To su bolesnici druge vrste i kao takvi isti kao i Susic.Sabinho je napisao/la:@dubrovnik ti tako razmisljas ali ima njih dosta koji razmisljaju na nacin koji je opisao bordobijeli.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Prijatelju moj,oni sto nama spocitavaju da se mi ne radujemo boljitku reprezentacije nego nam je samo cilj odlazak Susica,upravo je obrnuto,vecini njih je bitan samo ostanak Sušića(najvise sto imaju neki meni nerazuman klupski čokdubrovnik je napisao/la:@ Rusilac
Kad ova vijest bude sluzbena i provjerena tada ce mi svanuti najsretniji dan. Ne krijem da sam ovog konja zamrzio a kad je dosao bio mi je tako drag. Prevario sam se vjerujuci u onaj glupi nevini pogled. Neki pisu da bi mi napadali i novog izbornika. Ja cu osobno napadati svakog tko bude neprijatelj ove repke kakav je i Susic bio.Za to navijaci i sluze
Ali daj boze da se prvo ove budale rijesimo. Daaaaaj boze

Sto se mene licno tice dokaz da meni nije cilj odlazak Susica zato sto je bio igrac Sarajeva je to sto nemam nista protiv da njegov nasljednik bude Hadzibegic,takodje igrac Sarajeva kao i neki drugi kandidati sto sam naveo na drugoj temi.
Dakle,prica im ne pije vode ,prije ce biti da su oni vjerna vojska Papetova iz navedenih razloga a rezultat i dobrobit reprezentacije su im manje bitni od Papeta,sto je opet dosta zalosno.
Oni na spomen Barbarezovog imena dobiju osip

Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 sep 2014, 16:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaci safet je potkupljiv, roj menadzera na okupljanju na pripremama reprezentacije, isto kao kod Cire koji je primao odlike za ovaj gest, doduse od strane potkupljenih novinarcica. Dalje, safet je nedokazani patriota, kao i Asmir Begovic, ta ce oni mirni sutljivi,ne profesionalni i rade svoj poso onako kako najbolje ne umiju, ali ne, nama treba jedan Husref Musemic na klupi sa srcanim udarom.Rusilac je napisao/la:Ako stvarno izaberu Barbareza(iskreno ja ne vjerujem)bice dosta hitnih intervencija u odredjenim krugovima u Sarajevu![]()
Naravno,idealnije rijesenje ne postoji,nepotkupljiv,dokazani patriota,prijateljski odnos sa igracima,ima podrsku 90% javnosti.
No hajde da vidimo.
Prijateljski odnos sa igracima

Zakljucak, dovesti Barbareza koji ce dici ovu raspalu rep. bez ijednog standardnog igraca u svojim timovima ( Salihovic, Lulic, Dzeko, Hajrovic, Medunjanin tek poceo, Besic itd. ) na neki nebeski nivo i prosetati se ostatkom kvalifikacija, pa onda lagano u ctevrtfinale na evropskom.
sajo ce zavrsiti u nekom nizerazrednom timu i svi sretni. bajkicu cika Ahmo, bajkicu
Nazalost i ja sam stekao taj dojam. Ali ovo su vec klupske price i ja ne zelim ulazit u to. Navijam za vecinu BIH klubova kad igraju u Evropi. Sarajevo i Zeljo su jedni od tih za koje vatreno navijam. Repka je ipak iznad toga. I tebi vidim. Postovanje za to.Rusilac je napisao/la:Prijatelju moj,oni sto nama spocitavajudubrovnik je napisao/la:@ Rusilac
Kad ova vijest bude sluzbena i provjerena tada ce mi svanuti najsretniji dan. Ne krijem da sam ovog konja zamrzio a kad je dosao bio mi je tako drag. Prevario sam se vjerujuci u onaj glupi nevini pogled. Neki pisu da bi mi napadali i novog izbornika. Ja cu osobno napadati svakog tko bude neprijatelj ove repke kakav je i Susic bio.Za to navijaci i sluze
Ali daj boze da se prvo ove budale rijesimo. Daaaaaj boze
da se mi ne radujemo boljitku reprezentacije nego nam je samo cilj odlazak Susica,upravo je obrnuto,vecini njih je bitan samo ostanak Sušića(najvise sto imaju neki meni nerazuman klupski čoki sto im Pape ne moze iskvariti taman kad bi zapalio pola drzave).
Sto se mene licno tice dokaz da meni nije cilj odlazak Susica zato sto je bio igrac Sarajeva je to sto nemam nista protiv da njegov nasljednik bude Hadzibegic,takodje igrac Sarajeva kao i neki drugi kandidati sto sam naveo na drugoj temi.
Dakle,prica im ne pije vode ,prije ce biti da su oni vjerna vojska Papetova iz navedenih razloga a rezultat i dobrobit reprezentacije su im manje bitni od Papeta,sto je opet dosta zalosno.

