim sto je izuzetan tehnicar i zna odigrati clasicnog cm : :twisted:
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 26 mar 2011, 20:36

Inter kreće po Montoliva

Inter je, javljaju talijanski mediji, krenuo u pregovore koje bi željeli okončati dolaskom Riccarda Montoliva (26) na San Siro. Za Fiorentininog kapetana i veznjaka momčadi spremni su ponuditi 15 milijuna eura...

Već dulje vrijeme aktualni prvaci Serije A prate Montoliva, a njegova izvedba protiv slovenske nogometne reprezenatacije (Italija slavila 1-0) dodatno ih je uvjerila u ispravnost posla.

Montolivo je za Fiorentinu ugovorno vezan i za sljedeću sezonu. Ponuđeno produljenje suradnje odgodio je potpisati obrazloživši to željom da vidi kakve će biti klupske ambicije.

Osim Intera, za Montoliva su u Italiji zainteresirani Juventus, Milan i Napoli, a iz inozemstva se javljaju iz Bayerna.
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 27 mar 2011, 13:50

Lucio produzio ugovor :D nece Interista biti zadovoljan 8-)
IO SONO INTERISTA

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 15:04

Dva pitanjca za vas

1.Ko je po vama bio bolji dok su igrali skupa Ibra ili Adriano ??

2.Koliko je golova davao po sezoni Ibrahimovic dok je igrao u Interu (SAMO SERIE A) ?? ako neko zna, treba mi ...

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 mar 2011, 15:09

1. Adriano je potonuo kad je Ibra dosao, tako da...

2. 15 u prvoj, 17 u drugoj, 25 u trecoj
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 15:55

Puma je napisao/la:1. Adriano je potonuo kad je Ibra dosao, tako da...

2. 15 u prvoj, 17 u drugoj, 25 u trecoj
Hvala ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 mar 2011, 21:48

izgleda da ste dogovorili s Gansom(35m), Leonardo presudio, za sad nikakva jaca potvrda al eto suska se :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 mar 2011, 21:49

JuveSissoko je napisao/la:izgleda da ste dogovorili s Gansom(35m), Leonardo presudio, za sad nikakva jaca potvrda al eto suska se :mrgreen:
to bi bilo odlicno, osim Sneijdera nemamo nijednog kreativca
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 23:17

@Interista di cuore

de vidi šta je amell napiso na temi " Lige petice "
kako ustvari vi svi mozete znati koliko ja mrzim svakog navijaca milana cak i na ovom forumu,neznate to a pricate i pametujete,kada bih znali koliko mrzim sve navijace milana onda bi vjerovatno po toj vasoj logici odmah proglasili milanski derbi za najveci derbi u vasioni jer ja toliko mrzim milaneze da bi ih potamanio sve
:lol: :lol: sad smo 1 za 1

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.