RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FanVitez
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FanVitez » 16 avg 2015, 13:28

Ima li mi druga pastrmke zivog? :D pade europski velez u vrapcicima :urnebes: Znas onu staru tko se ruga,poseru ga.... :wave: Pozdrav
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 avg 2015, 14:44

remistarmo je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Je li otisla ona ubleha ?
Nije sve do trenera .Kriza rezultatat u Vležu je vec odavno.Posljedice dosadasnjeg nerada treba da snose svi u klubu ,od oruzara do predsjednika,direktora i svi koji su se vec odavno uhljebili u klubu i nedaju se pomaknuti.
Neces valjda sad mijenjati upravu ? Koliko nam je poznato dosli u novi ljudi, barem dio njih. Sad ni oni ne valjaju ?
Eto bio je konkurs za upraznjena mjesta nakon odlaska direktora i predsjednika. Vidim koliko se ljudi javilo, jedva cekaju da udju u Velez.

Naravno, greska im je bila sto su neiskusnom treneru dozvolili da vodi ekipu u ovako vaznoj sezoni. Imao je dovoljno vremena porsle sezoen da upozna ekipu, citavo ljeto da popuni nedostatke, odlicne pripreme. Ali na kraju oni kao da se se jucer sastali prvi put.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 16 avg 2015, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 16 avg 2015, 14:45

Sutra ocekujem jedinu ispravnu odluku uprave,a to je da se najgorem treneru u istoriji Premier lige uruci otkaz.
Ako to ne urade nisu normalni,..ako to ne urade seru nam se svima na glavu i dokazuju da su stvarno drski i da trunke ne vole svetinju.
Sa promjenom trenera nadamo se i izlazenju iz krize,..ne bi se iznenadio da igraci ne bojkotuju neznalicu 100%.
Onako slabo odigrati protiv najgore ekipe u ligi je sumnjivo ,.jos kad ih neznalica pomjesa na pozicijama ne znaju igraju li rukomet ili fudbal.
Dosta je vise blamaze i crvenjenja,..dignite klub na grane koje zasluzuje mater vam **** usta,..
Ti iz Viteza ohladi malo,..cestitke na pobjedi.
Pozdrav Crvenoj braci.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2015, 14:53

podhum je napisao/la:Sutra ocekujem jedinu ispravnu odluku uprave,a to je da se najgorem treneru u istoriji Premier lige uruci otkaz.
Ako to ne urade nisu normalni,..ako to ne urade seru nam se svima na glavu i dokazuju da su stvarno drski i da trunke ne vole svetinju.
Sa promjenom trenera nadamo se i izlazenju iz krize,..ne bi se iznenadio da igraci ne bojkotuju neznalicu 100%.
Onako slabo odigrati protiv najgore ekipe u ligi je sumnjivo ,.jos kad ih neznalica pomjesa na pozicijama ne znaju igraju li rukomet ili fudbal.
Dosta je vise blamaze i crvenjenja,..dignite klub na grane koje zasluzuje mater vam **** usta,..
Ti iz Viteza ohladi malo,..cestitke na pobjedi.
Pozdrav Crvenoj braci.
Bra'o majstore :clap: :clap:
Danas ne postoji niti jedan navijac Veleza koji ne ocekuje otkaz neznalici na nasoj klupi.Upravo reaguj i spasi situaciju
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 16 avg 2015, 17:00

Bolje da je na lijevom beku igro onaj skakac iz Britanije sto je dres nas jucer oblacio nego onaj Osmankovic dan ga **** retardiran
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2015, 17:18

1922VFC1981 je napisao/la:Bolje da je na lijevom beku igro onaj skakac iz Britanije sto je dres nas jucer oblacio nego onaj Osmankovic dan ga **** retardiran
Nemoj na Dzelinog miljenika molim te :nene: :nene:
To nas strucnjak doveo sa sobom da nas pogura malo :crazy: :crazy:
Za ovih 93 godine postojanja veca trenerska prevara nije krocila u Mostar :thumbdown: :thumbdown:

salmy

Post Postao/la salmy » 16 avg 2015, 18:49

Evo ja maloprije predlozio pitarima da se đoramo za trenere :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: .

