Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bluemania
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bluemania » 03 maj 2013, 21:28

Zna Carlo itekako igrati ofanzivan fudbal....samo je pitanje hoce li mu dati punu slobodu i odriješene ruke oko dovođenja i nogiranja igrackog kadra...ili ce Pero odozgo sve to voditi.

Inace, mislim da Realu treba hispanjolizacija kluba...ne mora to biti baš Brko, ali neki insajder, njihov covjek , pa i anonimus neki (nešto ala Pep u Barci svojevremeno), da remontuje neke stvari iznutra, da gura španske igrace, svoju kanteru.
Yebeno je što publika ne dopušta opciju "halalimo 2-3 sezone da bi napravili klub po svom čeifu"...to nije Borusija i to tamo ne šljaka tako.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 03 maj 2013, 21:34

legenda reala je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija. :mrgreen:
Nece Real jos dugo zaigrati napadacki fudbal kao pod Del Bosqueom.
Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornosti :x
+1
Wengera bi licno najvise volio vidjeti na klupi reala ;)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 maj 2013, 21:59

Po meni, veći problem ove zadnje sezone je bio u igračima koji su nekim čudom masovno počeli da padaju u formi. Najbolji primjer su Benzema i Pipita, koji nisu ni sjenka igrača iz prošle sezone, a onda za njima i Di Marija i Ezil koji su od velemajstora postali otpad koji ne zna da kontroliše u kojem smjeru će lopta ići kada je pošalju prema igraču. Murinjo nije mogao da doživi zasićenje, jer nije imao razloga za to, ali se jednostavno vidi da čovjek jedva čeka da ode. Sjetite se samo njegovih proslavljanja golova prošle sezone, načina njegovih gestikulacija prilikom davanja uputa igračima tokom meča, njegovih press konferencija... ove sezone toga nema, i vidi se da mu je dosta i Madrida, madridskog fudbala i njihove želje za lijepom igrom.

Što se mene tiče, nekako sam neutralan kada je upitanju. mijenjanje trenera, jer sam više zagrijan za mijenjanje igračkog kadra i osvježavanje prvog tima, koji se malo promijenio u odnosu na prošlogodišnji.
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 maj 2013, 22:04

Nije svejedno imati genija na klupi ili nekog iz palete šarlatana koji se izmijenjaše u zadnjih 10 godina u Madridu.
Već sam spominjao,imati Ikera i Cristiana u ekipi sa npr.Pelegrinijem na klupi je dokazana katastrofa u poredjenju sa Lopezom i Mesutom u igri a Mourinhom na klupi.
Ako Jose mora otići ili želi otići želim mu sve najbolje i želim da se (kao što Lennon reče) nekad u budućnosti putevi Madrida i Josea opet ukrste.
Heinkes,Carlo ili Rafa kao nasljednici ostali za mene nisu ozbiljan izbor.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 maj 2013, 22:09

madridist je napisao/la:Nije svejedno imati genija na klupi ili nekog iz palete šarlatana koji se izmijenjaše u zadnjih 10 godina u Madridu.
Već sam spominjao,imati Ikera i Cristiana u ekipi sa npr.Pelegrinijem na klupi je dokazana katastrofa u poredjenju sa Lopezom i Mesutom u igri a Mourinhom na klupi.
Ako Jose mora otići ili želi otići želim mu sve najbolje i želim da se (kao što Lennon reče) nekad u budućnosti putevi Madrida i Josea opet ukrste.
Heinkes,Carlo ili Rafa kao nasljednici ostali za mene nisu ozbiljan izbor.
ma i rafa je buranija :mrgreen: ,nikad mi nije bio neki strateg ,ova dvojica su dobri strucnjaci,nije rafa u rangu sa njima
ja mislim da ce anceloti preuzet klupu reala
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 maj 2013, 22:42

legenda reala je napisao/la: Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornosti :x
Legendo pametan si ti čovjek, zato shvati da ti Wenger nije za one najveće klubove.
Naravno da se boji odgovornosti, pa on se sa zvijezdama u Realu nikako ne bi snašao. On je majstor da slaže ekipu, forsira talente i to mu niko ne može osporit. A u Realu su bitni trofeji, najveći uspjesi, kad toga nema leti se i to je to. Neće okruženje u Realu trpit građenje ekipe godinama, trener mora brzo (koliko-toliko) doći do uspjeha... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 03 maj 2013, 22:48

