RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 13 avg 2015, 18:02

Sve sto nam se desava ovih dana nije nimalo slucajno i ako neko od odgovornih ljudi iz uprave kluba HITNO ne reaguje imat ce mo problem iz kojeg ce mo tesko naci izlaz.Zaustavite bruku i otjerajte sve krivce.
Nisam ja kao navijac Veleza duzan da slusam i gledam grupu nepristojnih i bezobraznih bezmozgovica.
ZAUSTAVITE PLJUVANJE PO NASOJ HISTORIJI I UGLEDU ILI CE TE DOBITI PROBLEME
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 13 avg 2015, 20:48

slika

NERETVA HLADNA,STARI MOST,VELEŽ I RAJA

SVI PROTIV VITEZA
YEBO DŽELU
PODRŽIMO ROĐENE
DŽELO ODLAZI

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 avg 2015, 20:08

Strasno bitna utakmica sutra.Narocito zbog toga sto nam nakon nje slijede dva strasno teska gostovanja i gdje cemo realno biti u podredjenom polozaju.Dodatna otezavajuca okolnost je Vitez koji nema sta izgubiti,imaju pozitivni sok...tog novog trenera.Nama mrskog ali ipak strucnjaka za naseg tzv. trenera.Taj isti Karacic nas dobro poznaje,i ne voli narocito i sigurno ce nabrijati ekipu.Tri boda kako god,pa makar i 1:0.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 15 avg 2015, 09:26

1:1

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 15 avg 2015, 17:52

Eh pa stvarnoooo :twisted: :evil:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 15 avg 2015, 17:54

Ako ovo i danas zijane ,nek se svi kolektivno roknu na celu sa strucnjakom Dzelom,ma bjezi bola...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 15 avg 2015, 19:34

Pored slobodnog Muse vi držite Dzelu.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 20:06

Ako nakon ovog ostane Dzelo....Prcio majku retardiranu...mrs!
Vječno u našim srcima.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 avg 2015, 20:29

Mene na zalost danasnji poraz nije iznenadio.S jedne strane bio sam svjedok nase lose igre i pravo je cudo da smo tek u cetvrtom kolu dozivjeli prvi poraz, a s druge strane imas ekipu Viteza kojoj gori pod nogama sa novim trenerom koji je majstor za naseg neznalicu, amatera , pocetnika, koji je usput imao vjerovatno najtezi raspored i sigurno ni drugi nebi bolje prosli da su bili na njihovom mjestu.
Cestitke gostima na zasluzenoj pobjedi a od danas porucujem Dzeli, neka te legendo, ostani i nemoj molim te davati ostavku.Uprava je ta koja treba pocistiti ovo smece, i samo njih treba pritisnuti, jer su bili izuzetno bezobrazni prema nama navijacima ignorisuci nase nezadovoljstvo radom onog neznalice, amatera , pocetnika

DZELO NEKA TE :oops: :oops:
UPRAVA REAGUJ :idea: :idea:

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 15 avg 2015, 20:34

rodjenisa je napisao/la:Mene na zalost danasnji poraz nije iznenadio.S jedne strane bio sam svjedok nase lose igre i pravo je cudo da smo tek u cetvrtom kolu dozivjeli prvi poraz, a s druge strane imas ekipu Viteza kojoj gori pod nogama sa novim trenerom koji je majstor za naseg neznalicu, amatera , pocetnika, koji je usput imao vjerovatno najtezi raspored i sigurno ni drugi nebi bolje prosli da su bili na njihovom mjestu.
Cestitke gostima na zasluzenoj pobjedi a od danas porucujem Dzeli, neka te legendo, ostani i nemoj molim te davati ostavku.Uprava je ta koja treba pocistiti ovo smece, i samo njih treba pritisnuti, jer su bili izuzetno bezobrazni prema nama navijacima ignorisuci nase nezadovoljstvo radom onog neznalice, amatera , pocetnika

Sta bi sa onim tvojim bombasticnim najavama, sa tim pojacanjima cudima nekim novim Velezom

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 avg 2015, 20:43

keno83 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Mene na zalost danasnji poraz nije iznenadio.S jedne strane bio sam svjedok nase lose igre i pravo je cudo da smo tek u cetvrtom kolu dozivjeli prvi poraz, a s druge strane imas ekipu Viteza kojoj gori pod nogama sa novim trenerom koji je majstor za naseg neznalicu, amatera , pocetnika, koji je usput imao vjerovatno najtezi raspored i sigurno ni drugi nebi bolje prosli da su bili na njihovom mjestu.