Neka oni nama daju Dzenu Uscuplica, a mi njima DzelaLUDIna :urnebes: :urnebes: :urnebes: .

Dzeno je majke mi za njega Murinjo u svakom pogledu i sta radi vise ova Uprava sve im hebem po spisku, sto se ne oglasavaju koji k.u.r.a.c.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 16 avg 2015, 19:03

salmy je napisao/la:Evo ja maloprije predlozio pitarima da se đoramo za trenere :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: .

Neka oni nama daju Dzenu Uscuplica, a mi njima DzelaLUDIna :urnebes: :urnebes: :urnebes: .

Dzeno je majke mi za njega Murinjo u svakom pogledu i sta radi vise ova Uprava sve im hebem po spisku, sto se ne oglasavaju koji k.u.r.a.c.
Ja mislim da su oni ko braca.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 16 avg 2015, 19:39

FanVitez je napisao/la:Ima li mi druga pastrmke zivog? :D pade europski velez u vrapcicima :urnebes: Znas onu staru tko se ruga,poseru ga.... :wave: Pozdrav
Docekaste i vi da nas mlatnete nakon naseg dugogodisnjeg izivljavanja nad vama. Zayebanciju na stranu riva girice srdele i to jer ste pitoma sredina pravo i dokaz kako treba da funkcionise multietnicka sredina. Kupi me Vitez donacijom mladim kosarkasima. Sretno u nastavku. Nadam se da cemo vratit ova tri boda kad budemo gostovali kod vas. Ko god da je dosao juce nabio bi nas s oni levatom na klupi
DŽELO ODLAZI

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 avg 2015, 20:10

Tifoz je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Ima li mi druga pastrmke zivog? :D pade europski velez u vrapcicima :urnebes: Znas onu staru tko se ruga,poseru ga.... :wave: Pozdrav
Docekaste i vi da nas mlatnete nakon naseg dugogodisnjeg izivljavanja nad vama. Zayebanciju na stranu riva girice srdele i to jer ste pitoma sredina pravo i dokaz kako treba da funkcionise multietnicka sredina. Kupi me Vitez donacijom mladim kosarkasima. Sretno u nastavku. Nadam se da cemo vratit ova tri boda kad budemo gostovali kod vas. Ko god da je dosao juce nabio bi nas s oni levatom na klupi
Ma stari,iskreno gledao sam svaku utakmicu protiv vas u vrapcicima,ali goreg veleza nisam vidio.. Jest da je kod nas pozitivan sok novi trener Karacic,al brate da dominiramo citavu utakmicu skoro,tome se nisam nadao... Promijenite tog levata,inace niste ni vi sigurni u ostanak s njim :mrgreen: A Fis je pokazao velicinu,unatoc problemima s gazdom... Pozdrav i sretno :salut:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 avg 2015, 22:52

Još jednom. Hvala vam što ste odveli Damira. Vi ste carevi majke mi. Alal vam onaj bod što nam uzešte. :tokralju:

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 16 avg 2015, 22:58

Pappy je napisao/la:Još jednom. Hvala vam što ste odveli Damira. Vi ste carevi majke mi. Alal vam onaj bod što nam uzešte. :tokralju:
Jeko ovaj sad???

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 16 avg 2015, 23:06

podhum je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Još jednom. Hvala vam što ste odveli Damira. Vi ste carevi majke mi. Alal vam onaj bod što nam uzešte. :tokralju:
Jeko ovaj sad???
Zvijezda iz Lorninog spota
[youtube][/youtube]
:)
DŽELO ODLAZI

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2015, 23:10

salmy je napisao/la:Evo ja maloprije predlozio pitarima da se đoramo za trenere :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: .

