Odgovor ti se namece sam.Letimo.Kako objasniti ovo neulaganje u stadion,o rezultatima da ne govorim.Mi smo putnici u nizi rang.Imamo sve preduslove za to.Hvala Maleta,hvala Bobicu...hvala svima koji su se borili....idite na vrijeme i obezbjedite egzistenciju svojima.Tifoz je napisao/la: Nema wc-a na stadionu,trebaju nam reflektori i krov za sljedecu sezonu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
Sto bi rekao Konjić hajmo biti pozitivni..Salu na stranu,razocarenje je uistinu pregolemo,al netreba odustati,treba natjerati ovu bagru da se trzne i da radi ovaj posao kojeg su se prihvatili,obecali su infrastrukturu i hajmo ih natjerat da to zavrse kako znaju i umiju.Igracki kadar nje toliko los ,kada pogledamo i ostale ekipe svi dosta osciliraju u igri ,duga je sezona prosipace bodovi i ostali.Neznalica leti s klupe to je definitivno,ako Bog da doce neko kvalitetniji jer gori od njega nemoze.I, jos da se nadovezem na pastrmku sto rece za ove legende kluba,volio bi da te pizde vise niko ne pomene na ovom forumu ,serem se na njihov patriotizam i ljubav prema gradu i klubu koji im je dao i ime i prezime.
Stojim iza svake yebene rijeci. Jazavci sto pravite privatnu prciju od kluba nayebem vam se majke,**** jedna. Sjebali ste i ono malo navijaca na tribini. Ma yebo vas i Wi-fi, Niksic i SDP. Serem vam se u usta kolektivno. Izvinite na prostim rijecima.dzelllo je napisao/la:Nema sta, forumski intelektualci i strucnjaci koji svake godine najavljuju Evropu i stabilizaciju koja traje evo vec 10 godina.I ove godine najavljena su pojacanja "sjajna" kad ono prd'u prasinu.Jos je samo falio Cola s pivom u ruci.Garantujem da nismo imali gori kadar u zadnjih 15 godina, ali vas nije briga za to, vec vama je najveca briga kako uzeti markicu za kaficu, koji euro turistu za slicicu,ko je sta rekao i sl. sranja. A umjesto da se napravibteren u Sjevernom tek toliko da djeca ne treniraju u najgorim uslovima u Evropi,tek toliko da kad je kisa da ne kliznu u blato, ulaze se u razne druge gluposti. Pa ovaj mali Peco je pravo cudo, jer ukoliko se nesto ne promijeni po pitanju uslova, garantujem da vise nikad necemo izbaciti dobrog igraca.Ponekad se cudim raji koja strasno voli klub kako mogu podnijeti one kvazi igrace u prvih 11,pogotovo onog kloca Mirzu, a svi jako dobro znamo zbog cega igra. Heroji, nastavite li se ovako boriti protiv onih koji ne misle kao vi i ako se nastavite dijeliti u grupe, ocekujte jos manje ljudi na tribinama. I vama ide naredna poruka, koju vrlo dobro razumijete:"Dok je ovaca, bice i vune".
lezVe do bagro
Najveci problem je sto Velez vise nema armiju navijaca iza sebe kao sto je imao prije 7-10 godina...dodje Dzelo neznalica u aprilu i niko nista..sve ok.. a prije toga trazi se trener 2 mjeseca i na kraju dodje ovaj odpad...i svi sute da mu se da sansa...velez je postao velika sprdancija koja nema navijace..ili spavaju ili su digli ruke..zato se mogu dovodit ljudi poput dzele...sprcim mater svima koji su doveli ovog klosara za trenera...nakon svih raznih imena legendi on se dovede u aprilu i napravi sto je napravio, po meni sve ocekivano...neko se dobro poigrava sa imenom Veleza...
Je li vas stid sto ste velikana sveli na 200 navijaca, sto cemo se grcevito boriti za opstanak? Probudite li se u pola noci i grize li vas savjest? Djubrad smrdljiva niste u stanju napraviti tim i dovesti ozbiljnog trenera da se borimo za Evropu u ovoj pisljivoj ligi? Skoro ste ubili i ono malo volje za starcem. Ma treba bojkot dok se ne sredi situacija u klubu sa jasnim ciljem, pa nek im daidzici i amidzici idu na utakmice.
lezVe do bagro
Dželo odlazi!dzelllo je napisao/la:Je li vas stid sto ste velikana sveli na 200 navijaca, sto cemo se grcevito boriti za opstanak? Probudite li se u pola noci i grize li vas savjest? Djubrad smrdljiva niste u stanju napraviti tim i dovesti ozbiljnog trenera da se borimo za Evropu u ovoj pisljivoj ligi? Skoro ste ubili i ono malo volje za starcem. Ma treba bojkot dok se ne sredi situacija u klubu sa jasnim ciljem, pa nek im daidzici i amidzici idu na utakmice.