M4kaveli je napisao/la:@legendo eto ti jos jedan takticar dolazi u vidu Ancellotija. :mrgreen:
Ancelloti takticar? Del Bosqe i napadacki fudbal dok je vodio Real? :?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 maj 2013, 22:50

Ozren je napisao/la:
Sta nije jasno ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 03 maj 2013, 22:55

M4kaveli je napisao/la:
Ozren je napisao/la:
Sta nije jasno ?
Jasno mi je jedino da nemas blage veze o fudbalu!
Del Bosqe je dobio nogu iz Reala zato sto je igrao na rezultat, obicno bi pobjedjivali sa po 1-0, 2-1....navijacima se nije svidio nacin na koji je Real tad igrao i bez obzira sto je ostavrio niz zapazenih rezultata dali su mu nogu!
Ancelotti i taktika nidje veze, Carlo igra napadacki fudbal, zato ga je Abramovic doveo u Chelsea, u prvoj sezoni osvojio duplu krunu, i Chelsea u toj sezoni zabio 104 gola, rekord EPL.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 maj 2013, 23:16

Gorki je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:slika

Gorki jesil gledo?

Znaci sutra u 20:00 protiv Valladolida.

Ovaj kaže da je u 4h ?

slika

da ne dobijemo ban (opet),lijep pozdrav 8-)
Moguce da je u 4 jer ima bas eksplicitnih scena nasilja. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2013, 00:54

effe_sa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Koliko god posenilio moj favorit za klupu Reala je u uvijek bio Arsen, ali on se izgleda boji odgovornosti :x
Legendo pametan si ti čovjek, zato shvati da ti Wenger nije za one najveće klubove.
Naravno da se boji odgovornosti, pa on se sa zvijezdama u Realu nikako ne bi snašao. On je majstor da slaže ekipu, forsira talente i to mu niko ne može osporit. A u Realu su bitni trofeji, najveći uspjesi, kad toga nema leti se i to je to. Neće okruženje u Realu trpit građenje ekipe godinama, trener mora brzo (koliko-toliko) doći do uspjeha... ;)
Ma znam moj akademiče :P , pričali smo već jednom ja i ti na ovu temu ;)
Znam da je teško biti trener Reala, ali baš bih volio Arsena, možda bi uspio ko zna, ne možemo znati dok ne proba ;)

E pa Real se onda neće šale vratiti ponovo na tron, zbog takvih stvari, uvijek neko nije zadovoljan nečim i treneri se mjenjaju :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2013, 02:47

slika

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 maj 2013, 09:21

neka hvala.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 maj 2013, 09:26

slika

koliko je istina ovo ne bi znao ali nadam se dolasku Juppa :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 maj 2013, 11:28

Očekivani sastavi za večerašnji meč ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2013, 13:56

Nema ništa od Juppa, to su gluposti. Čovek je izjavio da se ne vraća.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 maj 2013, 13:59

Beniteza je "pojeo" moderni fudbal. Barem to meni tako izgleda. Naravno, nije sad zagorio k'o Dalglish, ali kao da nedostaje nešto. Pa i sa onakvom ekipom Chelseaja to ne ide kako bi trebalo. Vjerujem da u ovom trenutku on ne bi trebao biti rješenje kluba s Realovim ambicijama. Nije to onaj Rafa iz Valencije ili Rafa iz prve dvije sezone u Liverpoolu.

Carlo je odličan izbor. Veliki igrač, veliki trener i neko sa autoritetom. Sigurno da može razbuditi uspavanu ekipu Reala. Mada, ja sam i dalje mišljenja da bi Wenger legao k'o kec na desetku. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 maj 2013, 14:02

A uz to je stari mrzitelj culesa :lol: .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2013, 14:06

Ma Carlo će 100% biti nasljednjik Mourinha. Florentino ga želi u klubu. Ja sam za njega, volim njegovu igru, viziju. Pogotovo mi se sviđa što u svakoj ekipi ima dobru odbranu, a to bi dobro došlo Madridu.

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 04 maj 2013, 14:09

anonymousHD je napisao/la:Ma Carlo će 100% biti nasljednjik Mourinha. Florentino ga želi u klubu. Ja sam za njega, volim njegovu igru, viziju. Pogotovo mi se sviđa što u svakoj ekipi ima dobru odbranu, a to bi dobro došlo Madridu.
Imao je i Jozo. :D
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.