Nema ih, naravno da bih išao.Bianconeri1988 je napisao/la: Nije li valjda budala otišao na proteste?
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/111110026
Ipak ništa od protesta!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema ih, naravno da bih išao.Bianconeri1988 je napisao/la: Nije li valjda budala otišao na proteste?
Ipak ništa od protesta!
ma ja svratis malo usput ti je do kornera kad krenesOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema ih, naravno da bih išao.Bianconeri1988 je napisao/la: Nije li valjda budala otišao na proteste?
Ipak ništa od protesta!
Tako nekako.fera je napisao/la: ma ja svratis malo usput ti je do kornera kad krenes
tako sam i ja prijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Tako nekako.fera je napisao/la: ma ja svratis malo usput ti je do kornera kad krenes
harebianconero je napisao/la:Glavni smo
daj link za skidanje !!harebianconero je napisao/la:Jel igra ko Planetarium footstar igru ? To je slicno kao footballidentity samo sto ovdje moj igrac ''sam'' igra, ne upravljam ga ja. Ja igram u Brazilu i sada trener misli da sam mu nepotreban, a dao mi je veliku platu i ja mu sada odbijam raskid ugovora![]()
Isti sam AMAURI
Pa zar nije samo jedna prica,dakle ona ga je prevarila i tako dalje,nigdje ona nije negirala da ga je prevarila.harebianconero je napisao/la:U ciju pricu vjerujete Arduaninu ili Al'Dininu
Igram jaharebianconero je napisao/la:Jel igra ko Planetarium footstar igru ? To je slicno kao footballidentity samo sto ovdje moj igrac ''sam'' igra, ne upravljam ga ja. Ja igram u Brazilu i sada trener misli da sam mu nepotreban, a dao mi je veliku platu i ja mu sada odbijam raskid ugovora![]()
Isti sam AMAURI
A za ovaj napad sinoc, ona govori da je on htio da pobjegne sa djetetom, ona ko heroj skocina na zadnje sjediste borila se ...Dylan Dog je napisao/la:Pa zar nije samo jedna prica,dakle ona ga je prevarila i tako dalje,nigdje ona nije negirala da ga je prevarila.harebianconero je napisao/la:U ciju pricu vjerujete Arduaninu ili Al'Dininu
U kojem si timu, koja pozicija ?*p!p!t@* je napisao/la:Igram jaharebianconero je napisao/la:Jel igra ko Planetarium footstar igru ? To je slicno kao footballidentity samo sto ovdje moj igrac ''sam'' igra, ne upravljam ga ja. Ja igram u Brazilu i sada trener misli da sam mu nepotreban, a dao mi je veliku platu i ja mu sada odbijam raskid ugovora![]()
Isti sam AMAURI85 u BiH 22 godine imam
Samo su uništili igricu s ovim update-ima ...
Nusret Milinović, Hvespene, Danska D-2 ligaharebianconero je napisao/la:U kojem si timu, koja pozicija ?*p!p!t@* je napisao/la:Igram jaharebianconero je napisao/la:Jel igra ko Planetarium footstar igru ? To je slicno kao footballidentity samo sto ovdje moj igrac ''sam'' igra, ne upravljam ga ja. Ja igram u Brazilu i sada trener misli da sam mu nepotreban, a dao mi je veliku platu i ja mu sada odbijam raskid ugovora![]()
Isti sam AMAURI85 u BiH 22 godine imam
Samo su uništili igricu s ovim update-ima ...
Ime? Ja sam Nermin Bosanac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.