Sta bi sa onim tvojim bombasticnim najavama, sa tim pojacanjima cudima nekim novim Velezom
Mozes li navesti jedan primjer bombasticnih najava s moje strane kad je ova sezona u pitanju :?:
To sto sam bio i ostao izuzetno zadovoljan promjenama u upravi Veleza ne znaci da sam davao podrsku ovom neznalici na nasoj klupi.Cak do ovog kola nisam imao moralno pravo praviti pritisak upravi jer moji rodjeni nisu imali poraza u 3 kola a od toga dvije gostujuce utakmice.To sto sam ja prepoznao nakon prvog kola da na klupi imamo neznalicu ne daje mi za pravo da serem po ljudima koji su u medjuvremenu vec napravili dosta dobrih stvari.Taj trend pozitivnih promjena se nastavlja, dusebriznice i jedan poraz nikada nece moci ugroziti moju privrzenost VELEZU.VELEZ je vise od tima , vise od obicnih navijackih furki kakve tebe pucaju pacenice mali.
U mojoj kuci odrasta peta generacija navijaca Veleza a nikada niko ni bliznji mi nije zivio u Mostaru pacenice mali, moje postove zaobilazi u sirokom luku jer i da MOJ VELEZ ispadne u petu ligu ,on ostaje vjecna ljubav mene i mojih naslijednika

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 avg 2015, 20:46

Slozio bi se sa bratom @rodjenisa. Neka te Dzelo ostani. Nisi ti kriv i tvoje neznanje. Lakse je napacenog Veleza i jedini sportski simbol grada sam nabit nogom u drugu ligu nego se hvatati izrade potrebne infrastrukture koju ne mozete obezbjediti. Polagao sam bio neke nade u vas ali pored toliko dusmana doveli ste do toga da smo sami sebi najveci. Ovom prilikom zelim da se najebem majke Vahi,Dusku,Kodri,Hadziabdicima i svima ostalim. Na tvoje Vaha suze se poserem majku ti sprcim usta. U meni ljubav necete ubiti pa i da 11 pekara igra u sestoj ligi ja cu sa svoja tri sina bit uz njih na tekmi. Forza do Groba
DŽELO ODLAZI

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 20:57

Zasto legenda kluba i nas otac Aca Obad ne smije blizu Veleza...prcim vam mater?Zasto?
Vječno u našim srcima.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 15 avg 2015, 21:01

:roll: :roll: Novci nas burazeru jebu,to je nas najveci problem ,treba jednom pogledati istini u oci i priznati ali mi smo puka sirotinja koja krpi kraj s krajem i jbg to pukne kad tad ,nazalost

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 21:04

Kakvi novci?Aca Obad skuplji od dzele?Nasi igraci idu na pripreme u Tursku,Francusku....kakvi novci?
Vječno u našim srcima.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 avg 2015, 21:11

Nazalost mislim da smo dosli do tacke gdje vise nema sanse ni za popravak. I nije u pitanju trener niti trenutni rezultat nego jednostavno cijela "struktura". Nijedan normalan i posten covjek nebi stavio Dzelu za trenera. Izgleda da nikome sa znanjem , parama i postenjem nije stalo do ovog Veleza. Nisam balavac al mislim da je ispadanje i lige vec cinjenica a nisam siguran da necemo otic jos koju stepenicu dole. Licno bi ove godine raspustio prvi tim. Nerad i nemar pocevsi od omladinskog pogona koji bi trebao da bude srce ovog nam Veleza. Dobra je lova potrosenja neznanjem i na propale investicije. Sto prije progutamo ovu gorku pilulu i prestanemo ulagati u Vrapcice razvaliti sve i poceti iznova kamen po kamen u sjevernom a sto je najbitnije rad sa djecom . Ove papane iz strucno staba i oronule igrace tipa Kodro poslati na ulicu gdje im je i mjesto.
Ono sto bi ljudi rekli puno puno strukturalnih problema, puno ljudi koj isu se u ovoj do sad nekvalitetnoj ligi mogli skrivati.

Rad sa mladima , priprememe a Podvelezje teren za trening mladih u SL i odatle poceti koliko se moze. Kakav Zlatibor Turska i pm. Kakva polupojacanja i yugo tragaci srece. Postali smo kao Lira nekada.