Ozbiljnost ću da ostavim za naš forum.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mozes li kopirati i postati ti ili bilo ko na nas forum?zizu1991 je napisao/la:Dželo odlazi!dzelllo je napisao/la:Je li vas stid sto ste velikana sveli na 200 navijaca, sto cemo se grcevito boriti za opstanak? Probudite li se u pola noci i grize li vas savjest? Djubrad smrdljiva niste u stanju napraviti tim i dovesti ozbiljnog trenera da se borimo za Evropu u ovoj pisljivoj ligi? Skoro ste ubili i ono malo volje za starcem. Ma treba bojkot dok se ne sredi situacija u klubu sa jasnim ciljem, pa nek im daidzici i amidzici idu na utakmice.![]()
Ozbiljnost ću da ostavim za naš forum.
Nisam jos registrovan.
lezVe do bagro
Mogu Rođeni, reci šta treba?
Jako je nepristojno tvoje vrijedjanje. Ja tebe nisam ni jednom rijecju. A da me vidis uzivo, iznenadio bi se ko sam, ne bi te trebao ni pogledat vec bi letio sa mosta u vodu, da ti je 50 generacija bilo za Velez.. ali nebitno.. nije problem samo u Dzeli, kako sam vec govorio, jer u ovoj ekipi osim Maletica, niko ne vrijedi nicega i to je jedina istina. Igraci se dovode, pa ako se ubode dobro i jest, ako ne ko ga ****. Kad se bude napravila strategija tad ce bit i rezultata, do tada jad kao i zadnjih dvadeset godina. Nazalost pokazuje se da nema kod Bosnjaka trenutno niko dovoljno jak da podigne Velez i da napravi plan za naprijed. Kao sto neko rece gore one Vrapcice treba srusit i gradski narodni klub vratit gradu i narodu gdje i pripada i krenut bolje i jace. Do tada nece biti pomaka. Riba zna se odakle smrdi, a pogotovo se u Velezu zna ko smrdi ima 20 godinarodjenisa je napisao/la:Mozes li navesti jedan primjer bombasticnih najava s moje strane kad je ova sezona u pitanjukeno83 je napisao/la:Sta bi sa onim tvojim bombasticnim najavama, sa tim pojacanjima cudima nekim novim Velezomrodjenisa je napisao/la:Mene na zalost danasnji poraz nije iznenadio.S jedne strane bio sam svjedok nase lose igre i pravo je cudo da smo tek u cetvrtom kolu dozivjeli prvi poraz, a s druge strane imas ekipu Viteza kojoj gori pod nogama sa novim trenerom koji je majstor za naseg neznalicu, amatera , pocetnika, koji je usput imao vjerovatno najtezi raspored i sigurno ni drugi nebi bolje prosli da su bili na njihovom mjestu.
Cestitke gostima na zasluzenoj pobjedi a od danas porucujem Dzeli, neka te legendo, ostani i nemoj molim te davati ostavku.Uprava je ta koja treba pocistiti ovo smece, i samo njih treba pritisnuti, jer su bili izuzetno bezobrazni prema nama navijacima ignorisuci nase nezadovoljstvo radom onog neznalice, amatera , pocetnika
DZELO NEKA TE![]()
![]()
UPRAVA REAGUJ![]()
![]()
To sto sam bio i ostao izuzetno zadovoljan promjenama u upravi Veleza ne znaci da sam davao podrsku ovom neznalici na nasoj klupi.Cak do ovog kola nisam imao moralno pravo praviti pritisak upravi jer moji rodjeni nisu imali poraza u 3 kola a od toga dvije gostujuce utakmice.To sto sam ja prepoznao nakon prvog kola da na klupi imamo neznalicu ne daje mi za pravo da serem po ljudima koji su u medjuvremenu vec napravili dosta dobrih stvari.Taj trend pozitivnih promjena se nastavlja, dusebriznice i jedan poraz nikada nece moci ugroziti moju privrzenost VELEZU.VELEZ je vise od tima , vise od obicnih navijackih furki kakve tebe pucaju pacenice mali.
U mojoj kuci odrasta peta generacija navijaca Veleza a nikada niko ni bliznji mi nije zivio u Mostaru pacenice mali, moje postove zaobilazi u sirokom luku jer i da MOJ VELEZ ispadne u petu ligu ,on ostaje vjecna ljubav mene i mojih naslijednika
Ja stvarno ne znam zasto ti uopste pises na temi koja predvidjena za navijace FK Velez.Ovo ce biti zadnji post da ti se obracam iz prostog razloga sto ne zelim davati na znacaju misljenje nekoga ko nije navijac Veleza.To sto si se osjetio uvrijedjenim ti se izvinjavam, jer nisam ja neko ko zeli uvrijediti bilo koga pa tako ni tebe, vjerovatno sam u afektu pod dojmom poraza malo pojacao ton na tvoju provokaciju. A opet to , ko si i sta si me ne interesuje sekunde jedne, jer ko god me interesovao uspostavio sam kontakt s njim.Daljni odgovor bih ti takodje rado nastavio ali nisam djete, pa ostajem suzdrzan.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Naravno da sam navijac Veleza ali ne i neko ko ne kritikuje sve ovo sto se radi od ovog kluba. Cinjenica je da mimo Veleza gajim simpatiije prema Sarajevu iz raznih razloga. Ali sam na svakoj Velezovoj utalmici, dok su 'ovi veci' navijaci bili na SFF ili skokovima ja sam gledao ovu patnju danas i uredno platio kartu za istu, kao i uvijek dosad. Neko pored Rodjenog simpatise Bajern ili Real nekome drago Sarajevo i ne vidim tu problem, svi smo za bolji Velez, ako je cijena kritika i istina da smo limitirani onda cemu je ne reci. Rodjenisa na istoj smo strani..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li otisla ona ubleha ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svi cekamo reakciju uprave.Nece prevara sam napustiti, njega se mora najuriti s noge na nogusamo_lijevo je napisao/la:Je li otisla ona ubleha ?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Nije sve do trenera .Kriza rezultatat u Vležu je vec odavno.Posljedice dosadasnjeg nerada treba da snose svi u klubu ,od oruzara do predsjednika,direktora i svi koji su se vec odavno uhljebili u klubu i nedaju se pomaknuti.samo_lijevo je napisao/la:Je li otisla ona ubleha ?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Od domaćih klubova navijam za Velež, a od evropskih za Sarajevokeno83 je napisao/la:Naravno da sam navijac Veleza ali ne i neko ko ne kritikuje sve ovo sto se radi od ovog kluba. Cinjenica je da mimo Veleza gajim simpatiije prema Sarajevu iz raznih razloga. Ali sam na svakoj Velezovoj utalmici, dok su 'ovi veci' navijaci bili na SFF ili skokovima ja sam gledao ovu patnju danas i uredno platio kartu za istu, kao i uvijek dosad. Neko pored Rodjenog simpatise Bajern ili Real nekome drago Sarajevo i ne vidim tu problem, svi smo za bolji Velez, ako je cijena kritika i istina da smo limitirani onda cemu je ne reci. Rodjenisa na istoj smo strani..

