A to druga stvar. Hljeb je najbitniji. Jašta ćeš nego doć'. Kako nam je-tako nam je. Možda je ljudima kao tebi, i @rodjenisa još veće razočarenje kada prave usporedbu između onog, i ovog Veleža. Ja onog Veleža ne pamtim, ali sam čitao o njemu, slušao o njemu, gledao neke utakmice na youtube, i zato kao i svi, vapim za tim nekim dobrim starim vremenima.dubrovnik je napisao/la:Nisam care u Dubrovniku nego na poslu i to vrlo daleko. Jedva sam nekakav streem jucer nasao za Hajduka i Zeljeznicara a internet mi je vrlo los. Pa sam i ovo bas gledao u jadnim uvjetima. Ali bolje ista nego nista. A kada sam kuci nikad ne prodje 20 dana da ne propicim preko Starog makar jednom.![]()
![]()
A za Veleza se spremam godinama ali sve ono sto se desavalo me iskreno drzalo van te price. Bilo me strah razocaranja i realnosti i radije sam drzao onu staru sliku u srcu. Valjda je vrijeme i da ja nastavim cacin put i udjem na tu kako je zovui Rigips arenu i ako nista dam koju marku za kartu i pomognem makar na taj nacin.Pozdrav!!!
Kako god, i u dobru i u zlu, FORZA VELEŽ!