dira mjesto porijekla ili klub gdje je covjek igrao niti to izgradjiva noj stav o njemu. Nadam se da nas je vecina takvih.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 17 sep 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
harixs je napisao/la:Rusilac je napisao/la:Ako stvarno izaberu Barbareza(iskreno ja ne vjerujem)bice dosta hitnih intervencija u odredjenim krugovima u Sarajevu![]()
Naravno,idealnije rijesenje ne postoji,nepotkupljiv,dokazani patriota,prijateljski odnos sa igracima,ima podrsku 90% javnosti.
No hajde da vidimo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Murinjo je tu bio poprilično jasan, kao i Ferguson prije njega,harixs je napisao/la:Prijateljski odnos sa igracima![]()
to je najveci razlog za uspjeh svakog managera u u bilo kojoj poslovnoj sferi, samo se sprijatelji i sve ostalo ce doci samo po sebi, ni slucajno se ponasati profesionalno, nego onako provincijski, friendly sto bi rekli...
![]()
Can you be friends with players? Sir Alex Ferguson told me a manager could never do that. "Yes, definitely. I can be friends with a player and drop him from the team, no problem. After that, it is up to the player if he still wants to be my friend or not. If they can understand that I am the boss and I have to make tough decisions, then we will be very good friends. But at the end of the day, my philosophy will never change: we are a team and individuals are there to make the team better."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam da ti je tesko ali jbg brate,nemas pojma kako je meni bilo tesko poslije Nigerije pa na ovamo.harixs je napisao/la:Znaci safet je potkupljiv, roj menadzera na okupljanju na pripremama reprezentacije, isto kao kod Cire koji je primao odlike za ovaj gest, doduse od strane potkupljenih novinarcica. Dalje, safet je nedokazani patriota, kao i Asmir Begovic, ta ce oni mirni sutljivi,ne profesionalni i rade svoj poso onako kako najbolje ne umiju, ali ne, nama treba jedan Husref Musemic na klupi sa srcanim udarom.Rusilac je napisao/la:Ako stvarno izaberu Barbareza(iskreno ja ne vjerujem)bice dosta hitnih intervencija u odredjenim krugovima u Sarajevu![]()
No hajde da vidimo.
Prijateljski odnos sa igracima![]()
to je najveci razlog za uspjeh svakog managera u u bilo kojoj poslovnoj sferi, samo se sprijatelji i sve ostalo ce doci samo po sebi, ni slucajno se ponasati profesionalno, nego onako provincijski, friendly sto bi rekli...
![]()
Zakljucak, dovesti Barbareza koji ce dici ovu raspalu rep. bez ijednog standardnog igraca u svojim timovima ( Salihovic, Lulic, Dzeko, Hajrovic, Medunjanin tek poceo, Besic itd. ) na neki nebeski nivo i prosetati se ostatkom kvalifikacija, pa onda lagano u ctevrtfinale na evropskom.
sajo ce zavrsiti u nekom nizerazrednom timu i svi sretni. bajkicu cika Ahmo, bajkicu
Samo cu ti reci da ti i svi oni koji mislite da iz svog hira i frustracija mozete provoditi teror nad jednim Edinom Dzekom koji vas sve skupa sa pola "čaršije" moze kupiti ste u najmanju ruku naivni.
S takvima moras fino,nemas drugog izbora,pogotovo kad ti igraju skoro besplatno a ti zbog toga sto oni igraju i sto vole ovu zemlju zaradjujes finu lovu.
Halo,prestanite usporedjivati klub i reprezentaciju.
Na Twitteru ovi nasi novinari pricaju o ultimatumu: 4 boda iz sljedece dvije utakmice ili otkaz.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Da si pratio moje postove znao bi to prije njih.Pirke je napisao/la:Na Twitteru ovi nasi novinari pricaju o ultimatumu: 4 boda iz sljedece dvije utakmice ili otkaz.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Yebo ih ultimatum, trebao je dobit otkaz odma nakon Nigerije.
ODLAZI GNJIDO!
ODLAZI GNJIDO!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To oni lobiraju,barem vecina njih.Pirke je napisao/la:Na Twitteru ovi nasi novinari pricaju o ultimatumu: 4 boda iz sljedece dvije utakmice ili otkaz.
To sam vec najavio na predhodnoj stranici,masinerija je jaka ali ovaj put nemocna.
Pitanje je samo jedno,ide li skupa sa Safetom i plasman na Euro.Ti sto lobiraju su spremni rizikovati zbog,radije 100 maraka odmah nego 1000 za mjesec dana.
Uuuh izvini šefe! Nisam pročitao dnevni sažetak tvojih postova...Virtu4l je napisao/la:Da si pratio moje postove znao bi to prije njih.Pirke je napisao/la:Na Twitteru ovi nasi novinari pricaju o ultimatumu: 4 boda iz sljedece dvije utakmice ili otkaz.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I nije otkaz, Safet će sam otići, da mu ne bi morali isplatiti puni iznos iz ugovora.Pirke je napisao/la:Uuuh izvini šefe! Nisam pročitao dnevni sažetak tvojih postova...Virtu4l je napisao/la:Da si pratio moje postove znao bi to prije njih.Pirke je napisao/la:Na Twitteru ovi nasi novinari pricaju o ultimatumu: 4 boda iz sljedece dvije utakmice ili otkaz.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema on dovoljno obraza za to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ako sam otidje, vjerujem da cemu ipak dati neki iznos.Virtu4l je napisao/la:I nije otkaz, Safet će sam otići, da mu ne bi morali isplatiti puni iznos iz ugovora.Pirke je napisao/la:Uuuh izvini šefe! Nisam pročitao dnevni sažetak tvojih postova...Virtu4l je napisao/la:Da si pratio moje postove znao bi to prije njih.
Uglavnom, vidjet cemo u petak. Ako je stvarno u problemima sa igracima, vjerujem da ce novi trener dobro doci prije ove dvije utakmice.
Ako su mu dali ultimatum, vjerujem da ce Safet izvesti nasu najbolju ekipu na teren i da se nece zayebavati sa utakmicom. Mozda ce cak i pogledati te kasete!