1946
Pozdrav za Rođene i za sve koji vole Velež i Mostar
.
Jucerasnji poraz nam je otvorio mnoge teme, a prvenstveno bi trebalo odmah DželaLUDIna otjerati snoge na nogu i poslati ga u tri lijepe pi..e materine, a nakon toga dovesti normalnog respektabilnog trenera koji ce svojim znanjem Velez vratiti gdje mu je mjesto tj. u sami vrh tabele.
Kljakavog Kodru takodje poslat u nezasluzenu penziju jer onaj poklon sto je dao Jusufbegu govori o tome da bi mu bilo bolje da sam stavi kopacke o klin i ode, nego da mu se kasnije mostarska djeca smiju iza ledja i podrugivaju kakav je bio kloc i pajac zadnjih dana u Velezu.
Ukoliko gospodi iz Uprave nisu dovoljna porazavajuca i jadna 3 boda iz cetiri odigrane utakmice, kako bi se mogle napraviti drasticne izmjene u strucnom kadru-trenera, onda sam uvjeren 100% da neko zeli Velez ove sezone izbaciti iz Premijer lige.
Svatam da su ispred nas mnoge utakmice, ali ove naredne dvije koje igramo protiv Sirokog i Zelje ce biti izuzetno teske ukoliko se nedese ocekivana tumbanja
.
Na kraju bih porucio DželaLUDInu da danas ko gospodin podnese ostavku i ode iz nase svetinje, hebo on sebe u ona stau pokvarena

