Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ja ne znam za vas ali meni nije dovoljno 4 boda iz ove dvije sljedece tekme. Posto smo kiksali protiv Kipra jedina kompezacija za ovo je 6 bodova. Sto znaci pobijeda protiv Belgije i Velsa bi nas skroz ubacila u ritam i cak borbu za prvo mjesto. Na zalost ova tri izgubljena boda protiv Kipra se moraju nadoknadioti protiv Belgije, Velsa i Israela stim da ne kiksamo ostale tekme.
Vec sam rekao ako ce Pape ostajati na klupi trebamu dati ultimatum, 6 bodova ili letis.
Vec sam rekao ako ce Pape ostajati na klupi trebamu dati ultimatum, 6 bodova ili letis.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Na pitanje upuceno Safetu kako komentariše izjavu Senada Lulića da se selektor treba zapitati da li je ovaj sistem dobar, selektor je odgovorio "Neka Senad Lulić analizira svoju igru u svim utakmicama pa onda priča o mojima" - Rekao je Susic za **** . ba
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pa nije Lulic spomenuo TincekaIlPrincipe je napisao/la:Na pitanje upuceno Safetu kako komentariše izjavu Senada Lulića da se selektor treba zapitati da li je ovaj sistem dobar, selektor je odgovorio "Neka Senad Lulić analizira svoju igru u svim utakmicama pa onda priča o mojima" - Rekao je Susic za **** . ba

Uopće više nije važno koliko ćemo bodova uzeti ili neuzeti u naredne 2 utakmica.Suština je ako Safet ostane ,da će se nastaviti priče vezane za guranje "bratovih",igrača,loše taktike i skauting protivnika,pljuvanje po igračime,debilne i neodmjerene izjave u javnost.Jednostavno,sve je otišlo predaleko pa kada bi bile sve pobjede do kraja ,ostavljaju gorak ukus kod nas navijača,a kako tek pojedinim igračima.Pogubili su se konci koji spajaju repku,nema jedinstva i homogenosti između selektora,igrača i navijača,jednostavno vrijeme je za prmjene.I naravno tu treba doći neko relativno jako ime...Barbarez još nije za toga,Vaha neće jer ne želi,Bajević najbolja opcija ,možda Hadžibegić...
Dovoljna su četiri boda, ako pobijediš Vels kao direktnog konkurenta za drugo mjesto.Adma je napisao/la:Ja ne znam za vas ali meni nije dovoljno 4 boda iz ove dvije sljedece tekme. Posto smo kiksali protiv Kipra jedina kompezacija za ovo je 6 bodova. Sto znaci pobijeda protiv Belgije i Velsa bi nas skroz ubacila u ritam i cak borbu za prvo mjesto. Na zalost ova tri izgubljena boda protiv Kipra se moraju nadoknadioti protiv Belgije, Velsa i Israela stim da ne kiksamo ostale tekme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vels nam nije direktni konkurent za drugo mjesto nego je to Izrael.
Ustvari sa Safetom nam je konkurent i Andora za peto a bez njega nemamo ozbiljnog konkurenta osim Belgije.
Ustvari sa Safetom nam je konkurent i Andora za peto a bez njega nemamo ozbiljnog konkurenta osim Belgije.
nadajte se..... 

Neka Spahic gura svog pajdu Barabareza na mjesto selektora. Las Vegaskog kockara bez ijedne minute trenerskog posla. Masala ala cemo se usreciti.
Safetu porucujem od srca , da u petak sam odstupi sa selektorske pozicije.
A onda cu sa uzitkom da citam komentare, kada zasjedne trenerska velicina u vidu Sergeja.
Onda moze da pocne pajdaska cirkusijada.
A onda cu sa uzitkom da citam komentare, kada zasjedne trenerska velicina u vidu Sergeja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da ce Barbarez biti selektor. Ima dosta boljih rjesenja od njega.
Je li te stid? Tako pricat o jednom Sergeju. Iako si uvijek podrzavao Safeta mislio sam da si ozbiljan lik i patriota, ali ovo je jadno. Neka te je stid.emir79 je napisao/la:Neka Spahic gura svog pajdu Barabareza na mjesto selektora. Las Vegaskog kockara bez ijedne minute trenerskog posla. Masala ala cemo se usreciti.

