Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
I dalje prica o chokeu, next genu, kako nije sazrio, bla bla, kad se pomirite da ne moze bolje nikako od najboljeg tenisera ikada bit ce vam lakse.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bravo kolega. Uvijek je problem u njima, a nije to sto je preko puta mreze najveci ikad.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- JohnCleese
- Kontakt:
Mora jos mnogo raditi, trajati makar do 40te i moliti Boga da se Roger sto duze ne oprosti.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hehe. Imas ga pravo DžoneJohnCleese je napisao/la: ↑11 sep 2021, 09:52Mora jos mnogo raditi, trajati makar do 40te i moliti Boga da se Roger sto duze ne oprosti.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Malo je to, makar do 45e godine i da uzme 47 GS-ova. A kad obori sve moguce rekorde, posto je blizu toga, da predje na obaranje rekorda iz drugih sportova. Npr sezonu bez poraza, kao sto je uradio Arsenal 2004. godine.JohnCleese je napisao/la: ↑11 sep 2021, 09:52Mora jos mnogo raditi, trajati makar do 40te i moliti Boga da se Roger sto duze ne oprosti.
- JohnCleese
- Kontakt:
RF koji u mnogim bitnim krugovima vazi za GOAT-a ima punih 40 godina.
Ne znam sto vas je strah pretpostavke da Nole ne moze do 40 te kad je sa svojih 34 jos uvijek na vrhuncu.
Ne znam sto vas je strah pretpostavke da Nole ne moze do 40 te kad je sa svojih 34 jos uvijek na vrhuncu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zaista nema potrebe da se omalovažava Zverev. Dao je svoj maksimum protiv najvećeg svih vremena. Lupali su jako i dugo i zaista je dobar meč bio. Finale očekujem jednako kvalitetno.
GS, best of five ....... "uvijek uvijek ista priča"
Gluposti pricati o ikakvom chokeu kad je Zverev igra strasan mec,lupao je kao nikad,ali sa dfuge strane mreze nije bilo ko vec vjerovatno najbolji teniser svih vremena i vi onda kazete chokirao Zvere,ne budite smijesni.
Zverev je po meni imao najtezi zrijeb do 1/2 pa onda Novak,Medo je imao daleko najlaksi,al ocekujem jednako kavlitetno finale kao sinocnji 1/2 okrsaj ove dvojice.
Zverev je po meni imao najtezi zrijeb do 1/2 pa onda Novak,Medo je imao daleko najlaksi,al ocekujem jednako kavlitetno finale kao sinocnji 1/2 okrsaj ove dvojice.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
raduje me noletova izjava po zavrsetku meca, kaze sve je spalo na ovaj jedan mec i 4.titula u americi i kalendarski slam i ide all in u tom mecu uz osmijeh na licu.. ne znam zasto je ovaj covjek omrazen kad mimo terena ima super ponasanje pred kamerama
Stari Zverev bi četvrti set izgubio 6-0. Igra protiv najboljeg ikad, jednostavno je Novak previše iskusan u situacijama kad se lomi sve i tačno zna šta treba raditi i koju taktiku odabrati... kad stisnuti a kad birati sporije rješenje i čekati Zvereva da prvi puca.
I svaki put se samo čovjek može više oduševiti njegovom fizičkom stanju u 35. godini života. Od početka meča se rokače, nenormalan intenzitet a Novak ni u jednom trenutku nije izgledao umorniji od Zvereva... strašno nešto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I još nešto, ja još ne mogu da procesuiram da čovjek ima priliku uzeti kalendarski slem u ovakvoj generaciji. Laver na aparatima jutros čitav meč 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne umanjujem ogromno dostignuće koje će novak postići ali se mora nešto dodat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nego Novak ako osvoji US open onda je obezbjedio i YNo1 jer ce razlika biti skoro 4k poena,a ako Medo dobije bice 2k poena,samim tim onda ta trka ne bi bila gotova.
Znaci covjek ima priliku bukvalno 3 mjeseca prija kraja sezone obezbjediti YNo1
nenadjebiv igrac
Znaci covjek ima priliku bukvalno 3 mjeseca prija kraja sezone obezbjediti YNo1

E haj nek se neko usudi da kaze da nije goat ako uzme jos i kalendarski GS, pored svih zivih rekorda. Pod uslovom da dodje do cvaje i barem se poravna sa ovima.
ja poslije wimbledon finala prije dvije godine više o fizici ne razmišljam, očito je nauka o ishrani, fizio tretmanima i šarenim pilulama za lilule došla do takvoga nivoa da jedan nole i jedan krištijano mogu pod ruku sa dvadesetpetogodišnjacima
apropo sutra, ja mislim da bi moglo biti svašta i po prvi puta mislim da taj GS mit o best of five i big three neće piti vode i da je novaku ovo toliko bitno da je sebi natovario sepet kamenja na grbaču ….
vidjećemo, sreća pa je meč u ljudsko vrijeme….
Slaba generacija. Kakvu je konkurenciju imao Sampras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.