Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zna Carlo itekako igrati ofanzivan fudbal....samo je pitanje hoce li mu dati punu slobodu i odriješene ruke oko dovođenja i nogiranja igrackog kadra...ili ce Pero odozgo sve to voditi.
Inace, mislim da Realu treba hispanjolizacija kluba...ne mora to biti baš Brko, ali neki insajder, njihov covjek , pa i anonimus neki (nešto ala Pep u Barci svojevremeno), da remontuje neke stvari iznutra, da gura španske igrace, svoju kanteru.
Yebeno je što publika ne dopušta opciju "halalimo 2-3 sezone da bi napravili klub po svom čeifu"...to nije Borusija i to tamo ne šljaka tako.
Inace, mislim da Realu treba hispanjolizacija kluba...ne mora to biti baš Brko, ali neki insajder, njihov covjek , pa i anonimus neki (nešto ala Pep u Barci svojevremeno), da remontuje neke stvari iznutra, da gura španske igrace, svoju kanteru.
Yebeno je što publika ne dopušta opciju "halalimo 2-3 sezone da bi napravili klub po svom čeifu"...to nije Borusija i to tamo ne šljaka tako.
+1legenda reala je napisao/la:Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornostiM4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija.![]()
Nece Real jos dugo zaigrati napadacki fudbal kao pod Del Bosqueom.
Wengera bi licno najvise volio vidjeti na klupi reala

Po meni, veći problem ove zadnje sezone je bio u igračima koji su nekim čudom masovno počeli da padaju u formi. Najbolji primjer su Benzema i Pipita, koji nisu ni sjenka igrača iz prošle sezone, a onda za njima i Di Marija i Ezil koji su od velemajstora postali otpad koji ne zna da kontroliše u kojem smjeru će lopta ići kada je pošalju prema igraču. Murinjo nije mogao da doživi zasićenje, jer nije imao razloga za to, ali se jednostavno vidi da čovjek jedva čeka da ode. Sjetite se samo njegovih proslavljanja golova prošle sezone, načina njegovih gestikulacija prilikom davanja uputa igračima tokom meča, njegovih press konferencija... ove sezone toga nema, i vidi se da mu je dosta i Madrida, madridskog fudbala i njihove želje za lijepom igrom.
Što se mene tiče, nekako sam neutralan kada je upitanju. mijenjanje trenera, jer sam više zagrijan za mijenjanje igračkog kadra i osvježavanje prvog tima, koji se malo promijenio u odnosu na prošlogodišnji.
Što se mene tiče, nekako sam neutralan kada je upitanju. mijenjanje trenera, jer sam više zagrijan za mijenjanje igračkog kadra i osvježavanje prvog tima, koji se malo promijenio u odnosu na prošlogodišnji.
naprijed rejal
Nije svejedno imati genija na klupi ili nekog iz palete šarlatana koji se izmijenjaše u zadnjih 10 godina u Madridu.
Već sam spominjao,imati Ikera i Cristiana u ekipi sa npr.Pelegrinijem na klupi je dokazana katastrofa u poredjenju sa Lopezom i Mesutom u igri a Mourinhom na klupi.
Ako Jose mora otići ili želi otići želim mu sve najbolje i želim da se (kao što Lennon reče) nekad u budućnosti putevi Madrida i Josea opet ukrste.
Heinkes,Carlo ili Rafa kao nasljednici ostali za mene nisu ozbiljan izbor.
Već sam spominjao,imati Ikera i Cristiana u ekipi sa npr.Pelegrinijem na klupi je dokazana katastrofa u poredjenju sa Lopezom i Mesutom u igri a Mourinhom na klupi.
Ako Jose mora otići ili želi otići želim mu sve najbolje i želim da se (kao što Lennon reče) nekad u budućnosti putevi Madrida i Josea opet ukrste.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ma i rafa je buranijamadridist je napisao/la:Nije svejedno imati genija na klupi ili nekog iz palete šarlatana koji se izmijenjaše u zadnjih 10 godina u Madridu.