Nisam ni ja za Barbareza, ali nazivat ga nekim kockarom i vrijedjat ga je blamaza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koliko god to bolno izgledalo covjek je u pravu, evo kazem i ja i nije me stid. Cime je to Barbarez, s trenerskog aspekta gledano, dorastao da vodi nasu reprezentaciju? Pa imamo svjez primjer Susica koji je dosao kao igračka legenda a sad bi mu svi mi, ili velika vecina, rado gledali u ledja...
P.S. Jbg, Cartman, editovao si se u medjuvremenu...
P.S. Jbg, Cartman, editovao si se u medjuvremenu...

Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 17 sep 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Nije problem to. I ja mislim da ne treba bit selektor, ali cemu vrijedjanje Sergeja. Ovo "Las Vegaskog kockara". Kao da je neki klosar, a ne jedan od najvecih nasih igraca svih vremena. Licno bi volio da bude asistent, a siguran sam da bi bio bolji trener od Safeta, pa makar bez iskustva.lolcina je napisao/la:Koliko god to bolno izgledalo covjek je u pravu, evo kazem i ja i nije me stid. Cime je to Barbarez, s trenerskog aspekta gledano, dorastao da vodi nasu reprezentaciju? Pa imamo svjez primjer Susica koji je dosao kao igračka legenda a sad bi mu svi mi, ili velika vecina, rado gledali u ledja...
Evo i ti editovao.

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 sep 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nemoj zaboravit veceras gledat kapitena u 21:05,vidjet ces momcine.emir79 je napisao/la:Neka Spahic gura svog pajdu Barabareza na mjesto selektora. Las Vegaskog kockara bez ijedne minute trenerskog posla. Masala ala cemo se usreciti.
Ja sve ostavljam i Pjanica i Dzeku,gledam velikog Spahu.
Gazija nas.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 sep 2014, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Spahićeva misija je bila da dovede Barbareza na mjesto selektora, ali malo se preračunao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Goalgetter je napisao/la:Sumnjam da ce Barbarez biti selektor. Ima dosta boljih rjesenja od njega.
Bez veze se nervitare, pa ako ovi u savezu imalo mozga imaju nece postaviti njega.Virtu4l je napisao/la:Spahićeva misija je bila da dovede Barbareza na mjesto selektora, ali malo se preračunao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne nerviram se, nemam ništa protiv Sergeja Barbareza, najvećeg kapitena kojeg smo ikada imali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"Na današnjem internom sastanku donesena je odluka da se zahvalimo Safetu Sušiću a na njegovo mjesto će vjerovatno doći Sergej Barbarez.", izjavio je za xxxxxxx izvor blizak Nogometnom savezu BiH.
nije Barbarez za ovoga odma da vodi A tim bez iskustva

Ne panicite,bitno je da kriminalac ode.
Ako vam je bas kriza popijte nesto za smirenje.
I pozurite po isplatu,ne dajte avionu da poleti u petak bez para,hoce oni za.ebat.
Ako vam je bas kriza popijte nesto za smirenje.
I pozurite po isplatu,ne dajte avionu da poleti u petak bez para,hoce oni za.ebat.
Pa i Slaven Bilić je bez iskustva trenerskog vodio Hrvatsku repku, a znamo šta je napravio.. Ono što znam je ako dođe Barbarez da će se atmosfera u svlačionici poboljšati za 1000% ..zgembo89 je napisao/la:"Na današnjem internom sastanku donesena je odluka da se zahvalimo Safetu Sušiću a na njegovo mjesto će vjerovatno doći Sergej Barbarez.", izjavio je za xxxxxxx izvor blizak Nogometnom savezu BiH.![]()
nije Barbarez za ovoga odma da vodi A tim bez iskustva
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Goalgetter
- Kontakt:
On je prvo vodio mladu reprezentaciju Hrvatske koliko znam.Željooooo je napisao/la: Pa i Slaven Bilić je bez iskustva trenerskog vodio Hrvatsku repku, a znamo šta je napravio.. Ono što znam je ako dođe Barbarez da će se atmosfera u svlačionici poboljšati za 1000% ..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.