U svako zlu postoji i dosta dobrog. Mora se ovo poluprezivljavanje prelomiti jednom. Svi znamo po omladinskoj skoli da je ovo sve do sada bilo shit. Cudom ovim danasnjim porazom nisam ni toliko depresivan vise neki osjecaj olaksanja i osjecaj da cemo uskoro dotaknuti dno a od tada moze samo bolje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 avg 2015, 21:25

Kao sto sam vec rekao, od veceras ide strasni pritisak prema nasoj upravi jer su oni u krajnjem slucaju odgovorni za stanje Veleza.Do danas je zaista bilo neprikladno prozivati ih jer niti su oni doveli Dzelu niti je ovaj neznalca imao poraz, tako da je bilo pomalo cinicno ocekivati neke promjene na klupi.Na stranu to sto smo svi mi koji smo barem jednom pogledali Velez ove sezone, imali priliku uvjeriti se u neznanje amatera prve kategorije na nasoj klupi.Tesko je nabrojati sve njegove gafove i cudne samoubilacke poteze na klupi nasih rodjenih za ovo kratko vrijeme.
Prva velika greska je izostavljanje boljeg golmana u prvom kolu, u istom kolu smo imali vodsvo i samo njegovim neznanjem nismo osvojili 3 boda protiv nikad losije Slavije.Sami nam se ljudi bili predali a neznalica izvodi do tada 2 najbolja igraca Janka i Pecu te se povlaci.U samom finisu utakmice kiksa njegov prvi golmanski izbor i odose 2 boda u nepovrat.U drugom kolu sok na pocetku utakmice, neznalica pocinje bez 2 ponajbolja igraca iz predhodne utakmice te igra utakmicu bez krila koja su nase najjace oruzje.Takodje ne zna ocuvati prednost jer ponovo izvodi najbolje pojedince utakmice u trenutcima vodstva, Janka i Matica.U trecem kolu nas Radnik izdominirao do te mjere da me stid bilo gledati sazetak i samo dragi Bog i Bobic nas spasise blamaze.O danasnjem pocetnom sastavu ne treba ni pricati, ponovo igre bez granica neznalice.
Na sve ovo treba dodati da prvo sto moramo uciniti kad ga abd otjeramo , je da odemo na pripreme, jer nam igraci imaju snage za 30 minuta utakmice, djelo s priprema naseg neznalice, kako ono kazu Martin u ZG Martin iz ZG.
Dakle od veceras sav gnjev i nezadovoljstvo do sadasnjim ucinkom rodjenih ide prema upravi.Vi ste gospodo odgovorni za rezultate naseg i vaseg Veleza i ocekujem da se ponasate odgovorno i urucite otkaz ovoj trenerskoj nesreci.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 21:32

Meni zao Malete kao brata.Covjek u tim godinama gine,bori se za dres kao da se rodio tu.A s druge strane imamo 'domace' Cemalovice koji su zarad svog uspjeha spremni ztrvovati sve.E zbog njih i njima slicnih,neka ispadnemo,ko ga prci,neka im Blagaj,Branitelj i Lokomotiva budu odskocne daske.Dosta je ovaj starac pretrpio u svojoj istoriji,drugi su nas ubijali,'nasi' nas mrcvare.Nije vam Velez dedovina yebo vas otac gladni.
Vječno u našim srcima.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 15 avg 2015, 21:47

tepsija je napisao/la:Meni zao Malete kao brata.Covjek u tim godinama gine,bori se za dres kao da se rodio tu.A s druge strane imamo 'domace' Cemalovice koji su zarad svog uspjeha spremni ztrvovati sve.E zbog njih i njima slicnih,neka ispadnemo,ko ga prci,neka im Blagaj,Branitelj i Lokomotiva budu odskocne daske.Dosta je ovaj starac pretrpio u svojoj istoriji,drugi su nas ubijali,'nasi' nas mrcvare.Nije vam Velez dedovina yebo vas otac gladni.
Tako je brate mora vec neko da ima muda da istjera te parazite iz kluba

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 avg 2015, 21:57

Ova uprava je kretenska do bola. Mozda jedna od najgorih u istoriji. Pricaju da ce uvesti wi-fi na stadion. Pa brato odo ja uzet ujutro ruter i platit petobu neta grob te yebo. Kakva su ovo sprdanja sa klubom,sa nasom religijom. Nema wc-a na stadionu,trebaju nam reflektori i krov za sljedecu sezonu,3 boda iz 4 kola a idemo kod mozda dvije trenutno najbolje ekipe u drzavi,na klupi nam lik koji nezna jeli poš'o ili doš'o,a uprava mi prica o wi-fiu. Za koga sprcim vam mater. Za 200 bolesnika koji nemaju vremena ni pogledat u telefon jer su im 20 godina obadvije ruke u ustima glođajuči nokte radi lepršave igre. Daj bola. Ovo iz korijena treba mijenjat. Nije me stid ni strah ispast ali treba se izborit i ne dozvolit da se to dogodi. Do sada ste pojeli dosta govana,vrijeme je da se trznete jer jos nije kasno
DŽELO ODLAZI

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.