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
IO u petak odlucuje o ove dvije stvari:
1.Ide li Safet Sušić odmah sa klupe reprezentacije
2.Idu li najbolji igraci iz reprezentacije i idu li nasi snovi o evropskom prvenstvu u vjetar.
Kakvi su nije iskljuceno ni ovo drugo,ne bi im bio prvi put.Licno ne vjerujem,zrtvovat ce Safeta zbog sebe,logicno.
1.Ide li Safet Sušić odmah sa klupe reprezentacije
2.Idu li najbolji igraci iz reprezentacije i idu li nasi snovi o evropskom prvenstvu u vjetar.
Kakvi su nije iskljuceno ni ovo drugo,ne bi im bio prvi put.Licno ne vjerujem,zrtvovat ce Safeta zbog sebe,logicno.
Benzema iz Maroka koji trenutno igra za Real Madrid kraljevski klubRusilac je napisao/la:Znam da ti je tesko ali jbg brate,nemas pojma kako je meni bilo tesko poslije Nigerije pa na ovamo.harixs je napisao/la:Znaci safet je potkupljiv, roj menadzera na okupljanju na pripremama reprezentacije, isto kao kod Cire koji je primao odlike za ovaj gest, doduse od strane potkupljenih novinarcica. Dalje, safet je nedokazani patriota, kao i Asmir Begovic, ta ce oni mirni sutljivi,ne profesionalni i rade svoj poso onako kako najbolje ne umiju, ali ne, nama treba jedan Husref Musemic na klupi sa srcanim udarom.Rusilac je napisao/la:Ako stvarno izaberu Barbareza(iskreno ja ne vjerujem)bice dosta hitnih intervencija u odredjenim krugovima u Sarajevu![]()
No hajde da vidimo.
Prijateljski odnos sa igracima![]()
![]()
Samo cu ti reci da ti i svi oni koji mislite da iz svog hira i frustracija mozete provoditi teror nad jednim Edinom Dzekom koji vas sve skupa sa pola "čaršije" moze kupiti ste u najmanju ruku naivni.
S takvima moras fino,nemas drugog izbora,pogotovo kad ti igraju skoro besplatno a ti zbog toga sto oni igraju i sto vole ovu zemlju zaradjujes finu lovu.
Halo,prestanite usporedjivati klub i reprezentaciju.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji je baksuz ovaj Zec, dođe u Rijeku da bi ga napokon Pape pozvao u repku ali Pape dobije otkaz. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Papetovci na apartima ostaju bez crkavice.
Para je bilo poslije SP za kvalitetnog stručnjaka ali su produžili sa panjem na oduševljenje cjepanica. Neki su najavljivali i vodjstvo na SP u Rusiji, doduse ti vazda fulaju u prognozama jer im je minus na han pijesku oštetio mozak pa mogu postati samo 3,4 rijeci.
Dakle Papetoljupci strepite, tresite se, vas idol odlazi a sa njim i Stinki, Vrške, Hadzic i ostali fudbalski analfabeti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Para je bilo poslije SP za kvalitetnog stručnjaka ali su produžili sa panjem na oduševljenje cjepanica. Neki su najavljivali i vodjstvo na SP u Rusiji, doduse ti vazda fulaju u prognozama jer im je minus na han pijesku oštetio mozak pa mogu postati samo 3,4 rijeci.
Dakle Papetoljupci strepite, tresite se, vas idol odlazi a sa njim i Stinki, Vrške, Hadzic i ostali fudbalski analfabeti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.