Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa nije legenda (casilas) dzabe na klupi. Pogledajte Lopeza sta radi sta skida pa onda se zamislite.
Inace ja da sam ancelotti ostao bih u PSG-u, jer covjek kako je krenuo moze napraviti svjetsku silu.
Sad nzm kakvo je stanje kod njih tamo oko trenera, gotivel ga i to, ne citam. Zato se nadam da ce neko drugi vam uletiti npr jupp
Inace ja da sam ancelotti ostao bih u PSG-u, jer covjek kako je krenuo moze napraviti svjetsku silu.
Sad nzm kakvo je stanje kod njih tamo oko trenera, gotivel ga i to, ne citam. Zato se nadam da ce neko drugi vam uletiti npr jupp
Jaro,koju si ti tekmu gledao ? Daleko od toga da je Real razbio Borrusiu . Real je bio bolji samo prvih 15 minuta i zadnjih 10-tak. Ostalo je pripalo Borusiji. Usto ,najbolje sanse na utakmici je propustila ekipa Borusije,sreca za njih sto se Real probudio isuvise kasno pa nije kaznio te propustene prilike . Kada se sve svede, Borusija je zasluzila prolaz.secer je napisao/la:steta, steta, steta.
ne sjecam se kad je neko ovako razbio dortmund.
jos da je sudija bio na nivou...![]()
humelsu je mor´o pokazati crveni (uradio je ono sto nijemci zovu notbremse(kad zadnji igrac odbrane na nedozvoljen nacin zaustavi protivnicki napad) ). da je humels ´pocrvenio´ tj. da je dortmund nekih 20-ak min. igrao sa igracem manje, vjerujem da bi real zabio i treci gol.
doduse, i ramosu je trebao pokazati barem 4zuta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sinocnjih pocetnih 15 minuta me podsjetilo na Chelsea v Barcelona 2005.Samo sto je tada Chelsea iskoristio svoje prilike i poveo 3-0.Ista situacija i u utakmici Real v Bayern prosle godine.Ali eto,sinoc se nije dalo.To je ocito bio Mourinhov plan.Napasti prvih 15 minuta i probati postici 1 ili 2 gola.Kada to nije uspjelo igraci su se malo pogubili.Inace,mislim da Higuain nikada ne bi trebao pocinjati utakmice.Podsjeca me na naseg Torresa zbog lose kontrole lopte i puno pogresnih pasova.I jos,ovo je Bender dobio za Borussiu.Ozljeda negdje u 89. minut je zaustavila zahuktali Real 

Zadnja izmjena: darker10, dana/u 01 maj 2013, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
na osnovu utakmice od sinoc nije, na osnovu dvije utakmice jeste sigurno jer su nasi u prvoj tamo otisli ne znam kako bi napisao i opisao da ne bude prostojuznjak> je napisao/la:Jaro,koju si ti tekmu gledao ? Daleko od toga da je Real razbio Borrusiu . Real je bio bolji samo prvih 15 minuta i zadnjih 10-tak. Ostalo je pripalo Borusiji. Usto ,najbolje sanse na utakmici je propustila ekipa Borusije,sreca za njih sto se Real probudio isuvise kasno pa nije kaznio te propustene prilike . Kada se sve svede, Borusija je zasluzila prolaz.secer je napisao/la:steta, steta, steta.
humelsu je mor´o pokazati crveni (uradio je ono sto nijemci zovu notbremse(kad zadnji igrac odbrane na nedozvoljen nacin zaustavi protivnicki napad) ). da je humels ´pocrvenio´ tj. da je dortmund nekih 20-ak min. igrao sa igracem manje, vjerujem da bi real zabio i treci gol.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma kakav secer.juznjak> je napisao/la:Jaro,koju si ti tekmu gledao ? Daleko od toga da je Real razbio Borrusiu . Real je bio bolji samo prvih 15 minuta i zadnjih 10-tak. Ostalo je pripalo Borusiji. Usto ,najbolje sanse na utakmici je propustila ekipa Borusije,sreca za njih sto se Real probudio isuvise kasno pa nije kaznio te propustene prilike . Kada se sve svede, Borusija je zasluzila prolaz.secer je napisao/la:steta, steta, steta.
Poznato je koliko je on realan kad je u pitanju BvB.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima li koja tema da je ne posjecuje makaveli?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- JohnLennon
- Kontakt:
Ljubav i sex.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
JohnLennon je napisao/la:Ljubav i sex.