Jucerasnji poraz nam je otvorio mnoge teme, a prvenstveno bi trebalo odmah DželaLUDIna otjerati snoge na nogu i poslati ga u tri lijepe pi..e materine, a nakon toga dovesti normalnog respektabilnog trenera koji ce svojim znanjem Velez vratiti gdje mu je mjesto tj. u sami vrh tabele.
Kljakavog Kodru takodje poslat u nezasluzenu penziju jer onaj poklon sto je dao Jusufbegu govori o tome da bi mu bilo bolje da sam stavi kopacke o klin i ode, nego da mu se kasnije mostarska djeca smiju iza ledja i podrugivaju kakav je bio kloc i pajac zadnjih dana u Velezu.
Ukoliko gospodi iz Uprave nisu dovoljna porazavajuca i jadna 3 boda iz cetiri odigrane utakmice, kako bi se mogle napraviti drasticne izmjene u strucnom kadru-trenera, onda sam uvjeren 100% da neko zeli Velez ove sezone izbaciti iz Premijer lige.
Svatam da su ispred nas mnoge utakmice, ali ove naredne dvije koje igramo protiv Sirokog i Zelje ce biti izuzetno teske ukoliko se nedese ocekivana tumbanja

Na kraju bih porucio DželaLUDInu da danas ko gospodin podnese ostavku i ode iz nase svetinje, hebo on sebe u ona stau pokvarena

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Pa kad te se dočeka na nož... kuknjava kuknjavaBitiSrcemVezan je napisao/la:Od domaćih klubova navijam za Velež, a od evropskih za Sarajevo
Hajd u skokovima!

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Što li sam očekivao da ćeš me baš ti citiratizizu1991 je napisao/la:Pa kad te se dočeka na nož... kuknjava kuknjavaBitiSrcemVezan je napisao/la:Od domaćih klubova navijam za Velež, a od evropskih za Sarajevo
Hajd u skokovima!

A odoh ja, svakako nije tema za mene.
1946
Boli me qrac za Sarajevo. Nikakvo lizanje, nikakvo vrijeđanje, samo respect.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zahebavam se, opušteno. Ili popljuj malo po FK Sarajevo, biće ti lakše.
![]()
A odoh ja, svakako nije tema za mene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.