ja mislim da ce anceloti preuzet klupu reala
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Legendo pametan si ti čovjek, zato shvati da ti Wenger nije za one najveće klubove.legenda reala je napisao/la: Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornosti
Naravno da se boji odgovornosti, pa on se sa zvijezdama u Realu nikako ne bi snašao. On je majstor da slaže ekipu, forsira talente i to mu niko ne može osporit. A u Realu su bitni trofeji, najveći uspjesi, kad toga nema leti se i to je to. Neće okruženje u Realu trpit građenje ekipe godinama, trener mora brzo (koliko-toliko) doći do uspjeha...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ancelloti takticar? Del Bosqe i napadacki fudbal dok je vodio Real?M4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija.![]()

Sta nije jasno ?Ozren je napisao/la:Ancelloti takticar? Del Bosqe i napadacki fudbal dok je vodio Real?M4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija.![]()
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jasno mi je jedino da nemas blage veze o fudbalu!M4kaveli je napisao/la:Sta nije jasno ?Ozren je napisao/la:Ancelloti takticar? Del Bosqe i napadacki fudbal dok je vodio Real?M4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija.![]()
Del Bosqe je dobio nogu iz Reala zato sto je igrao na rezultat, obicno bi pobjedjivali sa po 1-0, 2-1....navijacima se nije svidio nacin na koji je Real tad igrao i bez obzira sto je ostavrio niz zapazenih rezultata dali su mu nogu!
Ancelotti i taktika nidje veze, Carlo igra napadacki fudbal, zato ga je Abramovic doveo u Chelsea, u prvoj sezoni osvojio duplu krunu, i Chelsea u toj sezoni zabio 104 gola, rekord EPL.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znam moj akademičeeffe_sa je napisao/la:Legendo pametan si ti čovjek, zato shvati da ti Wenger nije za one najveće klubove.legenda reala je napisao/la: Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornosti
Naravno da se boji odgovornosti, pa on se sa zvijezdama u Realu nikako ne bi snašao. On je majstor da slaže ekipu, forsira talente i to mu niko ne može osporit. A u Realu su bitni trofeji, najveći uspjesi, kad toga nema leti se i to je to. Neće okruženje u Realu trpit građenje ekipe godinama, trener mora brzo (koliko-toliko) doći do uspjeha...

Znam da je teško biti trener Reala, ali baš bih volio Arsena, možda bi uspio ko zna, ne možemo znati dok ne proba

E pa Real se onda neće šale vratiti ponovo na tron, zbog takvih stvari, uvijek neko nije zadovoljan nečim i treneri se mjenjaju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- anonymousHD
- Kontakt:

koliko je istina ovo ne bi znao ali nadam se dolasku Juppa

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anonymousHD
- Kontakt:
Nema ništa od Juppa, to su gluposti. Čovek je izjavio da se ne vraća.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Beniteza je "pojeo" moderni fudbal. Barem to meni tako izgleda. Naravno, nije sad zagorio k'o Dalglish, ali kao da nedostaje nešto. Pa i sa onakvom ekipom Chelseaja to ne ide kako bi trebalo. Vjerujem da u ovom trenutku on ne bi trebao biti rješenje kluba s Realovim ambicijama. Nije to onaj Rafa iz Valencije ili Rafa iz prve dvije sezone u Liverpoolu.
Carlo je odličan izbor. Veliki igrač, veliki trener i neko sa autoritetom. Sigurno da može razbuditi uspavanu ekipu Reala. Mada, ja sam i dalje mišljenja da bi Wenger legao k'o kec na desetku.
Carlo je odličan izbor. Veliki igrač, veliki trener i neko sa autoritetom. Sigurno da može razbuditi uspavanu ekipu Reala. Mada, ja sam i dalje mišljenja da bi Wenger legao k'o kec na desetku.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A uz to je stari mrzitelj culesa
.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Carlo će 100% biti nasljednjik Mourinha. Florentino ga želi u klubu. Ja sam za njega, volim njegovu igru, viziju. Pogotovo mi se sviđa što u svakoj ekipi ima dobru odbranu, a to bi dobro došlo Madridu.
Imao je i Jozo.anonymousHD je napisao/la:Ma Carlo će 100% biti nasljednjik Mourinha. Florentino ga želi u klubu. Ja sam za njega, volim njegovu igru, viziju. Pogotovo mi se sviđa što u svakoj ekipi ima dobru odbranu, a to bi dobro došlo Madridu.

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.