- legenda reala
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:
Jaro,koju si ti tekmu gledao ? Daleko od toga da je Real razbio Borrusiu . Real je bio bolji samo prvih 15 minuta i zadnjih 10-tak. Ostalo je pripalo Borusiji. Usto ,najbolje sanse na utakmici je propustila ekipa Borusije,sreca za njih sto se Real probudio isuvise kasno pa nije kaznio te propustene prilike . Kada se sve svede, Borusija je zasluzila prolaz.
Pa i tih 25 minuta bi im bilo sasvim dovoljno da prođu, da su malo bili pametniji

A dobro bilo bi čudo da si realan

Real da je zabio jednu od one tri šanse na početku, to bi se zalaufalo BVB bi i pet komada primio, znaš i sam da Real tako igra, pati se pati i onda samo period od desetak minuta i zabiju tri komada, mogli su i Dortmundu isto tako.
Ovo su sve priče ŠBKB
Nema sumnje da je BVB više pokazala, al smješno je spominjati šanse BVB-a, ispada kao da se Real branio, on je napravio sasvim dovoljan broj šansi, nekad bi sve ušlo sinoć nije i to je to.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pali smo junacki,sto je najbitnije.Prolaz sigurno nismo zasluzili.
Culesi,cujemo se veceras
Culesi,cujemo se veceras

Sretno zmajevi!!
andro234 je napisao/la:JohnLennon je napisao/la:Ljubav i sex.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
JohnLennon je napisao/la:Ljubav i sex.

Boldano najbitnije.mandraX je napisao/la:Večeras solidna tekma Reala, jest' da je moglo bolje naravno, al' jbg...da je ušla jedna od one tri prilike sa početka tekme, bilo bi svašta (a bilo je i ovako jbt).
Nisu zaslužili da prođu dalje, realno...ne možeš u polufinalu LP onakvu prvu tekmu odigrat' i onda očekivat' da prođeš dalje tek tako lahko, a ako ne ide, onda oplest' po sudiji, kakav crni sudija Mourinho? Bez veze mu je priča.
Zašto ne spominje dajv Modrića, te dajv Ronalda na 20-tak metara od gola (Web svirao prekršaj)?
BvB je zasluženo prošla dalje.
Ramos večeras najbolji u dresu Reala, lik je dao 200% svojih mogućnosti, trudio se zaista do maximuma.
Ronaldo, Ozil, Higuain, Di Maria, Alonso = 0. I Modrić je tu negdje također, imao je bruku grešaka, al' eto, njega bih barem nekad primjetio sa loptom, da trči, nešto slično tome barem, za razliku od prethodno nabrojanih.
Benzema je večeras u 5 minuta pokazao više nego Higuain u obje tekme sa BvB-om.
Inace,slazem se sa svime.Dodao bih samo da je i Lopez ponovo odigrao extra.
Sretno zmajevi!!
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I mi imamo svog Torresa.
[youtube][/youtube]
I mi imamo svog Torresa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Imamo ih koliko hoces. 

Evo je Lennone.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Aaaaaaa jesi su mu spustio aaaaaha jesi lud jarane.M4kaveli je napisao/la:Evo je Lennone.
![]()

- JohnLennon
- Kontakt:
Devet je vise od cetiri. U svakom slucaju.
@Dzoni

@Dzoni

Jel i onih 5 iz 50-tih godina od betona ?JohnLennon je napisao/la:Devet je vise od cetiri. U svakom slucaju.
@Dzoni![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.