Znas koliko bi se usrecio brate? :rol: kakav crni Murinjo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 17 avg 2015, 00:59

Pozdrav raja. Ne obracajte paznju na ove kaskadere ovdje, niko od njih majke mi moje nerazumije nasu ljubav za Velez, to su uglavnom sve i djecurlija koja znaju samo ovu koziju ligu, a roditelji ih nicemu drugom nisu ni naucili, ko kad se narod raseljavao sa svih podrucja, to lopte nebi vidilo da nije bilo ono sto je bilo, to ni da zive jos 100 godina nece razumijeti, boli nas racku za vase djecije i nedoraslo, primitvno misljenje. Samo jedan klub i samo jedan grad, ma koliko jako politika i politicari pokusavali da nas uniste, politicari kak_im vam se svima u usta. Bola odje_bite svi odavde, majke mi moje da odemo u desetu ligu jug, za mene ce uvjek biti samo jedan klub.
Boli me kur_ac i za lopove u upravi, mafijase, domace izdajnike tipa Skaljic, Demic, Kodro, pikine hizmecare, i sarajvskog sibicara koji nas trenutno vodi u propast, za to je i doveden, to se vidi iz aviona, libo me racku za sve propale igrace koje ovdje dovodite, na kojima ste prali pare, a neke da bi ih probali prodati negdje, najnoviji ovaj mali Osmankovic, guraju ga na silu dzelo i mafijasi, a nezna djete da hoda jos dobro majke mi moje, boli me ku_rac i za ostale umjetne klubove, libo me za sve glupe komentare.....jer
ja sam jucer dobro klepio jednu djevojku, studenticu iz Bosne od Viteza i sav bjes iskalio na njoj otraga, vadio ga nisam pola sata, jer drugacije nisam vise mogao, neko je morao platiti za sve. Dobio sam i broj telefona i dala mi nadimak Gospodin Surla majke mi moje.
Ne kaze se dzeba Mostar u Srcu, Velez do Groba. Odje_bite svi provokatori, idi_te bacite drkicu jer to vam je max u zivotu.

Mostar u Srcu, Velez do groba! I da odes u opstinsku ligu, za mene postojis samo ti! Velez Mostar!!!!

Forza Velez!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 avg 2015, 09:00

Dzelo odlazi...

salmy

Post Postao/la salmy » 17 avg 2015, 09:33

Hajde bolan Upravo pocetak je sedmice, valja se spremati za Dolinu cupova i na megdan štrupfovima.

Maršnite tog retarda DzelaLUDIna iz Mostara i dajte nam naseg Avdu-vojnika,marinca Rodjenih da pripremi i poslozi tim kako treba za naredno kolo. Nemojte da nam se dusmani smiju i ponizavaju nas jer Velez-Mostar nije to zasluzio.

Probudite se vise konjiiiiiiiiiiiiiiiiiii jedni, nema se vise vremenaaaaaaaaaaaaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 17 avg 2015, 11:47

DŽELALUDINE KUPI PRNJE I PONESI KUĆI TE TRI PRAZNE KUTIJE OD ŠIBICA

ODLAZI
DŽELO ODLAZI

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 17 avg 2015, 12:32

DŽELO BUDI DINGOSPO I PODNESI OSTAVKU :wave:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 avg 2015, 12:45

OVO POSTAJE DEGUTANTNO :evil:
NIKO SE NE OGLASAVA POVODOM KATASTROFALNOG STANJA U KLUBU.IGRAMO NA RAZINI KANTONALNIH LIGASA, GUBIMO BODOVE IZ KOLA U KOLO, A SVI SE PONASAJU NEODGOVORNO,KAKO PREMA KLUBU TAKO I PREMA NAMA NAVIJACIMA.
SVAKI IOLE OZBILJAN KLUB BI DOSAD BAREM DAO NEKO SAOPSTENJE U JAVNOST.
MI, NAVIJACI VELEZA ZAHTJEVAMO AUTOMATSKU SMJENU TRENERA, AKO JE ON NECOVJEK ONDA GA JE UPRAVA DUZNA SMJENITI I TO ODMAH.IGRATE SE SA ZIVCIMA OVO MALO PREOSTALIH ZALUDJENIKA CRVENE BOJE I BOJIM SE DA CE MO VAS SHVATITI DA NAS NE POSTUJETE.AKO DODJE DO TOGA PREUZMITE ODGOVORNOST NA SEBE LICEMJERI I NESPOSOBNJAKOVICI ZA ONO STO SE MOZE DESITI.

Dzelo mars iz svetinje

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 10 gostiju.