ne kontam ocmSemsudin je napisao/la:Koju sam samo ja kamaru rumoursa vidio, ali neću ništa ovdje da lijepim, da se džaba ne popalimo svi![]()
A kad bi stvarno Cesar došao... bilo bi super bilo bi super..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ne kontam ocmSemsudin je napisao/la:Koju sam samo ja kamaru rumoursa vidio, ali neću ništa ovdje da lijepim, da se džaba ne popalimo svi![]()
Ma ti si sarajlijica, ne znaš ti ove tuzlanske navijačke pjesmice.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ne kontam ocmSemsudin je napisao/la:Koju sam samo ja kamaru rumoursa vidio, ali neću ništa ovdje da lijepim, da se džaba ne popalimo svi![]()
Arsenal have reportedly signed Julio Cesar. Italian site TuttoMercato claims Arsenal have agreed a 2 yr deal in the last hour! #afc
eki folLevante winger Ruben Garcia is being followed closely by Arsenal this summer.
Arsene Wenger could add another wide threat to his Arsenal side this summer, after reportedly showing interest in young Levante star Ruben Garcia, according to talkSPORT.
Gervinho has rubbished speculation that he could leave AFC, saying: "I have a contract until 2015 with Arsenal and I intend to honour it.”
Ja nešto imam osjećaj da je ovo DEAL DONE. Biće Julio strašno pojačanje naredne dvije sezone.Sky Italia report this morning that Roma also want Julio Cesar but player is way more keen on Arsenal. Loves London. #AFC
Afc have a buy back clause set at 25m. If he comes back to the PL this summer it will only be to London and namely Arsenal. Interesting.
— Geoff Arsenal (@GeoffArsenal)
Nije lošeCesc Fabregas in to 15/8 from 6/1 overnight with @PaddyPower to rejoin Arsenal.
#VeryInteresting
Piers Morgan @piersmorgan 20h
Arsenal should offer 40m for Suarez right now. We won't, obviously, because then there would be a danger of winning a trophy.
nije valjda...These Júlio César rumours are suspiciously soon after Víctor Valdés's announcement yesterday. Maybe Valdés was our first choice?
Meni se sviđa.Sanogo, Grenier and Julio Cesar all seem close to joining Arsenal at the moment.
aferim momčino!Marsal je napisao/la:Što svi imaju potpis od Sea, mislim momak je legenda i rusilac i voli sudzuku i meso i ubio je medvjeda ali opet što?![]()
Moram i ja nać' sad jedan. I ne samo ja, nego hajmo svi fakat stavit neki potpis o rusiocu.
Hoće jedino ako Wenger počne fumat.Orion87 je napisao/la:@ AA23 mislim da ce Wojo i pored Cezara biti prvi golman..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.